چه خانواده‌هايي يارانه نقدي مي‌گيرند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

چه خانواده‌هايي يارانه نقدي مي‌گيرند

پست توسط Present »

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، بر اساس اظهارات محمد مدد رئيسمركز آمار ايران كه اعلام كرد، در خوشه يك، درآمد سرانه هر نفر 788 هزار و381 ريال و در خوشه دو درآمد سرانه هر نفر يك ميليون و 303 هزار و سه ريالاست، درآمد خانوارهاي يك تا ده نفره كه بر اساس آن در خوشه هاي يك يا دوقرار مي گيرند و به آنها يارانه تعلق مي گيرد، به شرح زير توسط خبرنگارفارس محاسبه شده و آمار و ارقام آن هنوز از سوي مراجع رسمي تائيد نشدهاست.
بنابراين گزارش، در خانوارهاي دو نفره، اگر مجموع درآمد خانوار پايينتر از 157 هزار و 676 تومان باشد در خوشه اول و اگر درآمد آنها كمتر از260 هزار و 600 تومان باشد در خوشه دوم قرار مي گيرند. همچنين خانوارهايدو نفره با مجموع درآمد بالاتر از 260 هزار تومان يارانه نمي گيرند.
خانوارهاي سه نفره اي كه مجموع درآمد آنها كمتر از 236 هزار و 514تومان باشد در خوشه اول جاي مي گيرند و اگر درآمد آنها كمتر از 390 هزار و900 تومان باشد در خوشه دوم قرار مي گيرند و به بالاتر از اين رقم يارانهتعلق نمي گيرد.
به گزارش فارس، خانوارهاي چهار نفره با مجموع درآمد كمتر از 315 هزارو 352 تومان در خوشه اول، با درآمد كمتر از 521 هزار و 200 تومان در خوشهدوم و با درآمد بالاتر از اين در خوشه سوم (بدون يارانه) قرار مي گيرند.
اين گزارش حاكي است: خانوارهاي پنج نفره اي كه مجموع درآمد آنها كمتراز 394 هزار و 190 تومان باشد در خوشه اول جاي مي گيرند و اگر درآمد آنهاكمتر از 651 هزار و 500 تومان باشد در خوشه دوم قرار مي گيرند و به بالاتراز اين رقم يارانه تعلق نمي گيرد.
بر اساس اين گزارش، خانوارهاي شش نفره با مجموع درآمد كمتر از 473هزار و 028 تومان در خوشه اول، با درآمد كمتر از 781 هزار و 800 تومان درخوشه دوم و با درآمد بالاتر از اين در خوشه سوم جاي مي گيرند.
در خانوارهاي هفت نفره، اگر مجموع درآمد خانوار پايين تر از 551 هزارو 866 تومان باشد در خوشه اول و اگر درامد آنها كمتر از 912 هزار و 100تومان باشد در خوشه دوم قرار مي گيرند. همچنين خانوارهاي هفت نفره بامجموع درآمد بالاتر از 912 هزار تومان يارانه نمي گيرند.
خانوارهاي هشت نفره با مجموع درآمد كمتر از 630 هزار و 704 تومان درخوشه اول، با درآمد كمتر از يك ميليون و 042 هزار و 400 تومان در خوشه دومو با درآمد بالاتر از اين در خوشه سوم جاي مي گيرند.
همچنين خانوارهاي 9 نفره اي كه مجموع درآمد آنها كمتر از 709 هزار و542 تومان باشد در خوشه اول جاي مي گيرند و اگر درآمد آنها كمتر از يكميليون و 172 هزار و 700 تومان باشد در خوشه دوم قرار مي گيرند و بهبالاتر از اين رقم يارانه تعلق نمي گيرد.
و سرانجام خانوارهاي ده نفره نيز با حداقل درآمد 788 هزار و 380تومان در خوشه اول و با حداقل درآمد يك ميليون و 303 هزار تومان در خوشهدوم قرار مي گيرند.
[External Link Removed for Guests]
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: چه خانواده‌هايي يارانه نقدي مي‌گيرند

