دانش بشري و عصرها:گذشته حال آينده

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

دانش بشري و عصرها:گذشته حال آينده

پست توسط Sardar »

از روزگاران قدیم که نزدیک چهار هزار سال قبل میلاد مسیح میرسد بشر کم کم به اجتماع و دانش روی آورد و سرآغاز کشف دانش ها شد به طوری که دانش های امروزی زاده دانش های کهن است. از سوی تاریخ دان ها این روزهارا به عصر های مختلفی تقسیم میگردند که با کشف دانشی جدید تمدن بشری پای به عصر نوین می گذارد. به عنوان مثال با کشف خط و توانایی نوشتن بشر از ما قبل تاریخ به ما بعد تاریخ پای نهاد.
در این تایپیک قصد دارم دوره های مختلفی که بشر آنها را پیموده است را به همراه دانش کشف شده آن دوره و تاثیر آن بنویسم. تصویر
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

در اين پست از ما قبل تاريخ مينويسم.
ما قبل تاريخ را مي توان دوره اي دانست که هنوز نوشتن يا درست تر آن خط کشف نشده بود ولي ميتوان آثار شهرهاي به جا مانده از دوران ما قبل تاريخ را يافت که ميتوان روستاهايي بزرگ شده دانست که عصر غار نشيني حجر و ...خوانده مي شود و اما دانشهاي آن زمان که کشف ميگردد:

شکار: شايد اولين روش بدست آوردن غذا همين بوده است که انسان را زنده نگه داشته است.

کشاورزي: انسان پس از دورهاي کوچ نشيني به روستا پناه برد و و علت آن کشف توانايي کشاورزي بر روي زمين بود.

چرخ: وسيله اي که انسان به کمک آن توانست رفت و آمد آسان تر را اختراع کند که بعدها چرخ باعث ايجاد تجارت شد.

فن ماهيگيري: ميتوان ماهيگيري را آغاز سفر هاي دريايي بشر دانست که در کنار کشاورزي و شکار غذا بشر را تامين ميکرد.

عرفان: گفتاری ساده ولی آشنا سازی بشر با مافوق طبیعت در ابتدا و شاید همان گفتار پیامبران با مردم زمان خود

کان کنی یا همان معدن: بشر با مواد ساده و روی زمین و قابل استفاده آشنا گردید.

از اینجا به بعد دانش های ما قبل تاریخ پیشرفت می کنند...

برنز: عصری که در آن بشر به برنز دست پیدا میکند(از کان کنی) و وسایل برنزی ساخته میشود و شاید بتوان گفت اولین فولادی که به دست بشر گداخته می شود.

سنگ کاری و بنا: با ابداع این دانش و هنر سنگ تراشی های ابتدایی شروع مبگردد که در آینده با پیشرفت این فن کاخ های کبیر به وجود میاید.

ایجاد آیین های بت پرستی: گذشته های بسیاری بت ها را به جای خداوند یکتا به نیایش می گرفتند که میتوان دوره هایی همچون نمرود و آمدن پیامبر ابراهیم(ع) برای راهنمایی بشر دانست.و هم اکنون هندو

تفکر: کسی اگر چیزی از این دوره و دانش می دونه بگه

سفرهای دریایی: بشر کم کم به فکر سفر های دریایی نزدیک با قایق می افتد که در آینده به اوج خود یعنی کشف قاره ها می رسد.

سفالگری: تمدن ها با استفاده از گل برای خود ظروف تهیه میدیدند که یونانی ها ادعای ابداع این دانش را دارند

دامپروری: شاید بتوان ابداعی از پیشرفت کشاورزی و شکار دانست که انسان حیوان را اهلی و به استفاده آن مشغول شد.

تیر اندازی(سلاحهای جدید): جنگ ها باعث نیاز تمدن به حفاظت خود در مقابل سایر تمدن های و حیوانات دانست که منجر به ساخت سلاح گردیده است.

از اینجا به بعد بشر کم کم به دوران ما بعد تاریخ یا کلاسیک یا کهن نزدیک میشود.

اسب و سوارکاری: در کنار اهلی نمودن حیوانات از اسب به عنوان وسیله نقلیه چه به عنوان تجارت چه در جنگ وارد خدمت به تمدن بشری گشت.

