گفتاوردهای اقتصادی از مشاهیر
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 89 بار
- سپاسهای دریافتی: 153 بار
Re: گفتاوردهای اقتصادی از مشاهیر
به دلیل اهانت به این جانب و عدم رسیدگی به شکایتم از سوی مدیریت این انجمن، من از این انجمن می روم. تا حد امکان مطالبم پاک می کنم. شاید روزی دیگرو جایی. تشکر از دوستانی که به من اظهار لطف کرده و مرا همراهی کردند.
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
گفتارهای زیبا و نغز بزرگان اندیشه و فرهنگیختگی در این پست وبلاگ پاکارابارا- به کوری چشم تاریک بین و دل سنگ قصی القلب دشمنان آزادی بیان از لمپن های شبه مذهبی و تا تروریستهای سایبری ضد آزادی بیان و عقیده، اکه این ساتی را به قرق خود درآورده با هر هر دگراندیش و منتقدی با روش اوباش و اراذل رفتارنیکنند. اما زمان شارلاتان بازی و قالتاق بازی گذشته به لطف انقلاب اطلاع رسانی. شما قاتلاق های ضد بشری بروید خودتان اصلاح کنید وگرنه به زباله دادن تاریخ انداخته می شوید. مردم نترسید قانون و عرف و بر طبق موازین داخلی و بین المللی ما حق آزادی بیان دارید. با حضور خود در دنیای سایبری جلوی سرکوبگران آزادی بگیرید. نترسید. اگر همه باهم و حضور میلیونی داشته باشیم لاشخورها جالی برای میدان دار یندارند. از این قالتاق خیبانی های دیروز و به ظاهر سایبری نترسید. برخی فریب خودره و مزدور هستند و با تلاش و روشنگری به زوش است انسانیت و دمکراسی و صلح میپیوندد منتها باید حضور داشته باشید و از هم خمات کنید. نترسید.
گفتاوردهای اقتصادی از مشاهیر در وبلاگ پاکابارا
[External Link Removed for Guests]
گفتاوردهای اقتصادی از مشاهیر در وبلاگ پاکابارا
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
نمی دانم صادق هدایت از مطالعه رباعیات خیام چه در درونش شد(؟1) ولی خیام پدر معنوی من شد. من فرزند مادر روستایی زاده ف پدر رمده، ولی تمام عمر احساس یتیمی، یک بچه پایین شهری ککه به زور خودم زا چنگال بیسو.اید خانودگی رهانیم، بی چیز، پاپیتی، ف دنیایم خیام است. خیام مرا تسخیر کرده. خیام خیام من نمیدانم و نمی دان نمیدانم... ای خدا اگر هستی مرا ببر و از دنیا پر نرج نجاتم بدهف از دست این مردمان نامهربانف ای خدا اگر هستی مرا با این حال ندانمگرایی ببر وچون نمیدانم و نمیدانم

چون عهده نمیشود کسی فردا را
حالی خوش دار این دل پر سودا را
می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را
(خیام)
لطفاً برای آشنایی با وبلاگنگار به پروفایل مراجعه فرماید.
گاهی وقتها که احساس اندوه می کردم، به این علت بود که خود را غیر از آنچه بودم می پنداشتم و سپس برای بدبختی و دردمندی آن اشخاص احساس تاسف می کردم. به طور مثال، خود را مدرس دانشگاهی می پنداشتم که به مقام استادی نرسیده و کسی حاضر نیست به سخنرانی های او گوش بدهد؛ یا کسی که فلان نافرهیخته درباره اش بدگویی می کند، یا فلان شایعه پراکن درباره اش دروغ و شایعه می سازد؛ یا عاشقی که شیفته دختری است که به او توجه نمی کند؛ یا بیماری که به واسطه بیماری خانه نشین شده است؛ و یا اشخاص دیگری که به مصیبت های مشابه مبتلا هستند. من هیچ یک از اینها نبوده ام، همه اینها پارچه ای هستند که از آن لباسی ساخته شده و من برای مدت کوتاهی آن را بر تن کرده ام، سپس، برای تعویض با تن پوش دیگری آن را کنار گذارده ام.
اما پس از تمام اینها خود من کیستم؟ مردی هستم که کتاب «جهان به مثابه اراده و تصور» را نوشته است، اثری که برای مشکل بزرگ هستی راه حلی ارائه کرده که شاید همه راه حلهای پیشین را بلا استفاده کند... من اینگونه مردی هستم و چه چیز می تواند در این سالهای اندکی که پیش رو دارد، مزاحم او باشد. (آرتور شوپنهاور)

چون عهده نمیشود کسی فردا را
حالی خوش دار این دل پر سودا را
می نوش به ماهتاب ای ماه که ماه
بسیار بتابد و نیابد ما را
(خیام)
لطفاً برای آشنایی با وبلاگنگار به پروفایل مراجعه فرماید.
گاهی وقتها که احساس اندوه می کردم، به این علت بود که خود را غیر از آنچه بودم می پنداشتم و سپس برای بدبختی و دردمندی آن اشخاص احساس تاسف می کردم. به طور مثال، خود را مدرس دانشگاهی می پنداشتم که به مقام استادی نرسیده و کسی حاضر نیست به سخنرانی های او گوش بدهد؛ یا کسی که فلان نافرهیخته درباره اش بدگویی می کند، یا فلان شایعه پراکن درباره اش دروغ و شایعه می سازد؛ یا عاشقی که شیفته دختری است که به او توجه نمی کند؛ یا بیماری که به واسطه بیماری خانه نشین شده است؛ و یا اشخاص دیگری که به مصیبت های مشابه مبتلا هستند. من هیچ یک از اینها نبوده ام، همه اینها پارچه ای هستند که از آن لباسی ساخته شده و من برای مدت کوتاهی آن را بر تن کرده ام، سپس، برای تعویض با تن پوش دیگری آن را کنار گذارده ام.
اما پس از تمام اینها خود من کیستم؟ مردی هستم که کتاب «جهان به مثابه اراده و تصور» را نوشته است، اثری که برای مشکل بزرگ هستی راه حلی ارائه کرده که شاید همه راه حلهای پیشین را بلا استفاده کند... من اینگونه مردی هستم و چه چیز می تواند در این سالهای اندکی که پیش رو دارد، مزاحم او باشد. (آرتور شوپنهاور)