پست توسط SHAHRAM »

, با توجه درآمد بالایی که کشور از هدفمند کردن یارانه ها بدست میاره که قرار هست 50 درصد اون به خانواده هایی که وضعیت اقتصادیشون در بالا ذکر شده به صورت یارانه تعلق بگیره.....1 نکته از دید من هست :
با توجه به محدود بالای درآمد خانوار معرفی شده در بالا و مبلغ بالای تخصیص داده شده از درآمد های هدف مند کردن برای این خانوار ها،میشه یه جورایی نتیجه گرفت در کشور ما اکثر خانواده ها زیر خط فقر قرار دارند! ...... :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain
Captain

پست توسط Present »

متاسفانه با این که ما 7 نفر هستیم شامل ما نمیشه ولی فکر نکنم فقط ملاک در امد باشه

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط R@ha »

این طرح اصلا مسخره است.کدوم خانواده دونفره ای داریم که جمع درامد انها کمتر از 260 هزار تومان باشد؟خب در شهرهای دور شاید اما تهران؟! یعنی شهر ملاک نیست؟فقط درامد را در نظر گرفته اند( از فرمهایی که پرکردیم معلوم بود)دیگه هزینه ها را در نظر نمیگیرند شاید کسی بیماری خاصی داشته باشه بچه کوچک دانشگاهی اینها مهم نیست؟تازه هیچکس این فرم ها را درست پر نکرده اینها از کجامی فهمند کی راست نوشته کی دروغ؟ این طرح مسخره است و هدف اصلی ان کسب درامد برای دولت است در راستای افزایش قدرت دولت.
Captain
Captain

پست توسط Present »

از کجا فهمیدید که مسخره هست ؟منم گفتم که اخبار بالا تائید نشده هست امروز تو اخبار خبر بالا گفت که این ملاک نیست
تازه از 3 / 11 / 88 تو سایت amar.org.ir میتونی سبد خانواده خود را ببینید
چیزی که هنوز اجرایی نشده و از نحوه اجرایی ان خبر نداریم نمیشه در موردش قضاوت کرد

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

صابون نزنید! :P
مبلغی که به خانوارها تعلق میگیره بسیار کم و در مقابل هزینه هایی که بر اثر حذف یارانه ها و تورم محتمل 40 درصدی به مردم وارد میکند تقریبا در حد یک شوخی است!
  بی  
Captain
Captain

پست توسط Present »

Mil@d, دوست عزیز شما اگر به معنی امضای خودتون توجه کنید به راحتی این حرفهای نا امید کننده رو نمی زدید
تو امضات نوشتی : عادتمان دادند به بد دیدن
خوب شما از خودتون سعی کن همه قضایا رو بد نبینی

در ضمن اگر فکر می کنید که با این اقتصاد مریضی که در کشورمون حکم فرما هست و مال 20 سال اشتباه هست میشه عرض 2 ماه همه چیز رو درست کرد میتونم به راحتی بگم خواب دیدیم
بالاخره باید کشوری که می خواد مستقل باشه از استکبار باید پی این سختی ها رو به خودش بماله
چند نکته هم دوستان مد نظر قرار نمی دن
1- اولا این خبر تائید شده نیست
2- در کنار این پست یک پست دیگه هم قرار دادم که قانون یارانه ها رو توضیح می داد
3- یک شبه نمیشه از اقتصاد متکی به نفت پرید به اقتصاد متکی به صادارات غیر نفتی و ... و اصولا کشوری مثل ایران که همه عمرش اقتصادش روی نفت چرخیده و در 100 سال گذشته هیچ کس به فکر زیر ساختهای مملکت نبوده رو از نفت مستقل کرد
4- قرار نیست از روز اول 100 درصد یارانه مثلا برق رو بردارند باید برداشتن یارانه ها عرض 5 سال انجام بشه و این مبلغی رو هم که به ازای هر نفر هر خانواده زده هم مال سری اوله احتمالا
5- اینجا شرایط خانواده هایی که چند نون خور بیکار و دانشجو و ... رو دارند تو این خبر مشخص نکرده که اینقدر علیه کل پروژه گارد می گیرید
و هزارتا اما و اگر دیگر
حتما خود مسئولین فکر اینجا رو کردن که اگر یکدفعه اینقدر فشار بندازی رو مردم ممکنه مردم منفجر بشن
به نظر من باید کمی دندون رو جگر گذاشت ببینیم اصل طرح چگونه می خواد اجرا بشه
اینقدر از آینده نا امید نباشید

