با 7 میلیون تومان چی کار می کنید
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
msm جان
بهترین راه صرف پولتون درکارهای تولیدی پر بازده هستش . کارهایی که هم از نظر درامد زایی ارزش صرف هزینه رو داشته باشه و هم یک شغل مفید برای جامعه باشه . در بسیاری از سایتها و بلاگها به این کارها اشاره شده و حتی کمک های خدماتی هم میدن . اما من تنها پیشنهاد میکنم که یه نگاه کلی بندازید و از اونها ایده بگیرید . نیاز به مشاوره پولی نیست . تنها باید شرایط خودتون رو با کار موردنظر بسنجید .
پیدا کردن اطلاعات در مورد خود کار و مراحل تولید کار چندان سختی نیست
حتی میشه اینجا مطرح کرد و از دوستانی که احیانا در اون کار سر رشته دارن اطلاعات گرفت .

بهترین راه صرف پولتون درکارهای تولیدی پر بازده هستش . کارهایی که هم از نظر درامد زایی ارزش صرف هزینه رو داشته باشه و هم یک شغل مفید برای جامعه باشه . در بسیاری از سایتها و بلاگها به این کارها اشاره شده و حتی کمک های خدماتی هم میدن . اما من تنها پیشنهاد میکنم که یه نگاه کلی بندازید و از اونها ایده بگیرید . نیاز به مشاوره پولی نیست . تنها باید شرایط خودتون رو با کار موردنظر بسنجید .
پیدا کردن اطلاعات در مورد خود کار و مراحل تولید کار چندان سختی نیست

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
من نميدونم چند نفر از خلباني سر در ميارن توي اينجا..ولي اينجا يه جوون از سطح متوسط جامعه نشسته که مدرک PPLخلبانيشو با هزارتا قرض و قوله و وام گرفته......حالا تورو خدا اگر 7 ميليون داريد به ما بديد بخشي از پول CPLما در بياد 

[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
راستش من خودم مشکل شما را دارم ولي در کل بهتره با يک نفر ( ترجيحا آشنا و مطمئن ) شريک بشي تا سرمايه بيشتر بشه . اونوقت ميتونيد يه کاري بکنيد . مثلا يک مغازه کوچک و ارزان يک جا کرايه کنيد و بکنيدش ساندويچ فروشي ! اين روزها کارهايي که به فاضلاب ختم ميشه سود خوبي داره . فقط کافيه انصاف داشته باشيد .
يا مثلا يک مغازه کامپيوتري بزنيد و چند تا کامپيوتر بزاريد توش و بکنيدش گيم نت و کافي نت و در کنارش کارهاي زير را انجام دهيد :
پذيرش تحقيق و تايپ متن و کپي و اسکن و رايت سي دي و فروش بازي و هدفون و موس و کارت اينترنت و از اين جور چيزها .
شما فقط به يک شريک نياز داريد .
خوب حالا آدرس بده تا با هم يک کاري صورت بديم !!!!!!

يا مثلا يک مغازه کامپيوتري بزنيد و چند تا کامپيوتر بزاريد توش و بکنيدش گيم نت و کافي نت و در کنارش کارهاي زير را انجام دهيد :
پذيرش تحقيق و تايپ متن و کپي و اسکن و رايت سي دي و فروش بازي و هدفون و موس و کارت اينترنت و از اين جور چيزها .
شما فقط به يک شريک نياز داريد .
خوب حالا آدرس بده تا با هم يک کاري صورت بديم !!!!!!

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
زدن گيم نت و کافي نت هزينه ي زيادي مي خواد و البته تجربه ي زيادي مي خواد ( در اين مورد در يک تاپيک ديگه بحث کرديم )
در مورد 7 مليون بايد بگم که پول زيادي نيست ، ولي اگر نظر من را بخواهي يک ماشين بخر ( قسطي هم مي توني بخري ) بزن تو کار مسافر کشي ( اگر تاکسي کار کني بهتره ) - درآمد خوبي داره ( البته اگر زرنگ باشي ) -
توي هر شهري به غير از تهران که باشي مي توني با يکي شريک شي و زمين بخري ( حتي اگر نيم دانگ بود)
در مورد 7 مليون بايد بگم که پول زيادي نيست ، ولي اگر نظر من را بخواهي يک ماشين بخر ( قسطي هم مي توني بخري ) بزن تو کار مسافر کشي ( اگر تاکسي کار کني بهتره ) - درآمد خوبي داره ( البته اگر زرنگ باشي ) -
توي هر شهري به غير از تهران که باشي مي توني با يکي شريک شي و زمين بخري ( حتي اگر نيم دانگ بود)
- سپاسهای دریافتی: 2 بار