کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

پست توسط Ma3ouD »

یک شرکتی به نام گاما هست که سالی 60 درصد به سرمای اولیه اضافه می کند.
میتونی تووش فعالیت کنی و زیر شاخه جمع کنی و درصدت بره بالا.می تونی اصلا فعالیت نکنی و فقط صودت رو بگیری.
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
کلاه بردار نباشه.
گفته هر موقع که بخواین می تونید سرمایتونو برداشت کنید.
:)
اینم سایت شرکت:
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

سلام مسعود جان.مقدار سرمايه اوليه چقدر بايد باشه؟ پول رو چطور به حساب شركت واريز ميكني ؟اونها چجوري سود رو بهت ميدن؟ والا نميخوام نا اميدت كنم ولي با توجه به ديد بدي كه از قضيه گلد كويست و شركتهاي ديگه كه تو ايران فعاليت ميكردند در ذهن مردم بوجود امده بايد عملا قيد زير شاخه رو بزنيد.در ضمن سود 60% يه كمي جاي سوال داره! كلا من نظرم مثبت نيست در ضمن هيچ تضميني مطمينا براي دريافت حداقل اصل پول هم وجود نداره.كلا اين جور كارها دردسرهاي خاص خودشو داره وادمو از كارو زندگي ميندازه من اگه جاي شما بودم بيخيالش ميشدم .حالا اگه هم خواستي باهاشون كار كني ابتدا با يه مبلغ خيلي كم شروع كن تا ببيني قضيه چجوريه بهر حال ايشالا كه موفق باشي :razz:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

من هم با فرمايش ghadami2005, موافقم. چه تجارتيه که سالانه 60% سود فقط براي سرمايه گذار در نظر ميگيره (خودش هم بايد يه سودي ببره بالاخره)؟
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار

پست توسط mohsen_blid »

از نظر بنده که حدودا 3 سال است در بازار تجارت انلاين کار ميکنم به شما اکيدا توصيه ميکنم گول اين حرف ها رو نخوريد
اينها يه مشت کلاهبردار بيشتر نيستند
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

ghadami2005 نوشته شده:سلام مسعود جان.مقدار سرمايه اوليه چقدر بايد باشه؟ پول رو چطور به حساب شركت واريز ميكني ؟اونها چجوري سود رو بهت ميدن؟ والا نميخوام نا اميدت كنم ولي با توجه به ديد بدي كه از قضيه گلد كويست و شركتهاي ديگه كه تو ايران فعاليت ميكردند در ذهن مردم بوجود امده بايد عملا قيد زير شاخه رو بزنيد.در ضمن سود 60% يه كمي جاي سوال داره! كلا من نظرم مثبت نيست در ضمن هيچ تضميني مطمينا براي دريافت حداقل اصل پول هم وجود نداره.كلا اين جور كارها دردسرهاي خاص خودشو داره وادمو از كارو زندگي ميندازه من اگه جاي شما بودم بيخيالش ميشدم .حالا اگه هم خواستي باهاشون كار كني ابتدا با يه مبلغ خيلي كم شروع كن تا ببيني قضيه چجوريه بهر حال ايشالا كه موفق باشي :razz:

سلام عزیزم.
مقدار سرمایه اولیه 150 دولار.
به صورت دولار اینترنتی باید واریز کنیم پول را.
میریزن به حسابم که تو سایت باز کردم.منم می تونم بز حساب اینترنتیم واریز کنم به حساب بانکیم.
---------------------------------
اره از گلد کویست که همه میترسن.ولی خب نمی شه همه رو فدای گلد کویست کرد.
اینا میگن تو نمی خواد بری زیر شاخه بگیری.میگن تو بشین پولتو بگیر...
:-(
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

دوستان,منم خودم زیاد خوشم نمیاد از این جور تجارت ها.ولی خوب یک دلیل منطقی باید باشه که آدم رد کنه این شرکت رو! :-(
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط sina77 »

mohsen_blid نوشته شده:از نظر بنده که حدودا 3 سال است در بازار تجارت انلاين کار ميکنم به شما اکيدا توصيه ميکنم گول اين حرف ها رو نخوريد
اينها يه مشت کلاهبردار بيشتر نيستند

البته ناگفته نماند که ما هم کلاه برمیداریم و هم کلاه میگذاریم!!!
دیگه اشکالی نداره که...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

فکر ميکنم موضوع سوال بود که انجام شد، بنده شک ندارم چنين شرکتهايي بجز کلا‌برداري کار ديگري نميکنند، و دير يا زود دودش در چشم خواهد رفت، اولين باري هم نيست چنين شرکتهاي پوچ و توخالي‌اي ابتدا سود خوبي ميدهند و به يکباره ...
به هر حال فکر ميکنم چند پست آخر sina77 تبليغ محسوب ميشه و طبق قوانين تبليغ چنين شرکتهايي مطلقا در انجمن مجاز نيست، پست‌ها حذف و در صورت ادامه تاپيک بسته خواهد شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

من الان حدود 2و5 ماه که در یه شرکت سرمایه گذاری کردم
هم سودش را به موقع میده هم تا حالا پول ما را نخورده
خود شرکت هم 13 سال سابقه داره
اگه میخواید تا بهتون معرفی اش کنم :razz:
New Member

پست توسط sina77 »

Mahdi1944 نوشته شده:فکر ميکنم موضوع سوال بود که انجام شد، بنده شک ندارم چنين شرکتهايي بجز کلا‌برداري کار ديگري نميکنند، و دير يا زود دودش در چشم خواهد رفت، اولين باري هم نيست چنين شرکتهاي پوچ و توخالي‌اي ابتدا سود خوبي ميدهند و به يکباره ...
به هر حال فکر ميکنم چند پست آخر sina77 تبليغ محسوب ميشه و طبق قوانين تبليغ چنين شرکتهايي مطلقا در انجمن مجاز نيست، پست‌ها حذف و در صورت ادامه تاپيک بسته خواهد شد
موفق باشيد

اتفاقا من براي اينكه از قوانين انجمنها آگاهي كامل داشتم در پست خود قيد كردم كه اگر كسي بخواهد وارد شود بنده معذورم كه از هرگونه گمان تبليغاتي بودن پستهايم جلوگيري كرده باشم ولي متاسفانه گويا باز هم سوء تفاهم ايجاد كرده است.

