با 7 میلیون تومان چی کار می کنید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

با 7 میلیون تومان چی کار می کنید

پست توسط hedayat.m »

دوستان شما اگر 7 میلیون تومان داشته باشید و بخواد باهاش کار کنید وارد چه کاری می شید؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

البته 7 ميليون پولي نيست اما بهترين راه اين بود باهاش اوراق بهادار مي خريدم با سود 16% در سال :-o
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

msm جان :razz:
بهترین راه صرف پولتون درکارهای تولیدی پر بازده هستش . کارهایی که هم از نظر درامد زایی ارزش صرف هزینه رو داشته باشه و هم یک شغل مفید برای جامعه باشه . در بسیاری از سایتها و بلاگها به این کارها اشاره شده و حتی کمک های خدماتی هم میدن . اما من تنها پیشنهاد میکنم که یه نگاه کلی بندازید و از اونها ایده بگیرید . نیاز به مشاوره پولی نیست . تنها باید شرایط خودتون رو با کار موردنظر بسنجید .
پیدا کردن اطلاعات در مورد خود کار و مراحل تولید کار چندان سختی نیست :-) حتی میشه اینجا مطرح کرد و از دوستانی که احیانا در اون کار سر رشته دارن اطلاعات گرفت . :D
:) :) :( :( :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من نميدونم چند نفر از خلباني سر در ميارن توي اينجا..ولي اينجا يه جوون از سطح متوسط جامعه نشسته که مدرک PPLخلبانيشو با هزارتا قرض و قوله و وام گرفته......حالا تورو خدا اگر 7 ميليون داريد به ما بديد بخشي از پول CPLما در بياد :lol:
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

سه ملیون دیگه جور کن بنداز روش بعد بزار تو بانک سود ماهانشو خرج کن

هر چند ایده های دوستان بسار خوبه ولی تا زمانی که هیچ حمایتی پشت تولید کننده خرده پاو مبتکر نیست این پولها صرف ضرر حاصل از ورود به این عرصه ها خواهد شد :-o

اگر در شهرستانید و زمین ارزون زمین هم بخرید صرف میکنید :shock:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

راستش من خودم مشکل شما را دارم ولي در کل بهتره با يک نفر ( ترجيحا آشنا و مطمئن ) شريک بشي تا سرمايه بيشتر بشه . اونوقت ميتونيد يه کاري بکنيد . مثلا يک مغازه کوچک و ارزان يک جا کرايه کنيد و بکنيدش ساندويچ فروشي ! اين روزها کارهايي که به فاضلاب ختم ميشه سود خوبي داره . فقط کافيه انصاف داشته باشيد .
يا مثلا يک مغازه کامپيوتري بزنيد و چند تا کامپيوتر بزاريد توش و بکنيدش گيم نت و کافي نت و در کنارش کارهاي زير را انجام دهيد :
پذيرش تحقيق و تايپ متن و کپي و اسکن و رايت سي دي و فروش بازي و هدفون و موس و کارت اينترنت و از اين جور چيزها .
شما فقط به يک شريک نياز داريد .
خوب حالا آدرس بده تا با هم يک کاري صورت بديم !!!!!! ::ns :::P

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

زدن گيم نت و کافي نت هزينه ي زيادي مي خواد و البته تجربه ي زيادي مي خواد ( در اين مورد در يک تاپيک ديگه بحث کرديم )

در مورد 7 مليون بايد بگم که پول زيادي نيست ، ولي اگر نظر من را بخواهي يک ماشين بخر ( قسطي هم مي توني بخري ) بزن تو کار مسافر کشي ( اگر تاکسي کار کني بهتره ) - درآمد خوبي داره ( البته اگر زرنگ باشي ) -

توي هر شهري به غير از تهران که باشي مي توني با يکي شريک شي و زمين بخري ( حتي اگر نيم دانگ بود)
 [External Link Removed for Guests] 
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

بهترين كار طرح هاي زود بازده بخش كشاورزي است تا 5 برابر وام كم بهره ميدهند حدود سالي 30٪ سود دارد بميه و ماليات و اين جور چيز ها هم ندارد و در محيطي پاك و لذت بخش هم كار ميكني ( البته سود 30٪ ساليانه خيلي زيد نيست )
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط hector2000 »

در کاري که سر رشته داري سرمايه گذاري کن
انشاال.. سرمايت چند برابر بشه.
موفق باشي
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

زمين بخريد با آينده بسيار خوب و امكان رشد بسيار سريع من سراغ دارم و خريدم .
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

شما اول بايد استعداد.علاقه.امکانات و محل زندگيتون رو بگيد... :?
در ضمن مجرديد يا بدبختي؟
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

A10 نوشته شده:بهترين كار طرح هاي زود بازده بخش كشاورزي است تا 5 برابر وام كم بهره ميدهند حدود سالي 30٪ سود دارد بميه و ماليات و اين جور چيز ها هم ندارد و در محيطي پاك و لذت بخش هم كار ميكني ( البته سود 30٪ ساليانه خيلي زيد نيست )

با تشکر
میشه بیشتر توضیح بدی؟
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”