دانشگاه ازاد چند ترم مرخصی میده

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 122 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

دانشگاه ازاد چند ترم مرخصی میده

پست توسط sghanbare »

سلام یه سوال مهم داشتم من الان دانشجوی ترم 2 کاردانی الکترونیک دانشگاه دولتی هستم اذر ماه در ازمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد شرکت کردم الانم در رشته ی مهندسی الکترونیک قبول شدم می خواستم بدونم
1-دانشگاه ازاد بهم دو ترم مرخصی میده بتونم مدرک کاردانیمو بگیرم
2- اگه اره شرایطش چیه
من کاردانیو حتما 4 ترمه تموم می کنم
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: دانشگاه ازاد چند ترم مرخصی میده

پست توسط Mahdi1944 »

,
تا اونجايي که من اطلاع دارم، در دانشگاه آزاد بدون هيچ کاري ميتونيد يکسال ديرتر براي ثبت نام مراجعه کنيد، البته فکر ميکنم بخشي از شهريه دو ترمي که نرفتيد رو بايد پرداخت کنيد، اما به هر حال تا يکسال قبولي شما رزرو ميشه و در اين زمينه مشکلي نيست (اما بهتره بپرسيد که آيا تاريخ اخذ مدرک کارداني شما تا کي باشه مجاز به ورود هستيد و ....)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 122 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

پست توسط sghanbare »

1-یعنی اگه مدرک کاردانیم برای ساله 89 باشه ولی من چون 88 تو ازمونش قبول شدم سال 89 نمی تونم ثبت نام کنم
2-بعد ایجور که شما گفتید یعنی حتی نیازی به رفتن به دانشگاه مربوطه برای گرفتن مرخصی نیست دیگه
3-اگه من اینو انصراف ندم سال دیگه نمی تونم تویه ازمون شرکت کنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- اين مورد رو گفتم سوال کنيد، اطلاعي ندارم در دانشگاه آزاد اينکه مدرک مربوط به بعد از تاريخ قبولي باشه مشکلي هست يا خير
2- بله، در حالت عادي، دانشگاه آزاد نيازي به مراجعه هم نيست و به صورت عادي تا يکسال بعد از قبولي امکان پذيرش وجود داره و مرخصي هم نياز نيست
3- اين مورد هم هيچ مشکلي نيست و به صورت عادي امکان شرکت در کنکور سال بعد وجود داره (اساسا شما ثبت نام هم نکرديد که نياز به انصراف داشته باشيد، اما حتي در صورتي که دانشجو هم باشيد، مشکلي در زمينه شرکت در کنکور نداريد، اما اگر در حال تحصيل باشيد يا ثبت نام کرده و مرخصي گرفته باشيد، نياز هست از رشته‌ي فعلي انصراف داده و بعد ثبت نام کنيد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”