در كل طبق قوانين انجمن هرگونه اطلاعاتي كه بنده در مورد شركت گاما بدهم تبليغ محسوب ميشود و اجازه ي دفاع از اين شركت را ندارم در صورتي كه نام تاپيك به اسم اين شركت مزين است و نهايتا بحث راجع به اين شركت ميباشد. من نهايت سعيم را كردم تا پستهايم غير تبليغاتي باشد. پيشنهاد ميكنم تاپيك را حذف كنيد و تاپيكي فقط با عنوان "نتورك ماركتينگ" بدون قيد اسم هيچ شركتي استارت كنيد تا بتوانيم آزادانه بحث كنيم و راحتتر قوانين انجمن را نيز رعايت كنيم.

با تشكر
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

sina77 نوشته شده:
Mahdi1944 نوشته شده:فکر ميکنم موضوع سوال بود که انجام شد، بنده شک ندارم چنين شرکتهايي بجز کلا‌برداري کار ديگري نميکنند، و دير يا زود دودش در چشم خواهد رفت، اولين باري هم نيست چنين شرکتهاي پوچ و توخالي‌اي ابتدا سود خوبي ميدهند و به يکباره ...
موفق باشيد

اتفاقا من براي اينكه از قوانين انجمنها آگاهي كامل داشتم در پست خود قيد كردم كه اگر كسي بخواهد وارد شود بنده معذورم كه از هرگونه گمان تبليغاتي بودن پستهايم جلوگيري كرده باشم ولي متاسفانه گويا باز هم سوء تفاهم ايجاد كرده است.

در كل طبق قوانين انجمن هرگونه اطلاعاتي كه بنده در مورد شركت گاما بدهم تبليغ محسوب ميشود و اجازه ي دفاع از اين شركت را ندارم در صورتي كه نام تاپيك به اسم اين شركت مزين است و نهايتا بحث راجع به اين شركت ميباشد. من نهايت سعيم را كردم تا پستهايم غير تبليغاتي باشد. پيشنهاد ميكنم تاپيك را حذف كنيد و تاپيكي فقط با عنوان "نتورك ماركتينگ" بدون قيد اسم هيچ شركتي استارت كنيد تا بتوانيم آزادانه بحث كنيم و راحتتر قوانين انجمن را نيز رعايت كنيم.

با تشكر

سینا من از مهدی جون اجازه گرفتم که موضوع را ادامه بدهیم.توضیح بده ولی لینک قرار نده!
60% صود میده پس چقدر به خودش میرسه؟!
New Member

پست توسط sina77 »

Ma3ouD نوشته شده:
sina77 نوشته شده:
موفق باشيد

با تشكر

سینا من از مهدی جون اجازه گرفتم که موضوع را ادامه بدهیم.توضیح بده ولی لینک قرار نده!
60% صود میده پس چقدر به خودش میرسه؟!

اگر مشکل لینکها بود که خوب فقط لینکها را پاک میکردند دیگر چرا همه ی پستهای من را زدودند؟؟؟! در هیچ انجمنی من چنین چیزی ندیده بودم...

به هرحال بگذریم.

قبل از اینکه در مورد میزان سود این شرکت چیزی بگویم باید توضیحاتی راجع به قوانین سرمایه گذاری بگویم.
یک سرمایه گذاری درست و اصولی باید طبق قوانین و ضوابط سرمایه گذاری طرح ریزی شده باشد که از جمله ی این قوانین:
1- بازگشت اصل سرمایه.
2- سود منطقی.
3- محاسبه ی سود به صورت روز شمار و علی الحساب.
4- واریز ماهیانه به حساب شخص.

هر سرمایه گذاری که فاقد هر یک از شرایط بالا باشد باید در درست و اصولی بودنش شک کرد. دوستان توجه داشته باشند که صحبت راجع به سرمایه گذاری های تضمین شده است.

حال صحبت این است که آیا 60% سود سالیانه منطقی است یا خیر؟
باید توجه کرد که 60% سود سالیانه میشود 5% سود ماهیانه که اگر کمی در بازار کار کرده باشید حتما میدانید که عرف بازار ماهی 3% و 4% و به ندرت هم 5% میشود. که همانطور که میبینیم تفاوت چندانی با سود شرکت گاما ندارد. وقتی در بازار کسی حاظر میشود ماهی 4% سود قطعی بپردازد حتما خودش توانایی در آوردن ماهی 8% را دارد. و وقتی یک سرمایه گذار جزء در بازار ایران بتواند ماهیانه 8% و یا حتی کمتر سود کند آیا یک شرکت معظم در حد شرکت گاما که در حال فعالیتهای فرامرزی است قادر نیست ماهی 10% یا بیشتر سود کند که بخواهد 5% را به سرمایه گذارانش بدهد؟

در آخر من به شما توصیه میکنم به جای اینکه به حرفهای من اعتماد کنید بروید و از کسانی که در بازار کار میکنند بپرسید که حدودا ماهی چند درصد سود میکنند. مثلا کسانی که در کار ساختمانسازی هستند و یا کسانی که در کار واردات و صادرات هستند. مطمئن باشید اگر صادق باشند رقمی بیش از 9% در ماه خواهند گفت.
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”