خط: اختراعی که باعث شناخت ما از آن دورانها است باعث انتقال دانش افراد به یکدیگر شد باعث ایجاد داد و ستد شد و...که آغاز کننده ورود بشر به عصر جدید کلاسیک یا کهن دانست.

همان طور که دیدید در این دوره های بشر به دانش های ابتدایی دست یافت که البته تمدن های بابل و ... در این زمانهای پدید آمد و در کنار آن پیامبران خداوند برای هدایت بشر برای رهایی از کفر و بت پرستی فرستاده شد که البته بارها بشر طغیان و نافرمانی از خداوند برد که البته خداوند بسیاری را هدایت و بسیاری را به جزای اعمال خودشان رساند.

دوستان این پست در مورد دوران ما قبل تاریخ بود لطفا در کامل شدن و اصلاح آن کمک کنید و از آقا مهدی درخواست می کنم با کمک نظرات دوستان قسمت های مورد نیاز را اصلاح کنید.منتظر نظرات شما هستم. تصویر
در پست بعدی از دوران کلاسیک یا کهن و یا ما بعد تاریخ مینویسم. تصویر
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

آغاز دوران کلاسيک يا ما بعد تاريخ و در فارسي از دوران باستان نام برده مي شود که با کشف خط آغاز ميگردد.

آهن و به کار گيري آن: کشف آهن تاثير بسزايي در ايجاد اسلحه هاي جديدتر و مقاوم تر داشت که البته سرآغاز ایجاد آهنگری ها و ... است.

ریخته گری: فنی دیگر که در کنار آهن اسلحه سازی ها را به وجود آورد.

ایجاد امپراطوری های عظیم: در این دوره میتوان به ایجاد امپراطوری های روم. ایران و چین اشاره کرد که در نوع خود ابر قدرت های زمان خود محسوب میشدند.

حروف الفبا: پس از کشف خط که در ابتدا به صورت نقاشي و بعد علامت بود در اين هنگام براي هر صدا حروفي در نظر گرفته شد.

ادبیات: را مي توان متصل به کشف الفبا دانست.از شاعران باستان ميتوان به هرموس يونان اشاره کرد.

درام و نمايش: هنري که بار ديگر يونان ادعا ابداع آن دارد که معمولا درام در يونان در محلي شبيه استاديوم يک نفر در ميان ميدان پس از رقص و آواز آن را انجام ميداد.

رياضيات: دانش رياضيات از اين دوره آغاز ميگردد دانشي که با اعداد آغاز و امروزه با همه چيز ما همراه شده است که البته دانشمنداني بزرگ همچون فيثا غورث مي زيسته اند.

تقويم: اختراع تقويم در آن دوره شايد بر اساس رشد محصولات شکل گرفت که البته در ايران تقويم به همراه عيد نوروز و شب يلدا همراه گشت که هنوز دانشمندان امروز از دقت شب يلدا در تقويم ايرانيان در عجب اند.

ضرب پول: بشر تا قبل از پول از مبادله مستقيم نيازهاي خود را بدست مي آوردن که با ضرب طلا و نقره و... پول شکل گرفت و وسيله هاي آسانتر براي انتقال و تجارت به وجود آمد.

ايجاد قانون: شايد با شنيدن قانون ياد پليس بيافتيد بلکه اولين قانون را مربوط به بابل مي دانند که پادشاه آن دستور داد سنگي از قوانين را در مرکز شهر قرار دهند تا مردم مهاجر از آن اطلاع يابند.

در کنار ايجاد قانون در يونان باستان دمکراسي شکل گرفت که البته در آن بردگان و زنان حق راي نداشتند همچنين آتن را مي توان نماد دمکراسي غرب دانست که در آن مردم در تصويب قوانين نقش داشتند.

عمارت و کسر: هنر و دانشي که باعث ايجاد کاخ هاي عظيم از جمله کاخ کسرا گشت که دانش و ادامه سنگ کاري است.

قطب نما:در اين دوره سفر هاي دريايي و نيز جنگ هاي دريايي بزرگي رخ ميدهد که نياز ارتش روم و... براي مسافت يابي به قطب نما بود.

