و باز هم گلد کوئست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 376 بار

و باز هم گلد کوئست

پست توسط sky_pesar »

با سلام خدمت همه دوستان

ضمن عرض خسته نباشد باید به اطلاع همه دوستان گلم برسانم باز هم شرکت محترم گلد کوئست اینترنشنال عنایت کرده و روش جدیدی که همان تورهای مسافرتی باشد را رنگ و لعابی داده و به مردم ساده باور کشور ما عرضه میکند ولی روش عضوگیری هنوز بر طبق سنوات گذشته بوده و میباشد
در روش جدید شما حتما مانند بل باید از طرف یکی از دوستان که برای آینده شما نگران است به کار دعوت شوید و حدود 3 تا 4 میلیون هزینه کرده تا وارد شبکه شوید س÷س برای بدست آوردن درآمد هایی رویایی باید به نسبت 2 به 2 به زیر مجموعه های بدبخت خو اضافه کرده تا بتوانید ÷یشرفت کنید .
خدا وکیلی با این روش های که اگر این خرید را انجام بدین میتوانید 30 سال به مدت 1 هفته از اقامت در هر هتلی در دبی استفاده کنید و هیله های دیگر مردم بدبخت را بهدام می اندازند .
از همه دوستان خواهش میکنم در ادامه این تا÷یک نظرات خودشان را اعلام کنند و از اگر سندی دارن جمه بندی کنیم من خودم چندتا از فتوا های مراجع و توابع گسترش آنها را برای سند پیدا کردم که در اولین فرصت قرار میدهم . از شما میخوام که همراه من باشید
باسپاس فراوان
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 376 بار

Re: و باز هم گلد کوئست

پست توسط sky_pesar »

با سلام خدمت دوست گرامي
من هم همه اين شرايط را ميدونم ولي چند تا سوال
1- چرا همه اين دوستان درهاي دفاتر خود را مي بندند و به قول خودشان براي دوستان و آشنايان خود اين كار را انجام ميدهند
2- آيا شما به اين تفكر اعتقاد دارين هر كس زحمت كا خود را ميكشد و اگر همه بخواهند از اين مدل كارها انجام دهند ديگر بازار ، بورس و شغلهاي ديگر مفهومي ندارد ديگر مدارك علمي ، سطوح شغلي معنايي ندارد .
3- بنده از طرفي مطلع هستم كه هيچ يك از مراجع براي اين كار بصورت مستقيم فتواء صادر نكرده اند ولي دوست گرامي همه مراجع براي فروش و عرضه مواد مخدر و اين چنين اعمالي كه در اين زمانه مد گرديده فتاوي صادر نكرده اند ولي از ابتداي تاريخ اسلام همه مطلع هستيم كه كار يا عملي كه در آن صنع ( فعاليتي ) آنجام نگردد و باعث ضرر به ديگران شود حرام دانسته شده .
4- بنده هم از خوش رفتاري و خوش قولي هاي اين شركت مطلع هستم ولي چرا اين شركت در كشورهايي كه در حال توسعه هستند بكار مشغول است ( كشور هايي كه ارزش پولي آنها در مقابل ارزش دلار بسيار ضعيف هستند )
ميخواهم به استحضار شما برسان اين مدل شركت ها در كشور هايي كه اقتصاد پويا ،‌فعال و سرمايه در گردش دارند جايي ندارد مانند كشور ژاپن ، آلمان ، چين ، استراليا و .... ( ممالك متمدن و توسعه يافته غرب )
اگر باز هم دلايل ديگري خواستيد اعلام فرمائيد تا بصورت يك فلوچارت اقتصادي و تحليل هاي حسابداري براي شما و دوستان خودم مقدار ارز و پولي كه بواسطه اين كار از چرخه صنعت خارج مي شود را ارسال نمايم .
با درود
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”