پاکابارا:... آسانی رِفُرم اقتصادی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

Re: پاکابارا:... آسانی رِفُرم اقتصادی

پست توسط arman76ma »

به کوری چشم دشمنان آزادی بیان (که در اصل 23 قانون اساسی مصرح است) و دگراندیشی و انتقادسازنده برای سعادت و آزادی کشور مستعد و تاریخی مان ایران عزیر مطالب پاکابار ادامه میدهمف با وجودی از جسما روحا در دشواری هستم. اگر این مقامات و مسئولان عرضه داشتند توی این 38 سال بایست ایران را تبدیل به یک قدرت اقتصادی و فرهنگی و دانشی و اجتماعی.. میکردند. و نه اینکه محتاج وام و اعانه از اجانب باشیم. کشوری که میتواند هنوز هم از بهترین ها در جهان باشد. به شرطی که کشور به اهلش سپرد و وجودش نازنین ایران زمین از وجود زلوصفتان ضد ایرانی پاک کرد. کسانی که مزدوز هستند و می خواهند این ملت کهن ایران را تجزیه شود و هر پاره اش را گرگهای منطقه و جهانی به بلعند کنند. ایرانیان ما ملت کهن و هم ریشه دار هزاران ساله هستیم. ما می تواینم بهترین و باسعادت ترین کشور جهان باشیم، و فقط بافیست اجازه دهند مثل بقیه ملتهای موفق دنیا کار کنیم و کشورمان را بسازیم.
مقالات من ادای دین به زادگاهک ایران زمین و کشور بزرگم است. ای مردم بدون حمایت شما ما اثر کارمان کم خواهد بود. از ما حمایت کنید و مطالبمان بازنشر دهید. سکوت شما و عدم حماتی شما دشمنان ملت را جسور میکند و برای پرونده سازی میکنند و ما را بایکوت میکنند. هر رای مثبت و هر لینک و هر بازنشر مطالب امثال ما نشانه برای خواست ملی ایرانیان برای ساعدت و آزادی ایران کهن.

پاکابارا
"پیشنهادِ ایده‌های کاربُردی از برای آسانی رِفُرم اقتصادی"

[External Link Removed for Guests]
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط arman76ma »

به دلیل اهمیت و تاکید بر ادامه کارم تا زمانی در توانم باشد، یک بازنویسی و ویرایش از یکی مهمترین مطالب پاکابارا.
این مطلب چنان مهم است که هر کشوری بدان به پردازد موفقیتش تضمن شده است. باز هم میگویم تاز مانی عموم مردم بزدلی کنند و از منتقدان حمایت نکنند و به روزمره گی مشغول باشند، سزایشان هست همین وضعیت بد افتصادی....
چرا باز این کامنتها میگذارم، چون مدیریت این سایت با بی اخلاقی به تقاضایم عمل نکرد و خواسته ام را در رسیدگی به شکایت ترتیب اثر نداد و باز درخواست در حذف کل مطالبم و باز هم رسیدیگ نشد و بهانه آورده شد. من راضی نیستم مطالب اینجا باشد تا جایی تانستم پاک کرد ولی سیستم پرنقص این سایت که امکان حذف اکانت و مطالب به اعضا نمیدهد!! ولی باید اعتراضم باشد. به شخصیتم لطمه خورد و روح آزرده بیشتر آسیب دید و به قول معروف آمدم وثاب کنم کباب شدم! این قدر شرفت داشته باشید به امثال من بی احترامی نکنید، احترام پیش کش.
رفرم سیستم آموزشی، از پیش نیازهای رفع مشکلات اقتصادی است.
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط arman76ma »

نکته‌های مهم + فهرست مطالب ویراش شده

چون عهده نمی‌شود کسی فردا را
حالی خوش دار این دل پر سودا را

می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را

(خیام)
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط arman76ma »

Re: درخواست رسیدگی
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”