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

پست توسط shadow.of.death »

متاسفانه مجبورم در این بحث به عنوان مطلع یکم جروبحث کنم !
اول:
هدف در تحول اقتصادی کسب درآمد مستقیم از مردم برای دولت یا حکومت نیست بلکه هدف وادار کردن مردم به کم مصرف کردنه!
پس هدف اصلی کاهش مصرف زیاد مردمه نه گرفتن پول از اونها!!!

اما زوایای پنهان و واضح این طرح میگه:

1- 20 درصد صرفه جویی یعنی 20 میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی که در بودجه صرف انرژی میشه میتونه به سایر بخشها اختصاص پیدا کنه.... و حتی بیشتر!

2- خیلی از موارد مثل ساخت نیروگاه برق گسترش چاههای نفت و گسترش موضاعات مربوط به آب شهری و از همه مهمتر گاز ، در اینها یه فرجه ای ایجاد میشه که میتونه باعث پیشرفت کیفی و تکنولوژیک اینا بشه و نه صرفاً گسترش کمیت!!
و اما

3- ما داریم با این وضع مصرف آینده کشور رو نابود میکنیم!!!!
چرا ایران از آلمانی که همه جمعیتش بیشتره(اونا اجاقشون هم بعضاً برقیه و....) هم صنایع برقی بیشتری داره هم کشاورزی گسترده تر و برقی تری داره و هم .......... بیشتر باید برق مصرف کنه؟؟؟؟

هیچ اقتصادانی با این امر مخالف نیست (چپ یا راست)!! این فکری از زمانی هاشمی ایجاد شد ، خاتمی آرزوی اجراشو داشت و حالا کشور درشرایطیه که مجبور به اجراست!!

حالا جواب برخی از دوستان:
این طرح اصلا مسخره است.کدوم خانواده دونفره ای داریم که جمع درامد انها کمتر از 260 هزار تومان باشد؟

گویا شما اصلاً260 تومان رو پول حساب نمکینید!! حق هم دارید البته خداوند درامد پدر شما رو انشاءالله بیشتر هم کنه :grin:
ولی هستند و بیشتر خارج از تهران این پول میشه روزی 8.5 هزار تومن درامد.... یعنی کارگری که نصف ماه کار گیرش میاد یا ساعات کاریش اینقدره! حالا در کارخانه ای چیزی یا در سطح شهر.....
در شهر های کوچیک با این پول اتفاقاً زندگی هم میشه کرد..... ور روستا که درامد خوبی برای 2 نفرمحسوب میشه!!
پس هست زیاد هم هست.........

فحاشی به دولت هم که حق شماست !! بالاخره دولت شما هم هست و این به من مربوط نیست :grin:

مبلغی که به خانوارها تعلق میگیره بسیار کم و در مقابل هزینه هایی که بر اثر حذف یارانه ها و تورم محتمل 40 درصدی به مردم وارد میکند تقریبا در حد یک شوخی است!

قسمتی از تورم خود مبالغ آب برق گاز هست چون اونا از اجزای محاسبه تورم هستند!
در این مورد فقط باید مصرف رو کم کرد نه بفکر این باشیم همونطور مصرف کنیم و پول بیشتر بدیم!!
و اما یه تورم دیگه هم رخ میده در جامعه ..... که اون جدای از قیمتهای برق و... کمتر 30 خواهد بود!!

