تاپيك جامع معما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

bmyazdani, جان

این چه معمایی بود که جوابش با اما و اگر داده شد. :-?

نفر سوم فقط در حا لتی می تواند اعلام کند کلاهش چه رنگی است که کلاه دو نفر روبرو هم رنگ باشد.پس حالتی که همرنگ نیستند چی ؟ :shock: :shock:

آقا معماهایی طرح کنید که یه جواب داشته باشد اونم قاطع :) :grin:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

چترباز شماره 1,
کریم جان اون قسمت از معما ((نفر سوم فقط در حا لتی می تواند اعلام کند کلاهش چه رنگی است که کلاه دو نفر روبرو هم رنگ باشد.پس حالتی که همرنگ نیستند چی ؟))فقط راهنمایی بود...
جواب معما اون هم به طور قاطع نفر دوم هست
حل معما رو به طور کامل اینجا دوباره توضیح می دهم:

اگر دو نفر اول کلاهشان همرنگ (مثلاسفید)باشد نفر سوم اعلام می کند که کلاهش مشکی است دراین حالت هم چون نفر سوم رنگ کلاه خود رو اعلام کرده پس نفر دوم می تواند نتیجه بگیرد که کلاه او ونفر جلویی هم رنگ است و می تواند رنگ کلاه خود را اعلام کند.ولی در حالتی که رنگ کلاه نفر اول ودوم یکی است نفر سوم هیچی نمیگه پس نفر اول می فهمد که رنگ کلاه او با نفر اول متضاد است.فقط کافی است که به کلاه اولی یه نگاه بیندازد... :-)

پس این فقط نفر دوم است که می تواند در هر دو حالت رنگ کلاه خود را با قاطعیت اعلام کند.

در این گونه معماها که جواب ٍچند حالت دارد .جوابی درست هست که درهمه حالات صحیح باشه. :D :D :) :) :) :) :) :)
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

آقا جايزه من چي شد ؟
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

من که بی صبرانه منتظر معمای بعدی هستم.آخه نه اینکه تئ بحث شرکت می کنم و معما حل میکنم! :grin:
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

بهتر نيست تا براي هر معما يه جايزه اي در نظر گرفته بشه تا استقبال بيشتري صورت بگيره . قرار هم نيست كه جايزه مادي باشه ، مثلا ميشه كنار اسم نفر حل كننده يه علامتي دال بر اينكه اين شخص يه معما رو حل كرده گذاشت . ( فكر نكنيد اينا رو ميگم چون خودم معما حل كردم ها ، نه نيت من خيره :-) )
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

bmyazdani, جان منتظر معمای بعدی هستیم :grin: :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major I
Major I

معمای شماره 10

پست توسط bmyazdani »

معمای شماره 10

جواب این معما رو ممکن بعضی ها بدونن یکم صبر کنید تا بقیه هم روش فکر کنند. :P :P

یه اطاق داریم که یه لامپ هم توی اون هست(لامپ معمولی هست نه لامپ کم مصرف و مهتابی و...) بیرون این اطاق هم سه تا کلید داریم که یکی از اون ها لامپ توی اتاق رو روشن می کنه سوال اینه که چطور می توانیم فقط با یک بار وارد شدن به این اطاق بفهمیم کدوم یکی از این سه تا کلید لامپ توی اطاق رو رو شن می کنه.در ضمن از بیرون اطاق داخل اون پیدا نیست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

يکي از کليدها مربوط به داخل اتاق و يکي نيز مربوط به مکاني است که ما قبل از ورود به آنجا در آن قرار داريم.
بقيه حل معما رو يکي ديگه بگه تصویر
تقريبا تابلو جوابي داره.
در ظمن اولين باري بود که اين معما رو ديدم. :P
هیهات منا الذلة
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دو تا از کلیدها را می زنیم و وارد اتاق میشیم

بعد اگر لامپ روشن بود می فهمیم که یکی از اون دو کلید جواب سئوال است و اگر روشن نشده بود میفهمیم کلید سومی جواب سئوال است :-)

bmyazdani, جان

دیدی مخم ولی باور نکردی :grin:
Major I
Major I

پست توسط bmyazdani »

KARIM, جان
خوب تکلیف اون دو تا کلید دیگه چی می شه.باید معلوم کنی کدوم یکی لامپ رو روشن می کنه.کمی دقت کن :-) :-)
حتما مخی ولی احتمالا از اونایی هستی که تو امتحان ریاضی جواب سوال روبلدن ولی با دقت نمی خونن و جواب رو غلط می دن بعد فکر می کنند که بیست می شن ولی بعد که نمره ها می اید می گن ای دل غافل اینا من همرو بلد بودم امااشتباه حل کردم...منم از اون هایی که هستم که اصلا سوال رو نمی تونن حل کنن :grin: ومنتظر امداد غیبی از سوی بغل دستی می شن :grin: :grin:
Super Moderator
Super Moderator

پست توسط Reza 313 »

من فرض ميكنم كه اون اتاقي كه ميخواهيم واردش بشيم به شكل زير باشه :

*&&&&&&A &&&**&&&&&&B&&&&&&*

A: اتاقي كه الان توش قرار داريم
B : اتاقي كه ميخواهيم واردش بشيم

اينم شكل فرضي اون 3 كليد :

* ^ ×
------------

( شرمندم - من از بچگي تو نقاشي و طراحي و اينجور چيزا ضعيف بودم :grin: )

مي دانيم كه ما فقط 3 كليد در اختيار داريم كه فقط يكي از آنها لامپ اتاقي كه ميخواهيم وارد آن بشويم را روشن مي كند . اما تاقي كه اكنون در آن قرار داريم چي ؟ ايا اين اتاق نياز به كليد نداره ؟ چرا حتما داره ؟
شما ابتدا وضعيت اتاقي كه توش هستيد را از نظر روشنايي ( اينكه چراغ روشنه يا خاموشه ) بسنجيد ، مثلا ميبينيد كه چراغش روشنه ، خوب ما كه از نظر تعداد بارهايي كه ميتونيم كليدها رو بزنيم محدوديتي نداريم :-o ، پس كيليدها رو يكي يكي امتحان كنيد ببينيد كه كدومشون لامپ چراغ اتاق رو خاموش مي كنند :shock: . مثلا ميبينيد كه كليد * لامپ اتاق رو خاموش كرد . خوب اينجا يكي از گزينه ها كم ميشه . تنها كار براي حل معما اينه كه يكي از كليدهاي ^ يا × را فشار بدهيد و وارد اتاق بشيد . مثلا اگر كليد × را فشار داديد و وارد اتاق شديد و ديديد كه چراغش روشنه كه مسلما كليد درست × هست در غير اينصوت كليد درست ^ هست :-D

درست بود ؟ :-(
Major I
Major I

پست توسط bmyazdani »

sardar,
Reza 313,
مکاني که ما قبل از ورود به اطاق در آن قرار داريم اصلا ارتباطی به معما ندارد. فرض کنید اطاق رو تو یه بیابان ساختند که توش معلوم نیست وسه تا کلید بیرون اون هست که یکی لامپ رو روشن می کنه. :-)
اگه سوال رو با دقت بخونید می بیند که توش یه نکته رو گفتم . هر چیزی که تو معما ذکر شده حتما دلیلی داشته وگرنه مطرح نمی شد.نکته انحرافی هم نداره. :-) اگه بیشترتوضیح بدم دیگه راحت حل می شه.
ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”