sinos90,
شما مثل اينکه جواب مرا با دقت نخوانده ايد يا متوجه سوال نشده ايد
تاپيك جامع معما
مدیران انجمن: رونین, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
دوستان : حداقل با 2بار انداختن تخم مرغ و حداکثر با 7 بار میشه جواب رو پیدا کرد.
2بار که معلومه بر حسب احتمالات اگر در یک طبقه انداختیم و شکست 1طبقه پایین میاییم و میندازیم اگر نشکست پس طبقه قبل ارتفاع شکست بوده. ولی در حداکثر حالات به این شکل در میاد که توضیح میدم:
ببینید اول به طبقه وسط ساختمون میریم یعنی 40 : یک بار رها میکنیم یا میشکنه یا نه ، ما در اینجا میخواهیم کمترین شانس رو در نظر بگیریم. این میشه 1 بار
حالا 39 طبقه در پایین داریم (دقت کنید که 39 طبقه هم در بالا، پس اگر نشکست میریم بالا و اگر شکست میریم پایین، پس من وقتی میگم میریم یعنی بر حسب شکستن میریم بالا و بر حسب نشکستن میریم پایین)
پس میریم به میانه 39 طبقه که میشه 20 طبقه . این 2 بار
حالا میریم به میانه 20 طبقه که میشه 10 طبقه . این 3 بار
حالا به میانه 10 طبقه که میشه 5 طبقه . این 4بار
حالا به میانه که چون تعداد کم هست 3 رو در نظر میگیریم : که میشه 5بار
حالا 2 : میشه 6 بار
حالا 1 طبقه در بالا یا پایین داریم که در مجموعه مورد احتمال ما هست : پس کلاً میشه 7 بار
-----------------
2بار که معلومه بر حسب احتمالات اگر در یک طبقه انداختیم و شکست 1طبقه پایین میاییم و میندازیم اگر نشکست پس طبقه قبل ارتفاع شکست بوده. ولی در حداکثر حالات به این شکل در میاد که توضیح میدم:
ببینید اول به طبقه وسط ساختمون میریم یعنی 40 : یک بار رها میکنیم یا میشکنه یا نه ، ما در اینجا میخواهیم کمترین شانس رو در نظر بگیریم. این میشه 1 بار
حالا 39 طبقه در پایین داریم (دقت کنید که 39 طبقه هم در بالا، پس اگر نشکست میریم بالا و اگر شکست میریم پایین، پس من وقتی میگم میریم یعنی بر حسب شکستن میریم بالا و بر حسب نشکستن میریم پایین)
پس میریم به میانه 39 طبقه که میشه 20 طبقه . این 2 بار
حالا میریم به میانه 20 طبقه که میشه 10 طبقه . این 3 بار
حالا به میانه 10 طبقه که میشه 5 طبقه . این 4بار
حالا به میانه که چون تعداد کم هست 3 رو در نظر میگیریم : که میشه 5بار
حالا 2 : میشه 6 بار
حالا 1 طبقه در بالا یا پایین داریم که در مجموعه مورد احتمال ما هست : پس کلاً میشه 7 بار
-----------------
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
ICT Admiral
- تماس:
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
Sardar این نکته در طرح که فقط دوتا داریم و میتونیم اون دوتا رو بندازیم باعث کور شدن معما میشه. چون با فقط دو امتحان حل مسئله امکان پذیر نیست. شما هم که قبل از خواب روی 12 و3 فکر میکردین. اون تخم مرغهارو از کجا آوردین. بگین منم از همونجا میارم (مزاح بود). مسئله باید به این شکل باشه که کوتاه ترین راه حل چیه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
ICT Admiral
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
Yasser, جان
تخم مرغ نياوردم بلکه به قول شما کوتاه تر راه را رفتم در صورتي که تخم سالمي هم باقي بماند.
من گفتم که ابتدا در طبقه 12 تخم مرغ را مي اندازيم اگر شکست از طبقه اول شروع به امتحان کردن مي کنيم تا به نقطه مورد نظر برسيم ولي اگر نشکست به طبقه 23 مي رويم و آزمايش مي کنيم اگر شکست از طبقه 13 شروع به آزمايش با تخم مرغ سالم مي کنيم ولي اگر در طبقه 23 نشکست به طبقه 33 مي رويم و همين و آش و کاسه که در نهايت با 12 مرتبه آزمايش جواب را مي يابيم که فکر مي کنم درست باشد
تخم مرغ نياوردم بلکه به قول شما کوتاه تر راه را رفتم در صورتي که تخم سالمي هم باقي بماند.