موسيقي: شايد بتوان گفت موسيقي در دوره ساسانيان شکل گرفت که معمولا با ني انجام ميشد. در هند نيز هنرمندان بزرگي بودند که به ايران نيز براي نمايش مي آمدند.

فلسفه: پدر دانش فلسفه را شايد بتوان سقراط و ارسطو و افلاطون يوناني دانست.

همان طور که ديديد در اين دوره بشر به هنر و نظم بيش از هر چيزي روي آورد و همچنين پيامبران آسماني که مهمترين آنها را ميتوان حضرت مسيح ناميد که از سوي خداوند فرستاده شد.در اين دوره امپراطوري ايران شکل گرفت به طوري که قدرتمند ترين آنها در زمين گشت و حتي ارتش ايران براي فتح يونان تا نزدیکی آتن پبش رفت که در صورت فتح شايد جهان رو در اختيار داشتيم. :grin:

دوستانی که توانایی دارند در اصلاح مقاله ای را که نوشته ام کمک کنید.
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

قرون وسطا را میتوان دوران انحطاف تمدن های بزرگی چون یونان و روم نامید ولی در عین حال حکومت های بسیاری در این دوران به وجود آمد. در آغاز این دوره خاتم انبیا محمد(ص) از سوی خداوند ظهور کرد و باعث ایجاد تمدن جهانی اسلام شد. تمدنی که که وسعت آن از شرق تا غرب چین از شمال تا سرزمین تزارهای از غرب تمام شمال آفریقا و جنوب اسپانیا شامل می شد و اما دانش های این دوره:

فیودالیسم: در دوره قرون وسطا شکل گیری حکومت های ملوک الطوایفی وضع اجتماعی مردم آشفته شد.(در اروپا)

ماشین آلات: اولین نمونه از ماشین آلات امروزی را می توان در دستگاههای منجنیق توسعه یاقته مشاهده کرد.

فیزیک نور: در این دور علم به انحصار مسلمانان درآمد و دانشمند مسلمان پایه گذار دانش فیزیک نور بود.

مهندسی و معماری: بار دیگر شاید بتوان گفت که مسلمانان پایه گذار معماری نوین هستند که از نمونه های آن میتوان به معماری مساجد اشاره کرد.

کاغذ:اولین نوع کاغذهای امروزی که استفاده می کنیم توسط مسلمانان تهیه شد.

اجتماعات و کنفرانس ها: یکی دیگر از ابتکارات مسلمانان ایجاد وزارت های دولتی و مجلس های مجادله از علم و فقه گرفته تا مصالح دولتی.

سیستم بانکی: ایجاد سیستم بانکی و به اصطلاح صحیح تر جمع آوری و نگهداری مالیات در این دوره به شدت رواج یافت.

از اینجا به بعد دوره رنسانس یا احیای مجدد علم و هنر در اروپا می باشد که برای ممالک اسلامی حوادث ناگواری چون درگیری مذهبی و تفرقه و ... در بین مسلمانان آغاز می گردد که به طبع آن علم و صنعت از دست مسلمانان کم کم خارج میگردد :lol:

دوستان منتظر کمک شما برای اصلاح بهتر مقاله هستم. :-?
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

پس از قرون وسطا دوره جدید با عصر رنسانس در اروپا آغاز می گردد.این دوره را دوره احیا علم و هنر در اروپا میدانند.

ایجاد رسوم نظامی: احترامات نظامی در ارتش از این دوره شکل می گیرد که در عین حال می توان انگلیس را ارتشی منظم و دارای رسوم نظامی در آغاز نام برد.

میهن پرستی: در اروپا برای ایجاد قدرت پیشرفت در مردم ناسیونالیسم یا میهن پرستی شکل گرفت که قدری نیز به منظور دوری افراد از تعصب مذهبی حاکم در اروپا بود که در آینده فاشیسم از آن شکل میگیرد.

لیبرالیسم: در اروپا تغییرات به شدت آغاز میگردد و یکی دیگر از این تغییرات ایجاد لیبرالیسم بر مبنای یونان باستان شکل گرفت.

