دوستان عزیز سلام
بعضی از دوستان من رو میشناسند.
مدت زیادی نیست که من عضو سایت شدم و در جمع شما دوستان ضمن کسب اطلاعات جالب و جدید ، از آشنایی با شما هم خرسند و خوشحال هستم. شاید ایجاد این بخش و ارائه مطلب در این زمینه از طرف من برای بعضی از دوستان عجیب باشه. اما به هر حال از فردی که به خلبانی علاقه مند بوده ، در نیروی زمینی آموزش دیده و سالهایی رو در نیروی دریایی خدمت کرده ، در رشته سخت افزار و IT تحصیل کرده و الان در یک گروه صنعتی کار میکنه انتظار این چیزا رو داشته باشید.
چند سالی هست که بنا بر موقعیت شخصی و علاقه فردی به مباحث اقتصادی در کنار مباحث سیاسی میپرداختم و اکنون که در کنار شما هستم و با توجه به تغییراتی که در موقعیت خودم ایجاد شده علاقه من به مباحث اقتصادی بیشتر شده و مطالعاتم نیز همینطور.
چند وقت پیش از مهدی عزیز در خواست کردم که برای درج اینگونه مباحث و مطالب بخش جدیدی به انجمن اضافه بشه با عنوان بخش اقتصادی و مالی. که در اون هر کدام از دوستان علاقه مند که امکانش رو دارند مطالبی رو در این قسمت قرار بدند تا زمینه رشد بیش از پیش دانش و آگاهی اعضای انجمن در این موضوع بیش از پیش فراهم بشه، که دوست عزیزمون مهدی ، این درخواست بنده رو اجابت کردند و این بخش رو چند روزی هست که ایجاد نمودند.
خوشحال میشیم و همینطور از دوستان درخواست داریم تا نظراتشون رو در مورد بخش و کاربردها و میزان علاقه مندی خودشون رو به اینگونه مباحث اعلام کنند.
از دوستانی هم که آمادگی و علاقه به ارائه مطلب دارند و بهتر از اون دوستانی که در رشته های مربط با اقتصاد درس خوندن درخواست میکنیم که آمادگی خودشون رو اعلام کنند.
امیدواریم با مجموعه این اقدامات سایت مرکز انجمن های تخصصی بیش از پیش جنبه علمی، آموزشی و تخصصی پیدا کنه و به محل حضور و مراجعه اندیشمندان و دانشپژوهان تبدیل بشه.
دوستدار همه شما
یاسر
ایجاد زیر گروه جدید اقتصادی و مالی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Yasser جان
دسترسي کنترل براي اين بخش به شما داده شد
به اميد موفقيت اين بخش تازه تاسيس و البته مهم
دسترسي کنترل براي اين بخش به شما داده شد

به اميد موفقيت اين بخش تازه تاسيس و البته مهم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
Yasserعزيزهمانطور که ميدانی پستهای باارزش تو در بخشهای نظامی و هوانوردی ديرزمانی است که من را متوجه سطح فکر بالا و نوع نگرش علمی تو دوست خوبم کرده است . افتتاح اين بخش و حضور فعال تو را از صميم قلب تبريک ميگويم و خوشحالم که بازهم بخشی جالب به اين فروم خوب اضافه شد . ضمن سپاس و تشکر از مهدی عزيزم جهت افتتاح اين بخش , برايت بهترين آرزوها را دارم . موفق و پيروز باشی . ارادتمند فريبرز

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
دوستان عزیز سلام
در آستانه یکمین سال ایجاد انجمن هستیم، و خوب 5شنبه هم چهلم بخش مالی و اقتصادی بود.
. از دوستانی که علاقه مند به مطالعات اقتصادی ، مالی و تجاری در هر زمینه ای هستند درخواست کمک میکنم در جهت فعالتر شدن بیش از پیش سایت و بخش حاضر. امیدواریم سال جدید انجمن رو با تلاش همه دوستان در علمی تر شدن و تخصصی تر شدن انجمن خوبمون شروع کنیم. پیشاپیش دست همه دوستان و علاقه مندان رو به گرمی می فشارم و امیدوارم مطالب این قسمت به همه دوستان در جهت ارتقاء دانش اقتصادی و مالی اونها کمک کنه. منتظر نظرات ، پیشنهادات و انتقادات همه شما عزیزان هستم.
ارادتمند همه شما
یاسر
در آستانه یکمین سال ایجاد انجمن هستیم، و خوب 5شنبه هم چهلم بخش مالی و اقتصادی بود.

ارادتمند همه شما
یاسر
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
Yasser, جان
اگر يک بخش پرسش و پاسخ را هم تشکيل دهيد عالي ميشود.
دو سوال داشتم که :
آيا چنين چيزي امکان پذير است که هدفمان تهيه بيشتر دلار است که در اين صورت در درجه اول پولمان را به يورو و سپس به دلار تبديل مي کنيم (در يک روز) آيا امکان آن است يا نه
بايد چه مقدار طلا از بازار خريداري و يا چه مقداري بفروش برسانيم که بر قيمت جهاني آن اثر داشته باشد.
با سپاس فراوان
اگر يک بخش پرسش و پاسخ را هم تشکيل دهيد عالي ميشود.

دو سوال داشتم که :
آيا چنين چيزي امکان پذير است که هدفمان تهيه بيشتر دلار است که در اين صورت در درجه اول پولمان را به يورو و سپس به دلار تبديل مي کنيم (در يک روز) آيا امکان آن است يا نه
بايد چه مقدار طلا از بازار خريداري و يا چه مقداري بفروش برسانيم که بر قيمت جهاني آن اثر داشته باشد.
با سپاس فراوان

هیهات منا الذلة
-
من دنبال يك مقاله اقتصادي با موضوع "تجارت بين الملل" هستم "فوري"
من دنبال يك مقاله اقتصادي با موضوع "تجارت بين الملل" هستم البته در صورت عدم وجود مقاله اي هم با عنوان "پول در بانكها" لازم دارم. با كمال تشكر