دستهای پنهان در ضبط اموال بانکی ایران در انگلستان
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- پست: 983
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 7461 بار
- سپاسهای دریافتی: 7118 بار
- تماس:
دستهای پنهان در ضبط اموال بانکی ایران در انگلستان
ماده 6 از آیین نامه «تحریم مالی اتحادیه اروپایی»، موضوع قطعنامه 2007 و همچنین رأی دادگاه در سال 2007 در زمینه «تحریمهای مالی ایران» برای اشخاص و مؤسسات پولی و مالی که وزارت خزانهداری انگلستان وضع کرده بود، زنگ خطری جدی برای مؤسسات مالی و اعتباری ایران به شمار میرفت.
به گزارش خبرنگار «تابناک» از لندن، بر پایه موارد یاد شده در بالا، هیچ فرد و یا سازمانی، نباید نسبت به اموال و معاملاتی که در اختیار دارد، اقداماتی انجام دهد تا هنگامی که به او از سوی وزارت خزانهداری انگلستان مجوز لازم برای اقدامات مالی داده شود.
این قطعنامه تحریمی و همچنین حکمی که در سال 2007 صادر شده، هشدار و زنگ خطری جدی برای مؤسسات مالی و اعتباری ایرانی هستند که در لیست تحریمی سازمان ملل متحد قرار داشتهاند.
بنابراین، بر پایه گزارش سالیانه مالی ملی بانک «پی.ال.سی» که متعلق به بانک ملی ایران است و در پایان سال مالی 2007 میلادی انتشار یافته است و میتوان آن را در این آدرس [External Link Removed for Guests] یافت، با توجه به خطرات قطعنامه صادره علیه «ملی بانک»، این بانک هماکنون تصمیم گرفته است که سرمایه خود را کاهش داده و با توجه به وضعیت سیاسی که رو به تنش بیشتر است، قطعا تا پایان سال 2007 سرمایههای بانک از 2.7 میلیارد یورو به 1.8 میلیارد یورو رسیده و این کاهش در سال 2008 نیز ادامه پیدا خواهد کرد که با توجه به تاریخ قطعنامههایی که علیه بانک صادر شده، به مبلغ 868 میلیون یورو و تا پایان سال به 503 میلیون یورو خواهد رسید.
بر این اساس، با توجه به نرخ برابری یک پوند به یک یورو در تاریخ هجدهم ژوئن 2008 که اموال بانک توسط اداره خزانهداری انگلستان توقیف شد، 1 پوند= 0.792131 یورو بوده است؛ بنابراین مبلغ 687.569.708 میلیون پوند انگلستان توسط وزارت خزانهداری این کشور توقیف شده است.
با این اوصاف، معلوم نیست چه توطئهای در میان بوده است که حدودا هفتصد میلیون پوند (1.3 میلیارد دلار) در یک مقطع از اموال بانک ملی ایرن ضبط میشود؟!
همچنین بنا به گفته «گوردون براون»، دویست میلیون پوند دیگر نیز از اموال بانکی ایران در انگلستان ضبط و توقیف میشود که رقم توقیف شده به نزدیکی 950 میلیون پوند انگلستان معادل 1.6 میلیارد دلار میرسد.
حال این پرسش مطرح است، با توجه به ادعاهای مسئولان بانک ملی ایران که اموال بانک را خارج کردهاند، به چه دلیل 940 میلیون پوند اموال این بانک در توقیف انگلیسیها مانده است؟ البته به نظر میرسد که این موضوع خارج از دفاع ناموجه و غیرحقوقی وکلای بانک در دادگاه انگلستان و دادگاه عالی اتحادیه اروپایی است!
-
- پست: 2755
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: دستهای پنهان در ضبط اموال بانکی ایران در انگلستان
اینا که ما پارسال و دو سال پیشه خبر جدیدی نیست در اون دو سال چندین بانک ایرانی اموالشون ضبط شد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
