مرغ با صد در صد گوشت کیلویی 7000 تومان سوسیس مرغ 21000 تومان
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3440 بار
- سپاسهای دریافتی: 5879 بار
مرغ با صد در صد گوشت کیلویی 7000 تومان سوسیس مرغ 21000 تومان
این موضوع را مدتها قبل می خواستم عنوان کنم تا از نظریات و گفتار دوستان ذهن من روشن تر شود. مرغ در بازار حدود 7000 هزار تومان است اما مشاهده می شود که کارخانه های سوسیس سازی، کالباس و سوسیس مرغ 90% گوشت را کیلویی حدودا 20 الی 21 هزار تومان می فروشند. شاید این قیمت برای کالباس و سوسیس گوشت قرمز ( که معمولا از گوشت گاو استفاده می شود) تقریبا قابل قبول باشد زیرا فکر کنم گوشت گاو در بازار حدودا کیلویی 21 هزار تومان باشد که معمولا چون کارخانه های ساخت سوسیس گوشت را بصورت عمده می خرند ( شاید گوشت وارداتی باشد) گوشت قرمز کیلویی تقریبا 15 الی 17 هزار تومان( شاید هم کمتر) بدست اشان برسد. اما در مورد مرغ چه؟ ایا سوسیس مرغ کیلویی 7000 هزار تومان که شاید در کارخانه ها کیلویی 5000 تومان تهیه شود باید 21000 تومان باشد؟ یعنی مساوی با گوشت قرمز و با سه برابر سود؟! ... ایا اگر کل مخارج تولید کارخانه زا از مزحله دریافت مرغ تا تبدیل ان به سوسیس و کالباس مرغ محاسبه کنیم یک چنین سودی منطقی و منصفانه است ؟ یعنی تولیدی با سود سه برابر قیمت مواد اولیه انهم بدون مخارج قابل توجهی از تبدیل و تغییر؟ تازه 10 درصد از سوسیس تولیدی هم مواد اضافی مثل سویا و غیره است ( سوسیس 90% است). ایا شورای محترم قیمت گذاری و حمایت از مصرف کنندگان به این نکته مهم و تعیین قیمتی متناسب با قیمت مرغ در بازار و یا کارخانه توجه داشته است ؟ از دوستان، بویژه کسانی که در رشته کارشناسی صنایع غذایی و یا رشته هایی اقتصادی و امثالهم سر رشته ای دارند تقاضا دارم توضیح دهند ایا چنین قیمتی برای سوسیس و کالباس مرغ با توجه به انچه عرض شد صحیح و عادلانه است؟ البته من معمولا در موضوعات انتقادی بسیار کم مطلب می فرستم اما هضم این مورد از قیمت گذاری عجیب برای من بقدری تقیل نمود که واقعا خواستم نظر دوستان را جویا شوم و حتی اگر امکان داشته باشد قضیه برای اصلاح و تعدیل قیمت از طریق مسئولین محترم بازنگری و حل و فصل شود.
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
Re: مرغ با صد در صد گوشت کیلویی 7000 تومان سوسیس مرغ 21000 ت
سلام .
بنده هم چند وقت پیش ایران بودم .
رفتم کالباس باصطلاح 80% گوشت بخرم .
زده بود 27000 ت و قصابی بغلش نوشته بود گوشت بدون استخوان کیلوئی 20000 ت !!!
کالباس رو بندازین جلوی گربه نمیخوردش
بنده هم چند وقت پیش ایران بودم .
رفتم کالباس باصطلاح 80% گوشت بخرم .
زده بود 27000 ت و قصابی بغلش نوشته بود گوشت بدون استخوان کیلوئی 20000 ت !!!
کالباس رو بندازین جلوی گربه نمیخوردش
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
- سپاسهای ارسالی: 232 بار
- سپاسهای دریافتی: 617 بار
قیمت سوسیس و ژامبون مرغ رو همطراز با انواع گوشت قرمز اون میگیرن تا فروش هر دو محصول متعادل باشه. فرضآ خود شما با وجود ژامبون مرغ 10000 تومنی به ندرت سراغ ژامبون بره 25000 تومنی میری!
بعد هم ملاک قیمت گذاری حداقل در ایران به این صورته که نگاه میکنن ببین کشش بازار و استانه قدرت خرید مردم تا چه حدی رو برمی تابه و بر اساس اون قیمت گذاری می کنند نه اینکه فرضآ چقدر هزینه کردیم که بعد یه درصدی هم بکشیم روش به عنوان سود و تمام!
