سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث و مطالب اقتصادی و مالی به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

Re: سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط anga2009 »

m1234 نوشته شده:با سلام
وقتی اون سال 52 اقتصاد دان نامه نوشتن هیشکی براشون طره خورد نکرد نتیجش میشه این اون 52 نفر بنده خداها این روزا رو میدیدن وقتی 4 نفر آدم درستو حسابی میان میگن زیر ساخت اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها فراهم نیست اجرای اون به این صورت درست نیست نتیجش میشه این
حالا کجاش رو دیدین اگه بد تر نشد من اسم مو عوض میکنم میزارم مندلی میرزا

دوست گرامی من نمی تونم قبول کنم که این نتیجه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها است . و به قول دوستان این افزایش قیمت با هیچ منطقی و با این سرعت قابل توجیه نیست
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: این بود سر و سامان دادن تان به بازار سکه و ارز؟!

پست توسط masoud-35 »

دکتر اعتماد به نفس عجیبی برای وعده دادن و......گفتن داره!!!!
یه کم صبر کنید
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 62 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار
تماس:

پست توسط Fantoom121 »

حمله چنگیز خان به ایران کمتر خسارت به بار داشت تا ایشون. فکر می‌کنم همین لقب دکتر خوب باشه لااقل بهتر از گفتن کلمه رئیس جمهور هست . چون یه رئیس جمهور با کشورش این کار روی نمی‌کنه . تو سایتهای خبری که تا ۲ روز پیش همه با قاطعیّت حرف میزدند برای کنترل این وضع از دیروز همه دارن با لفظ شاید و خیلی‌ با احتیاط حرف میزنند امیدوارم کشور یک بار دیگه از این بحران به سلامت عبور کنه.
شوخی و تعارفی در کار نیست! اگر وضعیت مشابهی در خیلی از کشورهای دنیا رخ می داد و ارزش پول ملی در عرض 30 روز 30 درصد پایین می آمد ای بسا دولت ها استعفا و سقوط می کردند ولی این جا حتی به روی خودشان هم نمی آورند!
واقعاً ما مردم ایران به کدامین سو روانه ایم؟ به خدا سوگند افزایش قیمت ها به حدی درد و سوز ندارد که بی توجهی و " کی بود کی بود من نبودم" مسوولان دارد!

... دولت پاسخگویم آرزوست!
 تصویر
تصویر 
  در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟ 
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

gigi64 نوشته شده:از انتخابی که چند سال پیش کردین لذت ببرین ! که این بدبختی و گرونی و هر روز تهدید شدن به جنگ ، نتیجه انتخاب هوشمندانه یک سری از دوستان بود !!

دلار 2000
سکه 1 میلیون !!

هیچ می دونستین 90% مغازه ها تو پایتخت (یکی از بزگترین مراکز خرید و فروش لوازم کامپیوتر) همه قیمت هاشو به دلار زده ؟!!
اگه تو ژاپن این اتفاق ها ی اقتصادی میفتاد طرف تا حالا هزار بار به خودش چاقو زده بود !

تصویر

فکر می کنی فردا این دو کتر بیاد بگه ما غنی سازی اورانیم متوقف می کنیم همه چی درست میشه . نخیر دوست گرامی این طور نیست . مطمئن باش بازم برامون ... در میارن
و به بهاته مختلف برامزن قطعنامه می زنن مشایه این را دیدیم . این تنها زمانی به پایان میرسه ج.ا.ا ساقط یا این که موجودیت رژیم اسرائیل را به رسمیت بشناسد.(البته اگر از دیدگاه شما نگاه کنیم)
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: سکه یک میلیون تومان شد!!!!!!!!!!!!!!

پست توسط typhoon »

سلام
باز دوباره آب به دلیل بازی های کثیف سیاسی در داخل کشور گل آلود شد و عده ای در سنترال زمان را برای عقده گشایی مناسب دیدند. چگونه است که با 5 تحریم شورای امنیت و در 6 سال اخیر هیچ تغییر آنچنانی در قیمت ارز و سکه وجود نداشت و حالا ناگهان این افزایش باورنکردنی.........
داستان چیز دیگری است و کار از جای دیگری خراب است. اقتصاد بیماری که از دهه ها پیش به ضرب و زور یارانه و وام های دولتی آرام و با ثبات بود حالا دارد روی زشت خود را هم نشان می دهد.
دکتر ، ریس جمهور ، با سواد ، بی سواد ، سیکل ، دیپلمه و یا هر مدرک و صفت دیگر..........
ایشون ریس جمهور قانونی کل مردم ایران است ، نه ریس جمهور آنهایی که به او رای دادند................
کسی منکر مشکلات اخیر و از دست رفتن عنان اقتصاد نیست ، ولی ماجرا ربطی به یک شخص و یا یک جریان یا طرز تفکر مربوط نیست
لطفا از به انحراف کشیدن بحث خودداری کنید..........................................................................................

با تشکر :razz:
Old soldiers never die.They just fade away
قفل شده

بازگشت به “بخش اقتصادی و مالی”