تاپيك جامع معما
مدیران انجمن: رونین, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
-
- تماس:
-
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
جواب sinos90, درسته اما جواب منم خنگولانه ي همين جواب هست. Fareed3230, وقتي دو سر فتيله رو روشن كنيم به هر حال نصف كل زمان براي سوختن كل فتيله لازمه اين به اون معنا نيست كه 2 شعله درست وسط فتيله به هم ميرسند . فرض كن يك سوم طول فتيله قطرش 2 برابر بقيه ي طولش باشه انجوري اگه سوختن اين يك سومه نيم ساعت طول بكشه سوختن بقيه هم نيم ساعت وقت مي خواد چون طول قسمت ديگه دو برابره و قطرش نصف
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
آنچه گلو بگيردت حرص مکن مجو مجو
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
من يه محاسباتي كردم اما اطمينان ندارم. من ميگم چطوره بره پيش يكي و ازش بپرسه اگه از همكارت كه اونجا وايساده بپرسم دروازه ي مرگ كدومه چي ميگه بلا؟ طبق محاسبات من همون دروازه كه به عنوان دروازه ي مرگ معرفي ميشه دروازه ي ازاديه. اما خوداييش خودمم گيجم
لقمه ي هر خورنده را درخور او دهد خدا
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
hajahmadi mohammad متشکرم
فرید جان
اینکه ضخامت فتیله در جاهای مختلف فرق داره فقط به این معنیه که مثلا 1 سانتی متر از قسمت نازک توی 5 دقیقه می سوزه و 1 سانت از قسمت ضخیمتر توی 10 دقیقه. پس لزوما 1سانتیمتر از فتيله توی 5 دقیقه یا به طور مشابه توی 10 دقیقه نمی سوزه!
پس ضخامت فقط اینجا به درد می خوره که نصف فتیله لزوما نیم ساعته نمی سوزه
حالا اگه فتیله رو از دو طرف روشن کنیم کاملا واضحه در هر لحظه مصرف فتيله دو برابر ميشه،و فتيله در نيم ساعت ميسوزه،اما اين به اين معتي نيست که اگه مثلا وسط فتيله رو علامت بزنيم دو سر فتيله همزمان به وسط(همون نقطه اي که علامت زديم)ميرسن تا فتيله تموم شه،
به اين نکته هم توجه کنيد که مقدار ماده اي که در واحد زمان از فتيله مي سوزه ثابته!يعني با افزايش ضخامت ، مقدار فتيله و در نتيجه زمان افزايش پيدا مي کنه اما ميزان جرمي از فتيله که در واحد زمان با اکسيژن ترکيب ميشه ثابته حالا فرض کنيد در هر دقيقه 1 گرم از فتيله ميسوزه ،با اين فرض اگه فتيله از دو سر روشن باشه چون دو طرفش مصرف ميشن در هر ثانيه 2 گرمش ميسوزه جرم کل فتيله هم که ثابت مونده،پس با دو برابر شدن مصرف جرم زمان نصف ميشه
اميد وارم قانع شده باشيد.
در ضمن در فرايند سوختن فقط مقدار فتيله مهمه نه طول فتيله
در درستيه جواب من و نادرستي استدلال خودتون شک نکنيد،من نادرستيه جواب شما رو ثابت کردم(همين که به اين
مسيله اذعان کرديد کافيه) اما شما بدون دليل جواب منو رد کردين،دليل بياريد بعد بگيد من غلط گفتم!
فرید جان
اینکه ضخامت فتیله در جاهای مختلف فرق داره فقط به این معنیه که مثلا 1 سانتی متر از قسمت نازک توی 5 دقیقه می سوزه و 1 سانت از قسمت ضخیمتر توی 10 دقیقه. پس لزوما 1سانتیمتر از فتيله توی 5 دقیقه یا به طور مشابه توی 10 دقیقه نمی سوزه!
پس ضخامت فقط اینجا به درد می خوره که نصف فتیله لزوما نیم ساعته نمی سوزه
حالا اگه فتیله رو از دو طرف روشن کنیم کاملا واضحه در هر لحظه مصرف فتيله دو برابر ميشه،و فتيله در نيم ساعت ميسوزه،اما اين به اين معتي نيست که اگه مثلا وسط فتيله رو علامت بزنيم دو سر فتيله همزمان به وسط(همون نقطه اي که علامت زديم)ميرسن تا فتيله تموم شه،
به اين نکته هم توجه کنيد که مقدار ماده اي که در واحد زمان از فتيله مي سوزه ثابته!يعني با افزايش ضخامت ، مقدار فتيله و در نتيجه زمان افزايش پيدا مي کنه اما ميزان جرمي از فتيله که در واحد زمان با اکسيژن ترکيب ميشه ثابته حالا فرض کنيد در هر دقيقه 1 گرم از فتيله ميسوزه ،با اين فرض اگه فتيله از دو سر روشن باشه چون دو طرفش مصرف ميشن در هر ثانيه 2 گرمش ميسوزه جرم کل فتيله هم که ثابت مونده،پس با دو برابر شدن مصرف جرم زمان نصف ميشه
اميد وارم قانع شده باشيد.
در ضمن در فرايند سوختن فقط مقدار فتيله مهمه نه طول فتيله
در درستيه جواب من و نادرستي استدلال خودتون شک نکنيد،من نادرستيه جواب شما رو ثابت کردم(همين که به اين
مسيله اذعان کرديد کافيه) اما شما بدون دليل جواب منو رد کردين،دليل بياريد بعد بگيد من غلط گفتم!
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس: