کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط sina77 »

من پیشنهاد میکنم اگر کسی میخواهد درست تصمیم بگیرد باید منابع اطلاعاتی اش را درست انتخاب کند. حرف مردم و شایعات و رادیو و تلوزیون و روزنامه ها و اینها برای من سندیتی ندارند و اصلا تصمیمات زندگی ام بر پایه ی آنها قرار نخواهم داد. اگر کسی دوست دارد حرف آنها را قبول کند ولی من منابع بهتری سراغ دارم.
کتاب
سایتهای معتبر
اشخاص متخصص مورد اعتماد

در مورد نتورک مارکتینگ به لینک زیر مراجعه کنید:
[External Link Removed for Guests]

در این لینک 8 تا از معروفترین و بهترین کتابهای مربوط به نتورک مارکتینگ معرفی شده اند که:
کتاب چهارم به نام "موج چهارم" در ایران ترجمه و به صورت کاملا قانونی چاپ شده است.(از ریچارد پو)
کتاب پنجم به نام "موج چهارم، چگونه زیر مجموعه ی خود را بسازیم؟" در ایران ترجمه و به صورت کاملا قانونی به چاپ رسیده است.(از ریچارد پو)
کتاب ششم ابتدا با نام "سال اول شما در بازاریابی شبکه ای" و هم اکنون با نام "تنها راز موفقیت دوام آوردن" در ایران ترجمه و به صورت کاملا قانونی به چاپ رسیده است. (از مارک یارنل)
کتاب هفتم با نام "جادوی کار پاره وقت" در ایران ترجمه و به صورت کاملا قانونی به چاپ رسیده است. (از جیمز دبلیو رابینسون)
و در آخر کتاب هشتم با نام "بزرگترین نتورکر دنیا" و در یک انتشارات دیگر با نام "بهترین نتورکر دنیا" در ایران ترجمه و به صورت کاملا قانونی به چاپ رسیده است. (از جان میلتون فاگ)

همین طور که میبینید از هشت کتاب برتر در زمینه ی نتورک مارکتینگ فقط 5 موردش را من اطلاع داشتم که در ایران چاپ شده است. بقیه ی موارد را چون نمیدانستم و خودم شخصا ندیده بودم نظری نمیدهم.

تا وقتی کتابهایی چنین از نویسندگانی چون "ریچارد پو" ، "مارک یارنل" ، "جان میلتون فاگ" در ایران در مورد نتورک مارکتینگ یافت میشود، که البته سرگذشت و میزان تحصیلات و تخصص این نویسندگان را میتوانید در مقدمه ی کتابهایشان بیابید، دیگر تصمیم گیری بر اساس جراید و شایعات و حرفهای خاله زنکی در و همسایه ، کاری احمقانه بیش نیست...

متعجم از کسانی که تصمیم های مهم زندگیشان را بر پایه ی حرف مردم بنا نهاده اند.

...
New Member

هرکس نظري داره بگه

پست توسط Roin »

سلام من خودم عضو گاما هستم زنگم بزن تا راهنماييت کنم 09139082004 در ضمن يادت باشه نتورک يک صنعت است نه يککلاهبرداري :-o
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

دوستای عزیز

اگر قرار باشه که نقاط منفی این قبیل شرکت ها رو به راحتی پیدا کنیم ،مطمئنا به این درجه شهرت نمی رسند.

متاسفانه علی رغم مشکلات زیادی که بسیاری از دوستان و ... با شرکتی مثل کوییست داشته اند ، باز هم شاهد

فعالیت های دو چندان این شرکت در ماههای اخیر هستم.

باز هم عرض می کنم،می دونیم که پشت این شرکتها بزرگترین اقتصاد دانها هستند،بنابراین دنبال سوراخ و سمبه هاش نگردید :-) :-) :-)

فکر تون رو به نو آوری و کار آفرینی معطوف کنید،و وقت گرانبهاتون رو به تجربه کردن چیزی که دیگران تجربه کردند سپری نکنید.
:razz: :razz: :razz: :razz:
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

Re: کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

پست توسط hedayat.m »

برای اینکه مطمئن بشید شرکت در ایران ثبت شده و بعدا قابل پیگرده از سایت روزنامه رسمی نام شرکت و آخرین تغییرات اون رو جستجو کنید

مطلبی هم خدمت دوستان عرض می کنم لطفا توجه کنید؛
بازار کشور های توسعه یافته با کشور های در حال توسعه متفاوته.
مثلا شرکت پورشه با سود سالیانه 19% پرسود ترین شرکت خودروسازی ( قبل از بحران اقتصادی غرب).
شرکت هیوندایی فقط 4% در سال سود می ده.
در کل سود های بالای 20% در سال در کشور های توسعه یافته در درجه اول غیر منطقیه و محدود به شرکت های خاص.
در مورد کشور های در حال توسعه به نوع کشور و حوزه فعالیت بستگی داره.
در ایران کارخانجات بسیار معدودی هستند که سودآوری بالا داشته باشن . در بازار و تجارت هم عرف حدود 5% ماهیانه است. ولی نه برای همه صنف ها و نه در همه شرایط.

صحبت هایی که در مورد سرمایه گذاری در پروژه های نفتی و تولیدی و... میشه هم باور نکنید.
بنده چند ساله در حوزه سرمایه گذاری کار می کنم در هیچ طرحی سودآوری 60% سالیانه رو ندیدم.
این مطلب رو در نظر داشته باشید که تا بازار متوجه این نوع سود بشه به سرعت رقبای قدر وارد شده و سود آوری کم میشه.

