تعیر ابگرمکن دیواری

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تعیر ابگرمکن دیواری

پست توسط reza1334 »

درود بر شما . از مباحث شما در مورد تعمیر ابگرمکن لذت بردم . وقدرانی می کنم از خالص ومخلص بودن شما . اجرتان با بر وردگا ر منان.خدمتان عرض کنم بنده واشر سیاه رگلاتور اب را عوض کردم وبیستون داخل رگلاتور وداخل رگلاتور گاز را تمیز کردم ولی احساس می کنم بیستون اب وگاز کمی سفت است سفتی این میله به اندازهای است که شما قوطی کبریتی را دستتان بگیرید وبا انگشت در قوطی کبریت را برای بر داشتن سیخ کبریت فشار بدهید من بیش تر از این موفق نشدم روانش کنم بیسون قسمت رگلاتور اب را با سمباده نرم تمیز کردم ولی قسمت رگلاتور گاز را چون اب بندی بود که گاز نزند صلاح نبود کاری بکنم ولی هر دو طرف را کریسکاری کردم . ولی مشکل من این جاست موقع باز کردن شیر اب گرم اب سرداست وبا نگه داشتن انگشتم به مدت 10 و15 ثانیه منظور سدکردن اب توسط انگشتم دوباره اب گرم می شود . واگر مجدد شیر را ببندم باید کار قبلی را تکرار کنم تا اب گرم بیاید ضمنا بمب اب هم دارم . واین را خدمتان بگویم از ابتدا ابگرمکن دیواری کم بایین تر (1/5متر ) از کف خانه است با این تفاصیل ابگرمکن کار می کرد . این را محض اطلاعتان عرض کردم .ضمنا واشر سیا ه به طرفی که یک زائده دایره دارد باید طرف اب باشد وانطرفی که صاف وصفحه بلاستیکی وجود داردو به بیستون متصل است باشد درست قرار می گیرد؟وبفرمایید داخل رگلاتود اب ان طرف واشر سیاه که ان زائده دایره ای هست یک دکمه متحرک که زیرش فنر است کارش چه می باشد و وضعیت این دکمه از لحاظ سالم بودن چگونه باید باشد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. من از شما رضا
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4734 بار
سپاس‌های دریافتی: 8758 بار

Re: تعیر ابگرمکن دیواری

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

reza1334 نوشته شده:درود بر شما . از مباحث شما در مورد تعمیر ابگرمکن لذت بردم . وقدرانی می کنم از خالص ومخلص بودن شما . اجرتان با بر وردگا ر منان.خدمتان عرض کنم بنده واشر سیاه رگلاتور اب را عوض کردم وبیستون داخل رگلاتور وداخل رگلاتور گاز را تمیز کردم ولی احساس می کنم بیستون اب وگاز کمی سفت است سفتی این میله به اندازهای است که شما قوطی کبریتی را دستتان بگیرید وبا انگشت در قوطی کبریت را برای بر داشتن سیخ کبریت فشار بدهید من بیش تر از این موفق نشدم روانش کنم بیسون قسمت رگلاتور اب را با سمباده نرم تمیز کردم ولی قسمت رگلاتور گاز را چون اب بندی بود که گاز نزند صلاح نبود کاری بکنم ولی هر دو طرف را کریسکاری کردم . ولی مشکل من این جاست موقع باز کردن شیر اب گرم اب سرداست وبا نگه داشتن انگشتم به مدت 10 و15 ثانیه منظور سدکردن اب توسط انگشتم دوباره اب گرم می شود . واگر مجدد شیر را ببندم باید کار قبلی را تکرار کنم تا اب گرم بیاید ضمنا بمب اب هم دارم . واین را خدمتان بگویم از ابتدا ابگرمکن دیواری کم بایین تر (1/5متر ) از کف خانه است با این تفاصیل ابگرمکن کار می کرد . این را محض اطلاعتان عرض کردم .ضمنا واشر سیا ه به طرفی که یک زائده دایره دارد باید طرف اب باشد وانطرفی که صاف وصفحه بلاستیکی وجود داردو به بیستون متصل است باشد درست قرار می گیرد؟وبفرمایید داخل رگلاتود اب ان طرف واشر سیاه که ان زائده دایره ای هست یک دکمه متحرک که زیرش فنر است کارش چه می باشد و وضعیت این دکمه از لحاظ سالم بودن چگونه باید باشد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. من از شما رضا

سلام و خوش آمد به شما و تشکر از لطفتون
در تاپیک زیر پاسخ دادم
topic-t110735-240.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”