آموزش: آموزش آسانتر و جدیدتر در اروپا آغاز میگردد که البته بیشتر در انحصار ثروتمندان بود و همچنین دانشگاه هایی به شیوه ی عمومی تر و آزاد از کلیسا شکل میگیرد.

اسلحه گرم: با کشف باروت سلاح های سرد برای همیشه به تدریج کنار گذاشته شد و عصر جدیدی از اسلحه هایی که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد شکل گرفت با نام سلاح گرم.

چاپ: صنعت چاپ را می توان مختص چینی ها دانست ولی اروپاییان یا استفاده از شیوه حروف چینی توانستند انقلاب بزرگی را در نشر علم و چاپ کتاب به وجود آورند.

ستاره شناسی: باید در مورد گفت که این علم در قرون باستان و وسطا به ترتیب ایرانیان و بعد آن مسلمانان(اکثرا ایرانی) این علم را بوجود آوردند که به ناحق اوپاییان خود را صاحب این علم و گالیله را پدر این علم می نامند.

دموکراسی: دموکراسی غربی که هزاران سال در اروپا مرده بود بار دیگر با استفاده از تفکرات یونان آن را احیا نمودند.

تعویض قطعات: در این دوره نیز قطعه سازی یا همان پیچ و مهره شکل گرفت.

شیمیاگری: شیمیاگری جدید نیز در اواخر این دوره صفحه جدیدی به روی تاریخ باز شد و دانشمند چون کلوین و... نظریات قابل توجه ای را ارایه دادند.

ایجاد بنگاه ها: در این دوره شرکت های خصوصی برای ارایه خدمت به مردم در اواخر این دوره و اوایل دوره صنعتی سازی جهان آغاز گشت.

در پست بعدی به دانش های دوره عصر جدیدتر که گاه آن را دوره صنعتی و یا امپریالیسم اولیه می پردازیم.

دوستان بنده منتظر کمکهای شما برای بازسازی مقاله های هستم.
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

از پس گذر دوران جديد به عصر جديدترين دوران با همراه صنعتي شدن و امپرياليسم همراه است آغاز ميگردد.

صنعت فولاد سازي: در آغاز اين دوران صنعت فولاد سازي که نقش به سزايي در ايجاد راه آهن دارد شکل ميگيرد. اين صنعت عصر جديدي از آهن را براي بشر باز ميکند.

دانش اصول: شکل جديدي از دانش بشري که بر اساس منطق و روش علمي دست به آزمايش ميزند.

آغاز شکل گيري افکار کمونيستي: هنوز حکومتي به مانند کمونيست ايجاد نشده است ولي در مقابل ليبراليسم اينگونه افکار شکل مي گيرد که در آينده حکومت هايي بسيار قدرتمند با افکار کمونيستي همچون در شوروي و چين شکل ميگيرد.

اسب بخار: شايد اگر آن مرد بريتانيايي متوجه بخار آب نمي شد صنعت امروزي بسيار عقب مانده بود.

خط هاي توليدي کوچک: با ابداعاتي مانند اسب بخار و فولاد آهنگري ها به خط هاي توليد کوچک تغيير يافت. که در آينده اين توليدي هاي در زمان صنعتي شدن به کارخانه هاي بزرگي تبديل ميگردد.

ايجاد افکار فاشيستي: افکار نژاد پرستانه در اروپا کم کم به وجود مي آيد که البته در صده ي بعد باعث تاسيس نازيسم مي گردد.

فيزيک نوين: يکي ديگر از حوادث مهم اين دوره تولد فيزيک نوين مي باشد که مدتي بعد با ارايه نظريه نسبيت علم فيزيک دگرگون ميگردد.(فيزيک کوانتمي و ... در اين دوره شکل گرفت.)

زيست شناسي: اين علم با تغيير نظريات کهن خود شکل جديد و واقع گرايانه اي به خود گرفت.

سيستم پزشکي: با ايجاد زيست شناسي نوين سيستم درمان و پزشکي جديدي با راهکار بيمارستان آغاز گشت.

سلاح هاي نوين: صنايع فولاد و کشف باروت سلاح هاي جديد و مرگ آوار جديدي را همچون سيستم توپخانه اي نوين را به وخود آورد.