این قبیل شرکت ها اکثرا دوام و سود دهی شون به ورود اعضای جدیده
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
New Member

پست توسط Roin »

captainIIسالم دوست عزیز اولا این را بدان که گاما 5سال است که داره کار میکنه 2 اینکه 60درصد رادر سال میده نه در سال که میدر ماه میشه 5درصد 3 بلنی که داره کار میکنه MLMاستکه در همه جای دنیا قانونی است در واقع تنها بلنی که در دنیا قانونی است mlmاست 4 تاییدیهftc وwto راداره (برو و تحقیق کن :-o در مورد اعتبارهwtoوftc (ایران هنوز با این همه .........هنوز عضو wtoنیست البته عضو ناظر بود که در اخرین تحریم انداختنش بیرون)) وهههههههههزاران دلیل دیگه که میتونم بهت بگم
در دنيا دو چيز انتها ندارد 1_ طمع 2_کهکشان که در مورد دومي شک دارم {انيشتن}
Captain II
Captain II

پست توسط hedayat.m »

2 اینکه 60درصد رادر سال میده نه در سال که میدر ماه میشه 5درصد

بنده در پست بالا عرض کردم اگر از صنایع داره این مقدار درمیاره شدیدا تکذیب میشه
اگر از بازار داره درمیاره که در حال حاضر وضع بازار بشدت خرابه(جواب بنده در پست بالا رو بدقت بخون)

تنها راهی که می مونه عضوگیری جدید تا جریان پرداخت سود به اعضا قدیم ثابت بمونه. به گفته شما 5 ساله داره سود میده و بحران های اقتصادی اثری در این شرکت نداره پس فقط همین روش درامد باقی مونده.

بلنی که داره کار میکنه MLMاستکه در همه جای دنیا قانونی است در واقع تنها بلنی که در دنیا قانونی است mlmاست

زمانی گلدکوئستی ها هم این صحبت هارو می کردن

به نقل از NMS.ir

4 تاییدیهftc وwto راداره (برو و تحقیق کن :-o در مورد اعتبارهwtoوftc (ایران هنوز با این همه .........هنوز عضو wtoنیست البته عضو ناظر بود که در اخرین تحریم انداختنش بیرون)) وهههههههههزاران دلیل دیگه که میتونم بهت بگم

این سایت [External Link Removed for Guests] اگر اسم یک شرکت خصوصی پیدا کردی مارو هم خبر کن
گلدکویستی ها به دروغ می گفتن ما از سازمان تجارت جهانی تایید داریم و...
هیچ شرکت خصوصی عضو سازمان تجارت جهانی نیست

این سایت [External Link Removed for Guests] اگر تقدیر نامه پیدا کردید به من هم نشون بده
  و يارانم
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Roin, :(

نتورک صنعت نیست، تعریف صنعت که روشن است. ضمناً اگر این مقاله را بخوانید خواهید دریافت که ماهیت نتورک مارکتینگ بسیار متفاوت است از مارکتینگ نتورک. که اولی در ایران رواج دارد و کشورهای جهان سوم.

مسعود جان و دیگر دوستان با مطالعه مطلب بالا به خوبی ماهیت این سیستم را خواهید دریافت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط behmanesh »

salam be hame .man yeki az aazaye gamma hastam.chand mahi hast ba in sherkat kar mikonam va az ghavanine oon kamelan aashnam.company kamelan moatabare va zire nazare ftc va wto kar mikone dar zemn comodoye ghermez ham dare.az site companieshouse.com ham mitoonid estealam konid.az bozorgtarin companihaye jahane.man golquisti nistam vali midonam ke goldquist be ma kalak nazad in ma irania bodim ke sare ham kolah gozashtim.aage ettelate bishtari rajebe sode sherkat va gheire dashtin ba id man behmanesh_j ya tel09131083729tamas begirin.good luck.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

دوست عزیز من در برگه های پنتاگون که اولین شبکه در جهان بود عضو بودم! حدود 16 سال پیش که یه بچه بودم! به همراه برادر بزرگترم

همینطور گلد کوئست الماس، تحلیل بالا کامل هست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط Roin »

Salam be hamegi تصویر khob 1 network sanat ast hamantor ke keshavarzi vaolome digar sanat ast 2khob doste azizman ke adres dadam bizahmat khodet boro search bekom va age komaki ham khasti khabaram konتصویرتصویر
در دنيا دو چيز انتها ندارد 1_ طمع 2_کهکشان که در مورد دومي شک دارم {انيشتن}
New Member

پست توسط xerix »

سلام
اگر اطلاعات بیشتری می خواهید از این سایت استفاده نمایید

Captain II
Captain II

پست توسط hedayat.m »

[External Link Removed for Guests] ظاهرا متعلق به شرکت گاماست و فقط به دو زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی می شه.
در این سایت عنوان شده که شرکت در سال 1979 تاسیس شده و داره فعالیت می کنه و [External Link Removed for Guests] شرکت در انگلیس قرار داده شده.
با یک جستجو ساده در سایت [External Link Removed for Guests] که آمار شرکت های ثبت شده در انگلستان را ارائه می کنه مشخص میشه که نه تنها معظم نیست بلکه در تاریخ 16/08/2007 تاسیس شده و اینها به دروغ عنوان می کنند که از سال 1979 در حال فعالیته رسمیه.

با یک جستجو ساده در گوگل مشخص می شه که این شرکت معظم فقط 46 نتیجه جستجو رو نشان میده که بیشتر اونها هم فارسی هستند و هیچ گزارشی در مورد فعالیت های این شرکت و شعبات وجود نداره .

از گفتن سایر سوتی های این شرکت معظم فعلا صرفه نظر می کنم...
  و يارانم

كوچك  
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”