بزار یه مثال برات بزنم:
زمانی که بر اثر نوسانات نرخ ارز قیمت شامپو هداندشولدرز از 2500 به یکباره اومد رو 7000 تومن بین شامپوی ایرانی و خارجی تفاوت قیمتی بین 5 تا 7 برابر ایجاد شد در حالی که قبلآ این مقدار بین 2 تا 3 برابر بود. (اون زمان من شامپوی سیب داروگر رو 500 تومن میخریدم!!!) با این وضعیت چون جنس خارجی همیشه مشتری خودش رو داشته کششی برای شرکت های تولید کننده ایرانی به وجود اومد که میتونستن قیمت اجناسشون رو تقریبآ به همون نسبت بالا ببرند چون بازار اماده مواجه با این افزایش قیمت هست و اون رو میپذیره پس نتیجه این شد که من شامپوی سیب داروگر رو الان 2500 تومن میخرم یعنی 5 برابر!!!! همه مواد اولیه این شامپو هم تو ایران تولید میشه و حتی با فرض نوسانات نرخ ارز هم باید نهایتآ قیمتش به 1000 تا 1500 افزایش پیدا میکرد نه 2500!
حالا اگه یه زمانی میشنوی که یه تولید کننده ایرانی داره میگه تولید با این وضعیت سودده نیست نه اینکه واقعآ سودده نیست در اصل یعنی اینکه این بازار به مرز اشباع رسیده و سودها طبیعی شده (مثلآ 5 تا 10 درصد سود) و من تولید کننده سرمایمو ببرم تو فلان بازار سود 100 درصد و 200 درصد گیرم میاد و با این شرایط حاظر به تولید نیستم!
بعد هم ملاک قیمت گذاری حداقل در ایران به این صورته که نگاه میکنن ببین کشش بازار و استانه قدرت خرید مردم تا چه حدی رو برمی تابه و بر اساس اون قیمت گذاری می کنند نه اینکه فرضآ چقدر هزینه کردیم که بعد یه درصدی هم بکشیم روش به عنوان سود و تمام!
بزار یه مثال برات بزنم:
زمانی که بر اثر نوسانات نرخ ارز قیمت شامپو هداندشولدرز از 2500 به یکباره اومد رو 7000 تومن بین شامپوی ایرانی و خارجی تفاوت قیمتی بین 5 تا 7 برابر ایجاد شد در حالی که قبلآ این مقدار بین 2 تا 3 برابر بود. (اون زمان من شامپوی سیب داروگر رو 500 تومن میخریدم!!!) با این وضعیت چون جنس خارجی همیشه مشتری خودش رو داشته کششی برای شرکت های تولید کننده ایرانی به وجود اومد که میتونستن قیمت اجناسشون رو تقریبآ به همون نسبت بالا ببرند چون بازار اماده مواجه با این افزایش قیمت هست و اون رو میپذیره پس نتیجه این شد که من شامپوی سیب داروگر رو الان 2500 تومن میخرم یعنی 5 برابر!!!! همه مواد اولیه این شامپو هم تو ایران تولید میشه و حتی با فرض نوسانات نرخ ارز هم باید نهایتآ قیمتش به 1000 تا 1500 افزایش پیدا میکرد نه 2500!
حالا اگه یه زمانی میشنوی که یه تولید کننده ایرانی داره میگه تولید با این وضعیت سودده نیست نه اینکه واقعآ سودده نیست در اصل یعنی اینکه این بازار به مرز اشباع رسیده و سودها طبیعی شده (مثلآ 5 تا 10 درصد سود) و من تولید کننده سرمایمو ببرم تو فلان بازار سود 100 درصد و 200 درصد گیرم میاد و با این شرایط حاظر به تولید نیستم!
آخرین ويرايش توسط 1 on netwet, ويرايش شده در 0.
- سپاسهای ارسالی: 3440 بار
- سپاسهای دریافتی: 5879 بار
netwet نوشته شده:قیمت سوسیس و ژامبون مرغ رو همطراز با انواع گوشت قرمز اون میگیرن تا فروش هر دو محصول متعادل باشه
حالا اگه یه زمانی میشنوی که یه تولید کننده ایرانی داره میگه تولید با این وضعیت سودده نیست نه اینکه واقعآ سودده نیست در اصل یعنی اینکه این بازار به مرز اشباع رسیده و سوددها طبیعی شده (مثلآ 5 تا 10 درصد سود) و من تولید کننده سرمایمو ببرم تو فلان بازار سود 100 درصد و 200 درصد گیرم میاد و با این شرایط حاظر به تولید نیستم!