قطار و راه آهن: پس از به ثمر رسيدن دانش اسب بخار و صنايع فولاد قطار طراحي شد. تحولي که در اقتصاد کشورهاي جهان نقش اصلي را در حمل و نقل ايفا کرد.

کشف سوخت هاي جديد و احتراق: ميتوان از اين به بعد با کشف گوگرد و نفت و ...تصور دنياي امروز را به راحتي نمود. که البته قبل از اينکه بشر به فکر استفاده از آن در صنعت کند متاسفانه به کاربرد آن در سلاح افتاد.

الکتريسيته: اگر اديسيون برق رو کشف نميکرد چه ميشد؟! نقش برق در دنياي امروز غير قابل انکار است که بايد تمام پيشرفتمان را مديون بنيامين فرانکي کاشف الکتريسيته دانست( به خودت فشار نيار! اديسيون لامپ رو اختراع کرد.)

آغاز صنعتي شدن: با کشف برق و سوخت و فولاد و ... دوران صنعتي شدن کشورها شروع شد و توليدي هاي کوچک به کارخانه تبديل شد و دنياي جديدي با عنوان عصر نوين که آن را نيز عصر اتم ميبامند آغاز گشت.

دوستان در پست بعدی با عصر نوین آشنا میشویم.
و هم چنان منتظر کمک های شما هستم(در جهت اصلاح مقاله) :-?
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

عصر نوين را همرا اتم که گاه آن را عصر اتم مينامند با کشف و شکاف ابتدايي اتم آغاز گشت.در اين دوران حوادث بي شماري رخ داد که مهمترین آن دو جنگ جهانی بود.

هسته و شکاف: دانشمندان به ابتدایی ترین نوع شکاف هسته و بسیار ابتدایی دست یافت.

رادیو: در این دوره نیز انسان به راز امواج پی برد و اولین استفاده از امواج الکترومغناطیس را آقای رادیو در رادیو ابتکاری خویش بکار برد که به نوعی مخابرات را تاسیس نمود.

تلویزیون: در پی استفاده از امواج رادیو بشر توانست به نوع دیگر امواج که تصاویر را انتقال میدهند دست یافت.

پلاستیک: در پی استفاده از نفت در پالایشگاه دانشمندان به خاصیت پلاستیک دست یافتند که در آینده اثراث فراوانی در ساخت اشیا جدید گذاشت.

هواپیما: آرزو پرواز که از سالها در دل انسان ها بود توسط برادران رایت تحقق یافت. از نظر من دلیل اصلی پیشرفت انواع هواپیماها نیاز دولت ها در جنگ ها بود.

موشک: موشک و موتور موشک های عظیم را می توان دست پرورده آلمان دانست. به خصوص که آمریکا با استفاده از مدل موشک های آلمان امروز فضاپیما به فضا می فرستد.

سرد سازی: مدل های ابتدایی یخچال امروزی کمک های شایانی به بشر در نگهداری مواد داد که در بسیاری موارد تاثیر مثبت نهاد.

بوم شناسی: دانشی که در اواسط این دوره شکل صحیحی به خود گرفت و با استفاده از آن انسان در ساخت مواد مورد نیاز خود تجدید نظر میکند بلکه از آسیب ها و تاثیرات بر محیط آگاه شد.

کامپیوتر: دستگاهی که در ابتدا در حد یک متجمع مسکونی بود کمک فراوانی در محاسبات آب و هوا به انسان کرد.

پرتاب ماهواره و انسان به فضا: با ساخت و دستیابی بشر به علم نوینی دست یافت که هنوز باید منتظر تاثیرات مثبت آن بود.

آلیاژ و ترکیبات: امروزه انسان با کمک آلیاژ سعی در ساخت ابر رسانه است که همچنین از این دانش در ساخت تانک های زرهی و هواپیماهای استیت استفاده میشود.

علم ژنتیک: دانشی که انسان به کروموزوم ها دی ان ای که امروزه در درمان سرطان شناسایی عوامل موروثی و ...کاربرد فراوان دارد.

