کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: کمک در مورد نتورک مارکتین(گاما)

پست توسط HITMAN_KU »

عزیزم اینها همه کلاه بردارن و جز دروغ تحیل نمیدن.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط sina77 »

KH.I.A.2500 نوشته شده:با تامل روي كار اين شركتها متوجه ميشيد اين شركتها عليرغم تمام سودي كه ميتونن براي شما داشته باشن ولي اين شركتها روشهاي مدرن استعماري توسط كشورهاي ثروتمند و قدرتمند هستند كه از اين طريق مردم كشورهاي در حال توسعه رو به مصرف گرايي و وابستگي و عدم سرمايه گذاري در كشورهاي خودشون ميكشانند .
تا بحال دقت كردي اصل اين شركتها مال چه كسانيه ؟ گاوصندوقهاش در كشورهاي اونهاست و كارگرها و سرمايه گذارهاش در كشورهاي من و شما و كشورهايي كه مردمشون كمتر از فكرشون استفاده ميكنن .

البته شايد هدف اونها بدبخت كردن ما و اقتصادمان نباشه ولي ثروتمند شدن اونها با اين روش , به ناچار در گروي ضربه اقتصادي به ساير كشورهاست و كسي دلش به حال من و شما و اقتصاد كشورهاي ما نميسوزه و به قولي اونها ميگن : "به جهنم كه اين تجارت اقتصاد شما رو خراب ميكنه , مگه ما مسئول ثبات اقتصادي شماييم ؟ ما فقط موظفيم ثروت خودمان رو اضافه كنيم ."

چند نفر از دوستانم رو ميشناسم كه دانشگاه رو رها كردن و سراغ اين كارها رفتن ! با روياي خريدن "بي ام و" در عرض دو سال ! هنوز كه هنوزه دارن " بي ام و " ميخرن ! نكته اي كه هست اينه كه با آدم رو راست نيستن ( با تمام ادعاي رو راستي كه ميكنن ) و تمام بديها و مشكلات كار رو پنهان ميكنن و فقط خوبيها رو چند برابر جلوه ميدن . راست و دروغ رو به هم ميبافن و بايد خيلي زرنگ باشي كه مچشون رو بگيري .

يك جورهايي مثل باتلاق ميمونه . باتلاق خوشبختي ! حتي حاضر ميشي برادرت رو بياري توي زيرمجموعه ات اما نه براي خوشبخت كردنش بلكه براي اينكه مجبوري زيرمجموعه جمع كني وگرنه پولت به باد ميره !

مگر نميگيد كه توي ايران مجوز گرفتن و مشكل قانوني ندارن ؟ اگر راست ميگيد و مشكل ي ندارن يكي از همين شركتها توي ايران پايه گذاري كنيد و به جاي اينكه به فكر اين باشيد كه زيرمجموعه اين شركت بشم يا اون شركت , يك شركت راه بندازيد كه انگليسيها و امريكاييها و فرانسويها و ... بيان توي شركت شما عضو بشن و سرمايه گذاري كنن . ببينيد يك ريال خودشون حاضرن سرمايه گذاري كنن يا نه ؟!!!

در آخر يك جمله ميگم : بر فرض كه شما عضو اين شركتها شديد و بر فرض كه از دامهايي كه در راه هست جان سالم به در برديد و كلاه بردار هم نبودند و در جذب زير مجموعه هم موفق شديد و ... اما اين كار شايد براي شخص شما سودآور باشد ولي شما در ازاي ثروتمند شدن خودتون به اقتصاد كشورتان ضرر بزرگي وارد ميكنيد .

بازم سلام به همه ی دوستان بازم یه غیبت یک سال و خورده ای داشتم
و الان اوضاع خیلی فرق کرده، در آمد من چندین برابر شده خودم و زیر مجموعه هام ماشین خریدیم
به شکر خدا خیلی اوضاع بهتر شده، الان در آمد من از ماهی دو ملیون تومان گذشته
خدارو شکر میکنم که اینجا هستم، خدارو شکر میکنم که به توهینها و تحقیرهایی که شدم اهمیت ندادم
خدارو شکر میکنم که به حرف غیر تخصصی مردم عامه گوش نکردم و هیج حرفی رو بدون منبع و ماخذ معتبر قبول نکردم
خدارو شکر میکنم که مخالفتهای پدر و مادر و دوستان و فامیل و ... منو از کار منصرف نکرد
خدارو شکر میکنم که به من قدرت مقابله با همه ی این فشارهای روحی و جسمی رو داد.

در آخر صرفا جهت اطلاع دوستان میگویم که همه ی حرفهایی که این دوستمون زده اند درست است، ایشان راجع به شرکتهای هرمی نوشته اند و درست هم نوشته اند، در شرکتهای هرمی اشخاص برای اینکه ضرر نکنند باید زیر مجموعه بگیرند، شرکتهای هرمی به اقتصاد ضربه میزند، زندگیها را از هم میپاشاند، به آدم در باغ سبز نشان میدهند، خیلی از این شرکتها از بی سوادی و بی اطلاعی مردم جهان سوم استفاده میکنند و خودشان را به جای شرکتهای نتورک مارکتینگ جا میزنند و خودشان سود میکنند و مردم بیچاره ضرر...
اما...
شرکتهای هرمی همه جای دنیا غیر قانونی هستند و در هیچ کشوری به آنها شماره ثبت و مجوز قانونی داده نمیشود. در صورتی که شرکتهای نتورک مارکتینگ همه جای دنیا قانونی هستند. شرکتهای هرمی و نتورک از لحاظ ظاهری شکل هم هستند ولی یک چیز آندو را متمایز میکند، در شرکت هرمی هر کس به محض ورودش ضرر میکند و بعد از اینکه اشخاصی را معرفی کرد به سود دهی میرسد ولی در شرکتهای نتورک هر کس که وارد میشود حتی اگر کسی را معرفی نکند هیچ ضرری را متحمل نشده است.

ضمنا من اهل در باغ سبز نشان دادن نیستم این تجارت کما فی السابق در ایران غیر قانونی است.

موفق و پیروز باشید...
New Member

پست توسط mctoob »

باسلام این مبحث هنوزادامه داره یا تموم شده
New Member

پست توسط roham001 »

salam bale shoma rast migin ama mlm ya multi level marketin ba gold quest khaili fargh daran planashon ham khiali fargh dare
age dos dashte bashid mitonam tozih bedam rajebeshon

New Member

پست توسط foolishgamble »

دوستان عزیز
لطفاً کمی از مغز خودتون استفاده کنید. واقعاً چه توجیهی برای این شرکت وجود داره
لطفاً مطالب زیر رو مطالعه کنید

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط j_mehdi »

به نام خدا
با سلام
چطور میشه کتابهای ریچارد پو با ترجمه فارسی رو پیدا کرد.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم09102102682
New Member

پست توسط j_mehdi »

به نام خدا
با سلام
من دارم نت کار میکنم.اونم با یک شرکت بی نظیر با سابقه 9 ساله.در صورت تمایل با من تماس بگیرید.j_mehdi197@yahoo.com
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

لختی است که چرخ ایستاده و مثل همیشه برخی سرشان هنوز گیج میرود که به به عجب سرعتی دارد ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”