شروع یک کار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

شروع یک کار

پست توسط aharfishing »

دوستان پدر بنده مغازه ای خریده و می خواد تو این مغازه کاری راه بندازه. میشه شما دوستان کارهایی را به ما پیشنهاد کنید که برای شروع سرمایه زیادی نخواد.
من روی نظرات شما دوستان حساب می کنم. تصویر
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: شروع یک کار

پست توسط SHAHRAM »

, خوب بستگی به شهرستان و مکان قرار گیری (مرکز شهر یا ...)و متراژ مغازه و....داره..توضیح بیشتری بدید
:-(
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط aharfishing »

دوستان عرض این مغازه 3 متر و طولش 6 متره و به مرکز شهر هم نزدیکه. اگه میشه شما دوستان هر کدوم یه پیشنهادی بدید. تصویرتصویر
اگه پیشنهاد بدید واقعا کمک بزرگی به ما کردید.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

رستوران به نظر من بهترین انتخاب است
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

به نظر من با توجه به رکود حاکم بر بازار fastfood بزنید...البته بعد از عید فطر!
چون نیاز به غذا همیشگی است ولی اصناف دیگر ممکنه فصلی و دوره ای باشند!
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

ورود به شغل مصرفی و غذایی به دلایل مختلف سخته...باید همیشه رو کار بود....تعطبلات و...دیگر وجود نداره....سود نسبتا کم..مدیرت سخت..نیاز همیشگی فرد بر روی کار...بهتره با توجه با صنف های موجود در شهرستانتون تصمیم بگیرید....برید یک دور در شهر بزنید و با توجه به تراکم اصناف مختلف تصمیم گیری کنید.....مثلا در شهرستان ما ،فروشگاه کیف و کفش کودک و. نوجوان کم بود.....و یکی از دوستان من راه انداخت و واقعا موفق هست....مخصوصا در این فصول اگر امکان راه اندازی دارید...البته من این مثال رو برای ایده گیری گفتم....بعد از انتخاب چند شغل ،با افراد مورد اعتماد در اون کار صحبت کنید.......البته به نظر من در حال حاضر نمایندگی های لوارم آرایشی مخصوص بانوان در وضعیت خوبی برای سرمایه گذاری در شهرستان ها داره....سرمایه زیادی لازم نداره....از لحاظ نمای و دید مغازه باید هزینه کرد که خیلی نمیشه...البته داشتن استعدا د فروشندگی در این شغل بسیار نیازه....باید به فکر گرفتن فروشنده مناسب(ترجیحا خانوم)باشید...بهتره این شغل رو بررسی کنید....
نکته اخر هم اگر تصمیم به ایحاد رستوران و...دارید حتما باید رقیبان حود رو توی شهر در اون مورد بررسی کنید.معمولا رقابت و از پای در آوردن رقبا د رستوران و فست فود کار سختیه! :? مگر با گرفتن نمایندگی از رستوزان ها زنجیره ای که برای متراژ مغازه شما گرفتنش سخته وشاید در موارد خاص غیر ممکنه...
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

SHAHRAM, عزیز
اگه تو بازار باشی متوجه میشی که مدتی است اصناف حال روز درست حسابی ندارند!و بازار بدجور خوابیده!مثلا در صنف کامپیوتر بنده چند چند روز پیش همراه یکی از دوستان برای خرید یک لپ تاپ HP به بازار کامپیوتر رفتیم!
باورت میشه در محوطه پاساژ تنها مشتری ها فقط خود ما دو نفر بودیم و چند نفر رهگذر! :?
موقع خرید هم از بس فروشنده تو کف مشتری و لنگ پاس شدن چک هایش بود که به راحتی 180 هزار تومان تخفیف گرفتیم! در حالت عادی بازار این تخفیف تقریبا محال است!

روی همین حساب بنده پیشنهاد امور غذایی را دادم چون مردم از هر چه لنگ شوند از غذا خوردن لنگ نخواهند شد :-)
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

ایده الش اینکه یه فرم نظرخواهی تو اون محل پخش کنید.
اینجوری فروش هم تضمینیه چون مردم به اون کالا نیاز دارن.
من خودم کتاب فروشی رو پیشنهاد میکنم.
چون به غیر از اینکه فرهنگیه، همیشه مورد نیازه، تاریخ انقضا نداره، از مد نمیره و....

موفق باشید
:razz:
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
New Member
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط aharfishing »

دوستان عزیز پدر بنده فرهنگیه. اگه میشه کارهایی متناسب با این گروه پیشنهاد کنید. :-P
ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”