به گزارش مارین نیوز به نقل از خبرگزاریها، این نمایندگان با طرح سؤالی از وزیر راه و شهرسازی از علی نیکزاد خواستند که در خصوص علت و نحوه برگزاری مناقصه اپراتور دوم بندر شهیدرجایی که ابهاماتی را آفریده، توضیح دهد.
در متن سؤال مذکور از نیکزاد خواسته شده که توضیح دهد با توجه به وجود یک مجموعه اجرایی در بندر شهیدرجایی مشخص کند چه کاستیهایی وجود داشته که وزارت راه دست به این اقدام زده یا به این اقدام واداشته شده است؟
همچنین نمایندگان سؤالکننده خواستار توضیحات وزیر راه در خصوص نحوه برگزاری مناقصه مذکور و سیر طی شده و معرفی افرادی شدند که پشت این مناقصه قرار داشتند و از نیکزاد خواستند پاسخ دهد با توجه به اینکه شریک مناقصه برگزار شده، خارجی است؛ چه ضمانتی وجود دارد که منافع ملی و اطلاعات مهم مربوط به صادرات و واردات کشور محفوظ بماند؟
نمایندگان سؤالکننده از وزیر راه همچنین از نیکزاد پرسیدهاند که کاوه، رئیس شرکت کاوه، چه مناسبات مالی با مسؤولان سابق وزارت راه و برخی مدیران فعلی دارد و چه افرادی با هزینه وی به سفر خارجی رفتهاند؟
طراح اصلی این سؤال الیاس نادران نماینده تهران در مجلس است و ذیل آن را محمد آشوری نماینده بندرعباس، نادر قاضیپور نماینده ارومیه، محمدرضا تابش نماینده اردکان، علیرضا محجوب و حسین نجابت نمایندگان تهران، رضا رحمانی و مسعود پزشکیان نمایندگان تبریز، حسن کامران نماینده اصفهان، علیرضا اکبریان نماینده کرج، عوض حیدرپور نماینده شهرضا، اللهوردی دهقانی نماینده ورزقان، یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان، سیدحسین دهدشتی نماینده آبادان، سید محمد مهدی پورفاطمی نماینده دشتی وتنگستان و سید حسین ذوالانوار امضاء کردهاند.
گفتنی است، علیرغم طرح گسترده موضوع و پرسشهای مختلف درباره نحوه برگزاری مزایده بندر شهیدرجایی در رسانهها از ابتدای سال جاری مسؤولان برگزاری مزایده از پاسخگویی لازم خودداری کردهاند و نیکزاد هم به دفاع جدی از مزایده برخاسته است.
منبع: مارین نیوز

چه بود , چه فکر میکردیم و چه شد!!!
اسکله ای که با خون دل و خون جگر خوردن میرفت تا رقیبی جدی برای بنادر کشور های عربی شود و امروز ....
خدا چه بگویم که نا گفتنش بهتر است.ای خدا خودت باعث و بانیش رو لعنت کن. ای خدا ! من شاهد بودم تجهیزاتی رو که به خاطر تحریم امکان ورودشون رو نبود به چه سختی و مشقتی برخی ها تهیه کردن و امروز باید خاک بخورد تا برخی ها بجایش دلار در کیسه کنند