سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

Re: سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط samsun »

mahshid-banoo,
برای شما جالبه ولی برای بدبختایی که میخوان مهریه بدن چی؟

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

فکنم مانور مقابله تحریمه . فعلا که دشمن فرضی (واقعی) از دوکی و بانک مرکزی برده :???: :???: :???: :???:
یا این که می خوان مردم با شرایط جدید آشنا کنند(تحریم)
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

خانه از پاي بست ويران است.....
خدا آخر و عاقبت همه مارو ختم بخير كنه.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

طنز سکه ای :

سال 1391 تو تاکسی

راننده: آقا لطفاً پول خورد بدین! ربع سکه! نیم سکه! ندارین؟…
مسافر: شرمنده، من فقط طرح قدیم دارم!
راننده: این تراول مال کی بود؟ آقا گوشه نداره! لطف کن عوضش کن!… این میلیونی رو کی داد؟! من که گفتم خورد ندارم!…
مسافر: آقا من هر روز دارم این مسیرو می‌آم! روزی صدهزارتومن گرون می‌شه! شما دویست تومن گرونش کردین؟!
راننده: خانوم کرایه‌ش همینه! قبل از پل هشتصد تومن، بعد از پل یه میلیون. اینجا تعرفه‌ش تو موبایلم هست، بذار آپدیتش کنم.
یه مسافر دیگه: آقا واسه صدتومن ارزش نداره، فشارتو می‌بری بالا! بده بهش بره. من حساب می‌کنم!
راننده: برو خانوم! برو بقیه شو بنداز صندوق صدقات!
مسافر درو محکم می‌بنده، می‌گه: برو گم شو! داهاتی!
راننده یه آهی می‌کشه می‌گه: ببین چجوری جلو این همه مسافر من‌و سکه‌ی بهار آزادی یه پولم کرد!
:-P :-P :-P :AA:

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط xxl1980 »

واقعا چه بلائی می خواد سر مردم بیاد خدا میدونه و بس..انصافا اقتصاد رو نابود شده باید دونست..با این گرونی و این وضع کی می تونه ازدواج کنه..البته قشر ضعیف جامعه منظورمه..
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

HORLIKAN نوشته شده:شوخي شوخي بايد فرار كنيم از ايران . زيمباوه شماره 2 تو راهه

فقط منتظرم ببينم دكتر چه توجيهي ميخاد به ما تحميل كنه .

الله اعلم

فكر كنم هنوز از بوليوي وپرو بر نگشتن اخه كشوراي اون منطقه تو سياست ودنيا حرف اول رو ميرنن تصویر اونا مهمترن تا سكه 1ميليوني ودلار 2هزارتومني

ولي واقعا چرا هيچ صدايي از اقايون در نمياد تصویر
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

پست توسط shafagh »

حبابیه و بزودی میترکه
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

دوستان میشه بگید علت این سکوت مرگبار دولت چی؟ لطفا کسانی دستی تو اقتصاد دارن یه کم توضیح بدن . تقریبا تو این دوهفته هیچ حرفی و سیاست ندارن حتی در حد صحبت :? :?
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ترکیه
سپاس‌های ارسالی: 104 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار
تماس:

پست توسط sylvester »

anga2009 نوشته شده:دوستان میشه بگید علت این سکوت مرگبار دولت چی؟ لطفا کسانی دستی تو اقتصاد دارن یه کم توضیح بدن . تقریبا تو این دوهفته هیچ حرفی و سیاست ندارن حتی در حد صحبت :? :?

حجم پول نقد تو مملکت زیاد شده. به عبارتی نقدینگی زیاد شده.
پول که زیاد بشه مانند هر چیزه دیگری بی ارزش میشه. در حال حاضر عده ای از مردم برای سرمایه های کوچیکشون راهی بجز معامله های کوچیک مثل خرید و فروش سکه و ارز بلد نیستند
دولت بیخیال شده تا مردم برن پولاشون را بدن سکه و ارز و حجم نقدینگی کم بشه. این وسط صادر کننده ها هم از افزایش نرخ دلار سود به جیب میزنند.
یحتمل موقعش که برسه سکه رو مطابق با نرخ جهانیش میریزن تو بازار تا عوامل فروش توزیع کنند در سطح بسیار وسیعی.
ولی دیگه کو پول که ملت برند سکه 650 تومنی بخرند. همه پولشان شده سکه 1 میلیونی که رو دستشون مونده.
این وسط فقط آبروی دولت میره که اون هم فکر نکنم براشون مهم باشه تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
وقتی اون سال 52 اقتصاد دان نامه نوشتن هیشکی براشون طره خورد نکرد نتیجش میشه این اون 52 نفر بنده خداها این روزا رو میدیدن وقتی 4 نفر آدم درستو حسابی میان میگن زیر ساخت اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها فراهم نیست اجرای اون به این صورت درست نیست نتیجش میشه این
حالا کجاش رو دیدین اگه بد تر نشد من اسم مو عوض میکنم میزارم مندلی میرزا
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 297 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط j.ghahraman »

ساعت20 سه شنبه رفتيم براي فروش سكه وطلا
قيمت طلا از صبح تا شب بالاي 10 بار نوسان داشت. :-O
تازه توي همون يك ساعت از88 و خورده تا 99.700 هم رفت!! :-?
سكه خريده بوديم 560 هزار تومان
فروختيم 970هزارتومان :grin:
فروششون هم 1.000050تومان!!! :-O
دلار كه وا ويلا
بودجه امسال به نظرم بر اساس دلار 1200تومان بود. :shock:
بازار دلال ها گرمه
ولي اقتصاد تعطيل شده
پارچه-لوازم برقي-لوازم يدكي- و....
همه و همه
بانك مركزي هم كه سكوت كرده ::ss
چرا؟
دولت چيكارست؟كجاي اين داستانه؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 62 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار
تماس:

این بود سر و سامان دادن تان به بازار سکه و ارز؟!