دوستان!! ما در سال 87 تورم بیشتر از 25 درصد رو بدون هیچ دستاوردی رو تجربه کردیم و حالا میخوایم اون شرایط رو اینبار با فواید زیاد تجربه کنیم!!
قرار نیست قیامت بشه!
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

,
من به امضای خودم اعتقاد دارم و بدبین نیستم!
ولی واقع بین هم هستم! از اینکه اقتصاد کشور در بند یارانه های فله ای است لذت نمی برم!چون نشاندهنده یک اقتصاد بیمار و فلج است!
بحث من بر سر عوارض و پیامدهای آزاد سازی یارانه هاست که متاسفانه به هیچ وجه در رسانه ها به آن پرداخته نمی شود!
ضمنا در رابطه با مبلغ نیز نه بدبنیم و نه خوشبین!بارها در رسانه ها مبالغ حول و حوش نفری 20 هزار تومان را شنیده ایم!
 .of. ,
تورم نقطه ای با متوسط تورم سالانه متفاوت است! قطعا در جریان هستید :-)
رقم 40 درصد نیز در مصاحبه های کارشناسان اقتصادی خود مجلس موجود است .

سپاس :razz:
  بی  
Captain
Captain

پست توسط Present »

Mil@d نوشته شده:  ,
من به امضای خودم اعتقاد دارم و بدبین نیستم!
ولی واقع بین هم هستم! از اینکه اقتصاد کشور در بند یارانه های فله ای است لذت نمی برم!چون نشاندهنده یک اقتصاد بیمار و فلج است!
بحث من بر سر عوارض و پیامدهای آزاد سازی یارانه هاست که متاسفانه به هیچ وجه در رسانه ها به آن پرداخته نمی شود!
ضمنا در رابطه با مبلغ نیز نه بدبنیم و نه خوشبین!بارها در رسانه ها مبالغ حول و حوش نفری 20 هزار تومان را شنیده ایم!
 .of. ,
تورم نقطه ای با متوسط تورم سالانه متفاوت است! قطعا در جریان هستید :-)
رقم 40 درصد نیز در مصاحبه های کارشناسان اقتصادی خود مجلس موجود است .

سپاس :razz:

بالاخره باید از جایی شروع کرد
درسته ممکنه چند سال فشار بسیار زیادی بیاد ولی اگر الان اجرا نشه بعدها با فشار بیشتری اجرا باید بشه
و کلا چیزیه که رد خور نداره
همونطور که می دونید خود احمدی نژاد هم گفت اگر این بی رویه مصرف کردن ها رو ادامه بدیم و بخواهیم همین جوری یارانه بدیم نمیشه تا 4 سال دیگه بودجه بست
بالخره خربزه ای هست که بایدبخوریم و پای لرزش بشینیم

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط aria12001 »

وای به روزمان، خدای بزرگ به همه ما رحم نماید. فکر کنم الآن روزهای خوش زندگیمان است . امان از روزی که یک عدد نان سنگک را هر عدد 1500 تا 2000 تومان بخریم و حقوقمان همان حقوق قبلی باشد . البته دوستان بنده هیچ گونه تخصصی در زمینه اقتصادی ندارم و این قیمت ها را از زبان برخی از افراد شنیده ام و حمل بر بی اطلاعی بنده بنمایید و به من حق بدهید که کاملاً نگران باشم چون یک کارمند بوده و الآن که این صفحه را خواندم برق سه فاز از من اتصالی می کند . خداوند عاقبت همه ما را به خیر کند که از گرسنگی رو به خوردن علف ها و همدیگر نیاوریم .
Captain
Captain

پست توسط Present »

, انشا... که کار به اینجاها نمی کشه
ولی کلا من به این طرح خوشبین هستم
لاقلش اینه که یک حرکتی کردیم

ارسال پست

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”