با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.
من ده میلیون وام گرفتم میخوام یه کسب و کار با اون را بندازم لطفا دوستانی که تجربه خوبی تو این زمینه دارند راهنمایی فرمایند. در صورت شناخت طرف مقابل مشارکت هم میکنم.
....
با تشکر. ایمیل من :
...
کسب وکار
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4737 بار
- سپاسهای دریافتی: 8764 بار
سلام وخوش آمد به شما
بستگی به خیلی چیزها داره
جنسیت , سن , محل زندگی , کلاس و شأنتون , سابقه کاری , تجربه ی کاری , علاقه و زرنگی و هوش و ذکاوت .
بنده یک نفر رو میشناسم که تحصیلاتش ابتدائیه , 30 ساله , ساکن یک کلان شهر , یک وانت پیکان کهنه گازسوز داره که حدود 7 یا 8 ملیون تومن می ارزه , داره باهاش ماهی 5 ملیون کار میکنه , پاتوقش بازار لوازم خانگیه , روزی 10 ساعت کار میکنه , 6 ساعت صبح , 4 ساعت عصر تا شب . جمعه هم تعطیل
خودش میگه با همین وانت زن گرفته و خونه خریده و داره قسطهاش رو میده
آدم خوش اخلاقیه
حالا که موبایل هست دیگه بیخودی نمیگرده توی خیابونها دنبال مشتری . به همه مغازه ها شماره داده .
مغازه دارها بهش زنگ میزنند و اون جواب میده یعنی شارژ موبایل هم نمیخواد
================
در بازار سیروس اهواز یک کفاش پیاده روئی دیدم که ابزار کارش 500 هزار تومن هم نبود
ظرف 20 دقیقه حدود 40,000 تومن کاسبی کردم در حضور خودم
نه اجاره میده نه مالیات نه آب و برق و غیره , شب هم وسایلش رو میذاره توی یکی از مغازه ها . یک چرخ کفش دوزی داشت از زمان جنگ جهانی دوم .
==============================
خانومهائی رو دیدم که چرخ خیاطی و سردوز و کش باف گرفتند از یک کارگاه و توی خونه کار میکنند لباس تولید میکنند و صاحب کار میاد میبره و در مغازه های مرکز شهر خوب فروش داشت
یکی دیگه کارش تعمیر لوازم برقی و آبگرمکن و کولر آبی و نصب آنتن هست . اون هم گاهی ماهی 3~4 ملیون درآمد داره و سرمایه اش فقط اطلاعات فنی هست و موبایل و موتورسیکلت و یک جعبه ابزار
یک زن هم نشون دادند در تلوزیون که توی زیرزمین خونه قارچ پرورش میده و میفروشه به سوپرمارکتهای منطقه و چون کیفیتش خوبه خیلی مشتری داره
توی گوگل آموزش پرورش قارچ هست
خلاصه فرصت و کار زیاده اما بستگی به اون چیزهایی داره که در اول نوشتم
بستگی به خیلی چیزها داره
جنسیت , سن , محل زندگی , کلاس و شأنتون , سابقه کاری , تجربه ی کاری , علاقه و زرنگی و هوش و ذکاوت .
بنده یک نفر رو میشناسم که تحصیلاتش ابتدائیه , 30 ساله , ساکن یک کلان شهر , یک وانت پیکان کهنه گازسوز داره که حدود 7 یا 8 ملیون تومن می ارزه , داره باهاش ماهی 5 ملیون کار میکنه , پاتوقش بازار لوازم خانگیه , روزی 10 ساعت کار میکنه , 6 ساعت صبح , 4 ساعت عصر تا شب . جمعه هم تعطیل
خودش میگه با همین وانت زن گرفته و خونه خریده و داره قسطهاش رو میده
آدم خوش اخلاقیه
حالا که موبایل هست دیگه بیخودی نمیگرده توی خیابونها دنبال مشتری . به همه مغازه ها شماره داده .
مغازه دارها بهش زنگ میزنند و اون جواب میده یعنی شارژ موبایل هم نمیخواد
================
در بازار سیروس اهواز یک کفاش پیاده روئی دیدم که ابزار کارش 500 هزار تومن هم نبود
ظرف 20 دقیقه حدود 40,000 تومن کاسبی کردم در حضور خودم
نه اجاره میده نه مالیات نه آب و برق و غیره , شب هم وسایلش رو میذاره توی یکی از مغازه ها . یک چرخ کفش دوزی داشت از زمان جنگ جهانی دوم .
==============================
خانومهائی رو دیدم که چرخ خیاطی و سردوز و کش باف گرفتند از یک کارگاه و توی خونه کار میکنند لباس تولید میکنند و صاحب کار میاد میبره و در مغازه های مرکز شهر خوب فروش داشت
یکی دیگه کارش تعمیر لوازم برقی و آبگرمکن و کولر آبی و نصب آنتن هست . اون هم گاهی ماهی 3~4 ملیون درآمد داره و سرمایه اش فقط اطلاعات فنی هست و موبایل و موتورسیکلت و یک جعبه ابزار
یک زن هم نشون دادند در تلوزیون که توی زیرزمین خونه قارچ پرورش میده و میفروشه به سوپرمارکتهای منطقه و چون کیفیتش خوبه خیلی مشتری داره
توی گوگل آموزش پرورش قارچ هست
خلاصه فرصت و کار زیاده اما بستگی به اون چیزهایی داره که در اول نوشتم
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا