ورود غول های صنعتی و اقتصادی به ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

ورود غول های صنعتی و اقتصادی به ایران

پست توسط Hesam - 1994 »

  [External Link Removed for Guests]   [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]مدیرکل اروپا، آمریکا و همسایگان دریای خزر وزارت نفت گفت:لینده، زیمنس، مرسدس دایملر، باسف، فولکس واگن، جی آی زد (GIZ) و دهها شرکت آلمانی، اوایل هفته آینده با ریاست قائم مقام صدر اعظم آلمان وارد تهران می شوند.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]  تصویر    به گزارش   [External Link Removed for Guests]   به نقل از    اطلاع رسانی وزارت نفت، حسین اسماعیلی با اشاره به سفرهفته آینده هیئت آلمانی به تهران با بیان این که سفراین هیئت، نخستین سفر یک هیئت بلند پایه اروپایی بعد از توافق ایران و ١+٥ به تهران است، گفت: آلمانها بعنوان بزرگترین شرکای تجاری ایران قبل از تحریم، از توانمندی بالای در زمینه های مختلف صنعتی برخوردار هستند.

وی با بیان این که در این سفر، ١٠ شرکت از بزرگترین شرکتهای آلمانی به همراه تعداد زیادی از شرکتهای کوچک حضور دارند، افزود: توانمندی این شرکتها در زمینه تکنولوژی و تامین تجهیزات بسیار بالاست.

اسماعیلی با اشاره به برنامه این هیات در ایران هم اظهار کرد: همزمان با سفر این هیات تجاری، سیاسی، اقتصادی هماهنگی لازم با اتاق بازرگانی ایران، بخش خصوصی، بخش دولتی برای انجام مذاکرات سازنده انجام شده است و آنها قرار است با وزیر نفت، وزیر امور خارجه، وزیر صنعت، معدن، تجارت، وزیر نیرو، اعضای اتاق بازرگانی ایران دیدار و گفتگو کنند.

به گفته مدیرکل اروپا، آمریکا و همسایگان دریای خزر وزارت نفت، این سفر نقطه عطفی در روابط بین دو کشور که مدتی در روابط آنها خلل ایجاد شده بود، است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه آیا در این سفر قراردادی مابین دو کشور امضا خواهد شد، تصریح کرد: قطعا عقد قرارداد و شروع مذاکره نیازمند زمان است اما این سفر می تواند شروع خوبی برای آغاز همکاریها و عقد قرارداد باشد.

وی مهمترین هدف این سفر را آشنایی بخش خصوصی و دولتی دو کشور از توانمندی یکدیگر اعلام کرد و درباره درخواست دیگر کشورها برای حضور در ایران هم گفت: هم اکنون در خواستهای زیادی از کشورهای اروپایی برای حضور در ایران وجود دارد که بعد از تایید و نهایی شدن اعلام خواهند شد.

مدیرکل اروپا، آمریکا و همسایگان دریای خزر وزارت نفت درباره توافق نامه روز گذشته ایران و ١+٥ هم گفت: سفر هیئت آلمانی به ایران نشان دهنده موثر بودن این توافقنامه است و این توافق نامه مسیر را برای حضور شرکتها و سرمایه گذاران به ایران هموارتر می کند.

این گزارش حاکی است هیئت ٦٠ نفره آلمانی به ریاست زیگمار گابریل، قائم مقام صدراعظم آلمان که همزمان وزیر اقتصاد و انرژی این کشور نیز هست، اواسط هفته آینده برای گسترش روابط سیاسی ،تجاری و اقتصادی و به دعوت بیژن زنگنه،وزیر نفت وارد تهران می شوند.
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: ورود غول های صنعتی و اقتصادی به ایران

پست توسط Hesam - 1994 »

  در تهران:    [External Link Removed for Guests]   [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]وزیر امورخارجه فرانسه در بدو ورود به ایران گفت: هیاتی بسیار مهم اقتصادی از شرکت های مختلف فرانسه ماه سپتامبر (شهریور) به ایران سفر خواهند کرد.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]  تصویر    گزارش حوزه   [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]     [External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]، وزیر امورخارجه فرانسه در بدو ورود به ایران گفت: هیاتی بسیار مهم اقتصادی از شرکت های مختلف فرانسه ماه سپتامبر (شهریور) به ایران سفر خواهند کرد.