فیبرنوری: فیزیک نوین و شناسایی خواص نور باعث دانستن بازتاب کلی و استفاده از آن در ارتباطات دانست که جایگزینی مناسب در مخابرات به جای سیم های مسی گشت.

روبوتیک: دستگاهی که به جای انسان عمل میکند و میتواند وسیله ای مناسب در جایگزینی انسان دانست که دارای توانایی های عالی چون هوش مصنوعی میباشد که البته هنوز تا دست یافتن بشر به حد نصاب روبوتیک بسیار فاصله دارد.

دانش های بسیار دیگری هستند که انسان به آن دست یافته ولی تحقق نیافته است.در پست بعدی و البته آخرین آن در مورد دانش های آینده مقاله ای مناسب مینویسم.

در ظمن هم چنان منتظر کمک های شما هستم(در جهت اصلاح مقاله) :-?
هیهات منا الذلة
Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۴, ۲:۱۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

sardar, متاسفانه من جز تشکر کار ديگه اي نميتونم انجام بدم :?
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

sardar, متاسفانه من جز تشکر کار ديگه اي نميتونم انجام بدم

توجه شما و ساير دوستان نيز دلگرمي براي من به ادامه کار است. :(
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1575
تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

دوران آينده که آنرا گاه عصر دیجیتال یا ژنتیک و گاهی نیز عصر نانو می نامند. انتظار بشر از آینده دورانی اتوماتیک و رفاه است و اما دانش هایی که در آینده بیشتر ثمره آن را می چشیم:

جوش هسته: در پی ارتقا استفاده از انرژی هسته ای دانشمندان به دنبال یافتن استفاده از آن به دلیل با صرفه بودن آن هستند که هم اکنون دانش آن موجود ولی فناوری آن هنوز نیاز به زمان دارد.

نانوتکنولوژی: یکی از حساس ترین و کاربردی ترین دانش ها دانش نانو است که دولتی که در آن رشد نماید در بسیاری از دیگر موارد اقتصادی نظامی- سیاسی و پزشکی-اجتماعی رشد خواهد کرد.

بیوتکنولوژی: پیشرفت دانش ژنتیک باعت ایجاد بیوتکنولوژی گشته است که در آینده با پیشرفت آن بسیاری از بیماری ها درمان میگردد.

ربوتیک: بسیاری از کارهای روزمره به روبات منتقل خواهد گشت که پیش بینی میشود در جنگ های آینده جایگزینی مناسبی به جای انسان خواهد بود.

سفرهای فرا منطقه ای: یکی دیگر از دانش های بشر در آینده سفرهای دور دست به فضا و همچنین استخراج منابع سایر کرات است.

استفاده بهینه از امواج: استفاده از امواج الکترومغناطیس مانند لیزر هنوز به همان گونه که مورد نظر دانشمندان است نرسیده است ولی در آینده نزدیک شاهد استفاده های گوناگون از آن ها خواهیم بود.

دوستان به نظر من مهمترین دانشی که باید مورد توجه سایر دولت ها قرار گیرد دانش نانو تکنولوژی است که کابردهای غیر قابل باور است.برای آگاهی بیشتر از دانش نانو به اینجا مراجعه کنید.

  http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=9935 

از شما درخواست میکنم مقاله را ارزشیابی کنید من تا جایی که حضور ذهن داشتم در مورد دانش بشري و عصرها:گذشته حال آينده نوشتم که اگر کمی و کاستی اگر داشت ببخشید و اگر شما نیز اطلاعات جامع تری دارید در بازسازی مقاله کمک کنید.
در ظمن برای استفاده در دیگر سایت ها منبع یادت نره.
منبع: http://www.centralclubs.com توسط یکی از اعضا :-)
هیهات منا الذلة
New Member
پست: 5
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۸۵, ۸:۳۹ ب.ظ

پست توسط ahoura »

سلام
دوستان خسته نباشن
در مورد تاريخچه و وظايف و ... يونيسف کسي مطلبي اگه داشته باشه ممنون ميشم بزاره (البته کامل باشه و هر چي بيشتر بهتر :o )
خنک آن قمار بازي که بباخت آنچه بودش
بنماند هيچش الا ، هوس قمار ديگر
ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”