ho3ein2000 نوشته شده: یکشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۸, ۸:۱۳ ب.ظ با سلام
ممنون از پاسخ شما
منتها ایرادی که من به این کار وارد کردم این هست که آبگرمکن منزل ایشان از نوع دیواری هست برای منزل ما هم همینطور میخواستم ببینم اگه با آبگرمکن دیواری مشکلی نداره من هم رو آب گرم نصب کنم چون لوله کشی آب گرم موجود هست
سلام
.
قابلی نداشت
.
آبگرمکنهای مخزن دار دیگه داره منقرض میشه چون اتلافِ انرژیِ زیاد داره و جای زیاد هم اشغال میکنه در مقایسه با آبگرمکنهای فوری
.
آبگرمکن بنده هم فوری هست و مشکلی نداره با لباسشوئی چون دمای آب رو در حدی تنظیم کردم که حرارت آب لباسشوئی حدود 45 درجه باشه
.
آبگرمکن هم درست بالای سر لباسشوئی هست و کنار سینک طرفشوئی یعنی هر وقت لازم شد میتونم درجه ی آبگرمکن رو کمی بالاتر ببرم مثلاً تا 60 درجه و یا کمی پایین بیارم مثلاً تا 40 درجه
.
.
نکته ی مهم :
.
در خانه هایی که لوله ی ورودیِ آبِ خانه , یک دومِ اینچ هست , و فشار آب هم زیاد نیست , اگر یک نفر شیر آب رو باز کنه , در جاهای دیگه خانه فشار خیلی کم میشه
مثلاً اگر یکی توی حمام باشه و همزمان هم یکی بخواد ظرف بشوره فشار آب توی حمام خیلی افت میکنه
.
حالا در همچین خانه ای اگر لباسشوئی روشن باشه و یک نفر هم بره حمام اونوقت به محض شروعِ لباسشوئی به آبگیری , باعث افتِ زیادِ فشارِ آبِ دوشِ حمام میشه
.
پس لباسشوئی باید موقعی روشن بشه که کسی قصد حمام رفتن و یا ظرف شستن نداره
.
بعضیها برای حل این مشکل اقدام میکنند به نصبِ پمپ قویتر در یاختمان که البته تا حد زیادی باعث کاهش مشکل میشه ولی اگر پمپِ خیلی قوی نصب بشه میتونه باعث ترکیدنِ لوله های آب بشه و خسارتهای میلیونی بزنه به واحدها خصوصاً در طبقاتِ اول و دوم که فشار آب خیلی بیشتر از طبقات بالاتر هست
.
البته وجدانِ لوله کش و درست جوش دادنِ لوله ها با اُتویِ لوله کشی هم خیلی مهم هست در دوام و استحکام لوله ها
.
در ساختمانهای بساز بندازی اکثراً با لوله ی یک دوم اینچ لوله کشی شده بین پمپ و واحدها که باعث میشه دِبیِ آب کم بشه و باز کردن 2 شیر در خانه مشکل ساز بشه و فشار خیلی افت کنه و اونی که توی حمومه داد میزنه آب رو ببندییییییین