طبق این گزارش قرار است وی با همتای ایرانی خود در محل وزارت امورخارجه دیدار کند.

روز گذشته نیز شاهد حضور یکی دیگر از اعضای 1+5 بودیم، "فدریکا موگرینی" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس جمع بندی نهایی برای اولین بار وارد ایران شد و با وزیر امورخارجه و رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: ورود غول های صنعتی و اقتصادی به ایران

پست توسط Hesam - 1994 »

[External Link Removed for Guests]

روزنامه دیلی تلگراف نوشت شرکت‌های انگلیسی برای ورود به ایران در خطر شکست از رقبای اروپایی خود هستند.
  تصویر [FONT=IRYekan]   گزارش    [External Link Removed for Guests] ؛  [FONT=IRYekan]روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف در مقاله ای نوشت: شرکت های انگلیسی برای ورود به ایران از رقبای فرانسوی و آلمانی خود عقب افتاده اند.  [FONT=IRYekan]
   [FONT=IRYekan]این روزنامه انگلیسی نوشت: بزرگترین رقبای تجاری انگلیس در اروپا برای امتیاز گیری در رقابت بر سر تجارت میلیاردها پوندی در ایران وقت را تلف نکرده اند.    [FONT=IRYekan]
   [FONT=IRYekan]در حالی که جوهر توافق تاریخی میان ایرانو قدرت های گروه 1+5 هنوز خشک نشده است، رقبای انگلیس در پاریس تهاجم نرمی را برای امضای توافقنامه هایی با ایران آغاز کرده اند.    [FONT=IRYekan]
   [FONT=IRYekan]زمانی که وزرای کشور انگلیس نگران هجوم مهاجران به کشورشان بودند، همتایان فرانسوی آنها با تصمیم گیرندگان کلیدی در تهران دیدار می کردند.    [FONT=IRYekan]لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه، هفته گذشته در تهران بود و حسن روحانی، رئیس جمهور ایران را برای سفر به پاریس در فصل زمستان دعوت کرد.    [FONT=IRYekan]
   [FONT=IRYekan]اما با وجودی که ویلیام هیگ،‌ وزیر امور خارجه سابق انگلیس، بیش از یک سال پیش خواستار بازگشایی سفارت انگلیس در تهران شده بود، درهای این سفارتخانه همچنان بسته است.  
[FONT=IRYekan]  
   
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: ورود غول های صنعتی و اقتصادی به ایران

پست توسط Hesam - 1994 »

  فوربس از اهمال کاخ سفید برای حضور در بازار ایران:

خودروسازی فورد در راه ایران/ با خودروسازان ایرانی شریک شوید  
  تصویر  

چکیده: این بار نیز یکی دیگر از نشریه‌های معروف اقتصادی آمریکا به دولت و سیاستمداران این کشور در خصوص از دست دادن بازار ایران هشدار می دهد.