از توضیحات شما ممنون اما بالاخره متوجه نشدم ایا تولید کنندگان سوسیس و کالباس حق دارند چنین قیمت گذاری چند برابری ( در مورد سوسیس و کالباس مرغ) داشته باشند یا نه و ایا بازار مصرف بایست تابع قیمت گذاری انها باشد یا نسبت سود به سرمایه انها با توجه به نرخ مواد اولیه قوانین و قواعدی قانونی دارد که کارخانه های تولیدی بایست از ان تبعیت کنند. مثلا شما گفتید که " قیمت سوسیس و ژامبون مرغ رو همطراز با انواع گوشت قرمز اون میگیرن تا فروش هر دو محصول متعادل باشه " این موضوع با توجه به تفاوت قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ و یکسان بودن قیمت هر دو محصول کاملا خارج از حساب و کتاب های دقیقی است که در مورد نحوه قیمت گذاری عادلانه در مقابل حقوق مصرف کنندگان بایست رعایت گردد.
-
shafagh 2 نوشته شده:netwet نوشته شده:قیمت سوسیس و ژامبون مرغ رو همطراز با انواع گوشت قرمز اون میگیرن تا فروش هر دو محصول متعادل باشه
حالا اگه یه زمانی میشنوی که یه تولید کننده ایرانی داره میگه تولید با این وضعیت سودده نیست نه اینکه واقعآ سودده نیست در اصل یعنی اینکه این بازار به مرز اشباع رسیده و سوددها طبیعی شده (مثلآ 5 تا 10 درصد سود) و من تولید کننده سرمایمو ببرم تو فلان بازار سود 100 درصد و 200 درصد گیرم میاد و با این شرایط حاظر به تولید نیستم!
از توضیحات شما ممنون اما بالاخره متوجه نشدم ایا تولید کنندگان سوسیس و کالباس حق دارند چنین قیمت گذاری چند برابری ( در مورد سوسیس و کالباس مرغ) داشته باشند یا نه و ایا بازار مصرف بایست تابع قیمت گذاری انها باشد یا نسبت سود به سرمایه انها با توجه به نرخ مواد اولیه قوانین و قواعدی قانونی دارد که کارخانه های تولیدی بایست از ان تبعیت کنند. مثلا شما گفتید که " قیمت سوسیس و ژامبون مرغ رو همطراز با انواع گوشت قرمز اون میگیرن تا فروش هر دو محصول متعادل باشه " این موضوع با توجه به تفاوت قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ و یکسان بودن قیمت هر دو محصول کاملا خارج از حساب و کتاب های دقیقی است که در مورد نحوه قیمت گذاری عادلانه در مقابل حقوق مصرف کنندگان بایست رعایت گردد.
خوب بالاخره اینها سیاست های شرکت های تولید کننده است و تونستن با توجیهات و استدلال هایی که اوردن شورای رقابت و قیمت گذاری رو قانع کنند گرچه صلاحیت خود این شوراها هم در قیمت گذاری زیر سوال هست!
در اقتصاد یه اصطلاحی هست که البته من به جزئیاتش مسلط نیستم ولی به این صورته که میگن باید اجازه بدیم بازار خودش قیمت هارو تعیین کنه نه اینکه از خارج اون رو دستکاری کنیم. مثلآ در مورد قیمت همون ژامبون و سوسیس مرغ اگه بازار (مردم) از این قیمت ها استقبال نمی کرد به مرور به نرخ واقعی خودش نزدیک میشد ولی چون این نرخ از سوی بازار پذیرفته شده پس دلیلی برای کم کردنش نیست!
- سپاسهای ارسالی: 1414 بار
- سپاسهای دریافتی: 687 بار
چندی پیش من در هایپر استار سوسیس تولید روز رو با پنجاه درصد تخفیف خریدم با احتساب سود ه فروشگاه شما میبینید که چه درصدی سرسام اوری رو واسطه ها و حتی تولید کنندگان از مردم پاول یکنند همین مدمی که در جایی دیگر هچنین بی انصافی هایی رو به سایرین تحمیل میکنند اصلا اگه خودمن به خودمون رحم نکنیم. کی بهمون رحم که که حتی خدا نیز به بی رحم رحم نخواهد کرد چه ه رسد به مخلوقش
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام
دوستان تا حد ممکن از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید یه بنده خدایی قسم خورد در یه کارخونه سوسیس کالباس از یه نفر یه گاو مرده (دام مریض بوده) خریدن و کلا" میگفت نخورید حتی اونا رو که روش زده 90 درصد گوشت
دوستان تا حد ممکن از خوردن سوسیس و کالباس پرهیز کنید یه بنده خدایی قسم خورد در یه کارخونه سوسیس کالباس از یه نفر یه گاو مرده (دام مریض بوده) خریدن و کلا" میگفت نخورید حتی اونا رو که روش زده 90 درصد گوشت
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام
مرغی که از بیرون خریداری می کنید نصفش آشغال و استخوان است. کالباس 90 درصد یک غذای آماده و پخته شده با ارزش افزوده است و شما نمی توانید قیمتش را آن طوری حساب کنید.