پست توسط Fantoom121 »

- مدیریت بازار سکه و ارز ، حتی از برآوردهای مردم نیز فشل تر بود. اواسط دی ماه که سیر صعودی قیمت های ارز و سکه آغاز شد ، خیلی ها با بدبینی پیش بینی کردند که سکه تا عید نوروز به یک میلیون می رسد و دلار هم می شود دو هزار تومان!

اینک اما هنوز سه هفته از آن روزها نمی گذرد و هنوز در ابتدای بهمن هستیم که خبر می رسد سکه بهار آزادی به یک میلیون رسیده و دلار هم دو هزار تومان شده است. (خبرگزاری ایسنا -وابسته به دولت- 2 بهمن 90)

در طول این مدت ، تقریباً همه رسانه ها در سطحی وسیع به این موضوع پرداختند و با تیترهایی چون " خواب زمستانی مسوولان" و "‌افزایش قیمت سکه و ارز در جاده بی تدبیری" و نظایر این ها کوشیدند تلنگری به مسوولان بزنند تا بلکه رگ غیرتشان بجنبد و کاری کنند ؛ اما انگار که بازار استراتژیک ارز و طلای این کشور سر و صاحبی ندارد و مانند بوفالویی وحشی به هر سو و با هر سرعتی که می خواهد می تازد و کاری هم ندارد که در این وانفسای اقتصادی این مردم فقیر و متوسط جامعه هستند که زیر سم هایش له می شوند!تصویر

البته پیش از این ، مردم جواب برخی انتقادهای خود را گرفته اند و فهمیده اند که به قول آقای دکتر احمدی نژاد ، رئیس جمهور ، سکه خوردنی نیست و فقط به درد هدیه دادن می خورد. (اظهارات احمدی نژاد در سفر استانی همدان - 13 مهر 90)

اما آقایان در قبال افزایش بی رویه قیمت ارزهای خارجی و از جمله دلار "سکوت الهام بخش رضایت" کرده اند و نمی گویند که هر چند دلار خوردنی نیست اما کوچکترین افزایش قیمتش ، منجر به بالا رفتن قیمت ها می شود و فشار را بر مردمی که قبل از این افزایش قیمت ها هم در فشار بودند ، ده برابر می کند.

واقعاً تأسف انگیز است که رئیس جمهور یک کشور در سخنرانی عمومی خود بگوید که بازار ارز و سکه را ساماندهی خواهد کرد و قیمت دلار را به زیر هزار تومان خواهد رساند و در اندک مدتی بعد از همان سخنان ، دلار دوهزار تومان شود و همان رئیس جمهور به روی خودش هم نیاورد و کاری نه برای حفظ ارزش پول ملی که لااقل برای حفظ ارزش سخن و وعده خود ننماید!

نکته تأسف بار و مشکوک ماجرا این است که در حالی که تمام کارشناسان می گویند در شرایط بحرانی کنونی باید در بانک ها ایجاد جاذبه کرد تا نقدینگی مردم از سکه و ارز به سمت بانک ها برود ، رئیس جمهور اصرار دارد که نباید نرخ سود بانکی را به بالای نرخ تورم برد و از تأیید مصوبه شورای پول و اعتبار در این خصوص خودداری می کند و حتی علتش را هم نمی گوید!

مردم رئیس جمهور تعیین می کنند که علاوه بر اداره امور در حالت عادی ، در چنین مواقعی نیز وارد عرصه شود و مشکل گشایی کند نه این که نه خود کاری کند و نه اجازه دهد راهکار دیگران اجرا شود.

تصویرآیا واقعاً شرم آور نیست که قیمت سکه در یک ماه اخیر از 600 هزار تومان به یک میلیون تومان افزایش یابد؟ مگر قیمت جهانی طلا چقدر بالا رفته است؟!
راست می گویند! سکه که خوردنی نیست و هر چه باداباد ! ولی دلار چرا در همین یک ماه اخیر این همه بالا رفته و مهیای شکستن کمر ملت شده است؟ درست یک ماه قبل در چنین روزی دلار 1420 تومان بود و حالا صحبت از 2000 تومان است. آیا این هم به بازار جهانی مربوط است؟!

آقای احمدی نژاد! شما قرار بود رئیس دولت حامی محرومان و طبقه متوسط باشید ولی هیچ می دانید هر چه زمان می گذرد ، این دلال ها هستند که عاشق تان می شوند و دوست دارند شما رئیس جمهور مادام العمر کشور باشید؟!

شوخی و تعارفی در کار نیست! اگر وضعیت مشابهی در خیلی از کشورهای دنیا رخ می داد و ارزش پول ملی در عرض 30 روز 30 درصد پایین می آمد ای بسا دولت ها استعفا و سقوط می کردند ولی این جا حتی به روی خودشان هم نمی آورند!
واقعاً ما مردم ایران به کدامین سو روانه ایم؟ به خدا سوگند افزایش قیمت ها به حدی درد و سوز ندارد که بی توجهی و " کی بود کی بود من نبودم" مسوولان دارد!

... دولت پاسخگویم آرزوست!
 تصویر
تصویر 
  در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟ 
قفل شده

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”