پس از آن که هفته گذشته روزنامه واشنگتن پست به کاخ سفید در خصوص از دست دادن بازار ایران و قرار دادن این میوه رسیده در سبد اروپایی ها هشدار داده بود این بار نیز مجله فوربس دولتمردان را مورد هدف قرار داده و به آنها در خصوص از دست دان بازار خودرو ایران هشدار می دهد.
مجله اقتصادی فوربس در آخرین شماره خود با انتشار گزارشی به بررسی بازار خودرو ایران پرداخته است.
در این گزارش با اشاره به توافق هسته‌ای و حضور شرکت‌ها و فعالان اقتصادی اروپایی در ایران، از عقب ماندن آمریکایی‌ها در این ماراتن انتقاد شده است. فوربس نوشت: در حالی که دو سال پیش بعد از توافق موقت ژنو شرکت های اروپایی با فرستادن نمایندگان خود به ایران به دور از چشمان رقبای تجاری خود در حال بررسی بازار ایران و شرایط حضور در این کشور بودند آمریکایی ها هنوز در این فکر بودند که آیا تحریم‌ها لغو می شود یا خیر. یا اینکه نمایندگان خود را به آسیای شرقی برای پیدا کردن میوه های جدید می فرستاند در حالیکه میوه های خام ایران هنوز بر سر درخت بود.
این نشریه وضعیت کنونی ایران و اروپا اشاره کرد و گفت: حال که توافق ایران قطعی شده است و شورای امنیت نیز آنرا تائید کرده است مدیران اروپایی نیز با توجه به تحقیقات قبلی در سفر به تهران درست می دانند کجا بروند و دنبال چه چیزی هستند سهام این شرکت ها با توجه به اینکه هیچ قراردادی را هنوز در ایران امضا نکرده اند دوباره جان گرفته و در صف خرید رفته است اما متاسفانه تنها تجار و صنعتگرانی که از این سفره دور مانده اند آمریکایی ها هستند مگر آنکه دولت برای لغو دستورات و مصوبه های خود مبنی بر عدم تجارت شرکت های آمریکایی با ایران و محدودیت آنها سریعا اقدام کند.
این شرکت سپس به بررسی بازارهای ایران می پردازد و با بیان اینکه آمریکایی‌ها نباید خود را به نفت ، گاز و صنایع هوانوردی محدود کنند به بازار بکر خودردو در ایران اشاره می کند و می افزاید: در سال 2014، بیش از 985 هزار دستگاه خودروی شخصی در ایران به فروش رسید. ایران به رغم تحریم های اقتصادی بزرگترین بازار خودروی خاورمیانه را در اختیار دارد و اندازه بازار این کشور تقریبا یک سوم اندازه بازار آلمان است. این تحریم‌ها موجب شده تا ایران در تولید خودرو تقریبا خودکفا شود.
اکنون با لغو تحریم ها بازار خودرو ایران مجددا تبدیل به مهمترین هدف برای اروپایی‌ها شده است زیرا ایرانی‌ها همواره به دنبال خودروهای جدیدتر و با کیفیت‌تر هستند.
سلیقه مردم این کشور نشان می‌دهد که خودروهای سدان دارای محبوبیت زیادی در ایران هستند و علت آن هم این است که مردم خودروهای جادار را که در سفرها مناسب هستند، بیشتر قبول دارند.
بر اساس تحقیق موسسه فراست اند سالیوان، بخش خودروهای کوپه عملا در ایران موجود نیست، و پیش بینی می شود تا سال 2022، سالانه 250 هزار دستگاه فروش خواهد رفت. اما در مورد خودروهای سدان پیش بینی می شود به طور کلی تا سال 2022، 2.3 میلیون دستگاه رشد کند که بیش از دو برابر ارقام فعلی است.
این مجله اعتقاد دارد که دولت جدید ایران لیبرال‌تر و بیشتر اهل مدارا با فعالان اقتصادی است. ایران دخالت مستقیم خود در صنعت خودرو را کاهش داده و حتی تعرفه واردات خودروهای هیبریدی را به تنها 4 درصد کاهش داده است. بر اساس آمارهای اخیر اداره گمرک ایران، واردات خودروهای هیبریدی 112 درصد رشد داشته و واردات قطعات خودرو برای مونتاژ در داخل نیز 57 درصد افزایش یافته است. این آمار قابل توجه نشان دهنده این است که دولت ایران مشکلی با مشارکت خارجی در صنعت خودروی این کشور ندارد و مشارکت خارجی در حال افزایش است.
این مجله با اشاره به نحوه حضور خودرو سازان در ایران می افزاید: شراکت با یک شرکت داخلی برای فعالیت در ایران الزامی است. شرکت های خودروساز اروپایی و چینی شروع به شراکت با شرکت هایی کرده اند که می تواند مقررات را در آینده به نفع آنها شکل دهد. در حالی که ارزش پول ملی ایران کاهش یافته و شرکت ها نیاز به سرمایه دارند، برخی قراردادهای تجاری شگفت انگیز با سودهای جذاب منعقد خواهد شد.
این گزارش در پایان به نقش آمریکا در توافق وین اشاره می کند و می‌افزاید: کاخ سفید باید به منافع پر سودی که در بازار ایران وجود دارد توجه کند. این همان بازاری است که ماه پیش دولت آمریکا به احیای آن کمک شایانی کرد. بهتر است دولت آمریکا در ابتدا موانع حضور شرکت فورد در ایران را از میان بردارد و به این شرکت که آمادگی حضور در ایران را دارد کمک کند تا اولین حضور پر قدرت آمریکایی ها به سایر رقبا اعلام شود.
منبع : [External Link Removed for Guests]
 
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”