مرغی که از بیرون خریداری می کنید نصفش آشغال و استخوان است. کالباس 90 درصد یک غذای آماده و پخته شده با ارزش افزوده است و شما نمی توانید قیمتش را آن طوری حساب کنید.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 938 بار
KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام
مگه فیله مرغ بدون استخوان بازار کیلویی چند میدن که سوسیس و کالباس از اون با صرفه تره .؟؟؟؟؟؟
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
- سپاسهای ارسالی: 2998 بار
- سپاسهای دریافتی: 405 بار
با سلام درسته مرغ نصفش بقول شما آشغاله ولی مطمئن باشید همون آشغالارم چرخ میکنن و میریزن تو سوسیس و کالباس یه اسم خاصی هم داره
ضمنا اگه اینطوری باشه خوب گوشت گاو هم کلی استخون داره
در کل میتونم بگم اینکار واقعا سود ده است و من خودم از چندتا شرکتشون که بازدید کردم از این امر مطمئنم حتی اونهایی که جنس خوبتری درست میکنند سود خوبی میبرند
چه برسه به اونهایی که هزار تا کثافتکاری توش میکنند
مثلا برادر من که مهندس کشاورزیه میگفت از یه کارخانه ای در تبریز بازدید کرده بوده که گوشت های خراب را پاک میکردند و درون محصول میریختند(قسمت های فاسد را جدا میکردند)
چند وقت پیش هم صحبتهایی از استفاده از گوشت پیشی های نازنین شده بود که بازهم یکی از دوستان که میل کرده بودند کلی روی سرو صورتشون جوش زده بود
پیشنهاد من اینه که اولا هفته ای یکی دوبار بیشتر نخورین چون مثل سمه (من خودم هم برام اینکار سخته)
دوما فقط مارکهای خوب رو بخرین و درصد پایین اصلا نخرین
در رابطه با این اجحافی هم که در حق مصرف کننده میشه منم همیشه تو ذهنم سوال داشتم مثل چیزهای دیگه که تو کشور ما متاسفانه هیچکسی پاسخگو نیست
ضمنا اگه اینطوری باشه خوب گوشت گاو هم کلی استخون داره
در کل میتونم بگم اینکار واقعا سود ده است و من خودم از چندتا شرکتشون که بازدید کردم از این امر مطمئنم حتی اونهایی که جنس خوبتری درست میکنند سود خوبی میبرند
چه برسه به اونهایی که هزار تا کثافتکاری توش میکنند
مثلا برادر من که مهندس کشاورزیه میگفت از یه کارخانه ای در تبریز بازدید کرده بوده که گوشت های خراب را پاک میکردند و درون محصول میریختند(قسمت های فاسد را جدا میکردند)
چند وقت پیش هم صحبتهایی از استفاده از گوشت پیشی های نازنین شده بود که بازهم یکی از دوستان که میل کرده بودند کلی روی سرو صورتشون جوش زده بود
پیشنهاد من اینه که اولا هفته ای یکی دوبار بیشتر نخورین چون مثل سمه (من خودم هم برام اینکار سخته)
دوما فقط مارکهای خوب رو بخرین و درصد پایین اصلا نخرین
در رابطه با این اجحافی هم که در حق مصرف کننده میشه منم همیشه تو ذهنم سوال داشتم مثل چیزهای دیگه که تو کشور ما متاسفانه هیچکسی پاسخگو نیست
-
KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام
سینه مرغ به صورت جداگانه هم قیمتش 7 تومنه که در هر کیلوگرمش 800 گرم گوشت خالص داره و مرغ کامل هم در هر کیلوگرمش 700 گرم گوشت داره.(این مقادیر رو اون زمان که بدنسازی کار می کردم و هر روز بعد تمرین سینه مرغ اب پز میخوردم محاسبه کردم)