من گفتم که ابتدا در طبقه 12 تخم مرغ را مي اندازيم اگر شکست از طبقه اول شروع به امتحان کردن مي کنيم تا به نقطه مورد نظر برسيم ولي اگر نشکست به طبقه 23 مي رويم و آزمايش مي کنيم اگر شکست از طبقه 13 شروع به آزمايش با تخم مرغ سالم مي کنيم ولي اگر در طبقه 23 نشکست به طبقه 33 مي رويم و همين و آش و کاسه که در نهايت با 12 مرتبه آزمايش جواب را مي يابيم که فکر مي کنم درست باشد
هیهات منا الذلة
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
حواب من درست بود
حل مسئله ی تخم مرغ های پوست کلفت:
توجه داشته باشید که: 78 = 12 +11 + 10 + 9 + 8 + 7 + 6 + 5 + 4 +3 + 2 + 1
اولین تخم مرغ را از طبقه 12 بیندازید، اگر نشکست آنرا از طبقه 23 بیندازید (11+12=23)، اگر نشکست آنرا از طبقه 33 بیندازید (10+11+12=33)، اگر نشکست آنرا از طبقه 42 بیندازید (9+10+11+12=42)، اگر نشکست آنرا از طبقه 50 بیندازید، و همینطور بالابروید: طبقه57، طبقه63، طبقه68، طبقه72، طبقه 75، طبقه 77، و بالاخره طبقه 78. اگر از این طبقه هم انداختید و نشکست پس حتمن از طبقه 79 که بیندازید خواهد شکست( صورت مسئله اینطور میگوید). تا اینجا دوازده آزمایش انجام داده ایم و ارتفاع شکست بدست آمده است.
اما اگر در هر یک از این طبقات، تخم مرغ اول را که انداختید، شکست، مثلا" از طبقه 72 انداختید و شکست، در اینصورت تخم مرغ دوم را از طبقات 69 تا 71، طبقه به طبقه بیندازید تا تخم مرغ بالاخره بشکند و ارتفاع شکست بدست آید. اگر درست بشمارید و در شمردن اشتباه نکنید خواهید دید که همواره باید 12 آزمایش انجام دهید تا ارتفاع شکست بدست آید( لطفا" به شکل سمت راست زیر نگاه کنید)
حال مسئله را در حالت کلی حل میکنیم: یعنی وقتیکه دو تخم مرغ در اختیار داریم و آسمانخراش هم n طبقه دارد.
[External Link Removed for Guests]
حل مسئله ی تخم مرغ های پوست کلفت:
توجه داشته باشید که: 78 = 12 +11 + 10 + 9 + 8 + 7 + 6 + 5 + 4 +3 + 2 + 1
اولین تخم مرغ را از طبقه 12 بیندازید، اگر نشکست آنرا از طبقه 23 بیندازید (11+12=23)، اگر نشکست آنرا از طبقه 33 بیندازید (10+11+12=33)، اگر نشکست آنرا از طبقه 42 بیندازید (9+10+11+12=42)، اگر نشکست آنرا از طبقه 50 بیندازید، و همینطور بالابروید: طبقه57، طبقه63، طبقه68، طبقه72، طبقه 75، طبقه 77، و بالاخره طبقه 78. اگر از این طبقه هم انداختید و نشکست پس حتمن از طبقه 79 که بیندازید خواهد شکست( صورت مسئله اینطور میگوید). تا اینجا دوازده آزمایش انجام داده ایم و ارتفاع شکست بدست آمده است.
اما اگر در هر یک از این طبقات، تخم مرغ اول را که انداختید، شکست، مثلا" از طبقه 72 انداختید و شکست، در اینصورت تخم مرغ دوم را از طبقات 69 تا 71، طبقه به طبقه بیندازید تا تخم مرغ بالاخره بشکند و ارتفاع شکست بدست آید. اگر درست بشمارید و در شمردن اشتباه نکنید خواهید دید که همواره باید 12 آزمایش انجام دهید تا ارتفاع شکست بدست آید( لطفا" به شکل سمت راست زیر نگاه کنید)
حال مسئله را در حالت کلی حل میکنیم: یعنی وقتیکه دو تخم مرغ در اختیار داریم و آسمانخراش هم n طبقه دارد.
[External Link Removed for Guests]
هیهات منا الذلة
- تماس:
کسي ميتونه به من بگه چرا اين راه حل اشتباه
اول از طبقه 40 پرتاب ميکنيم اگر نشکست بالا و اگر شکست پايين ميريم دفه اول 20 طبقه براي بار دوم 10 بار سوم 5 بار 4 3يا2 فرقي نميکنه وبار بعدي 2 يا 1 با اين روش حتما" جواب پيدا ميشه
اول از طبقه 40 پرتاب ميکنيم اگر نشکست بالا و اگر شکست پايين ميريم دفه اول 20 طبقه براي بار دوم 10 بار سوم 5 بار 4 3يا2 فرقي نميکنه وبار بعدي 2 يا 1 با اين روش حتما" جواب پيدا ميشه
Empty spaces - what are we living for?
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن