محدود شدن دسترسی به Viber از داخل کشور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

محدود شدن دسترسی به Viber از داخل کشور

پست توسط SORENA »

متاسفانه دسترسی به سرورهای وایبر از داخل کشور محدود شد(اینترنت)، همچنین امکان دریافت پیامک فعال سازی از طرف وایبر هم مسدود شد(همراه اول)

Viber نرم افزار بسیار مفیدی بود که امکان برقراری ارتباط،مکالمه رایگان و ارسال پیامک رایگان رو بصورت مجانی برای کاربرانش فراهم میکرد.

با استفاده از این برنامه برروی گوشی خود شما قادر بودین به هر نقطه از جهان مکالمه رایگان و پیامک رایگان بدید، تنها باید شخص مورد نظر شما هم همین برنامه روی گوشی خود نصب میکرد(ارسال و دریافت تحت اینترنت بود)

سیستم عاملهای android,ios,windos phone قابلیت تماس مجانی و ارسال متن و تصویر رایگان رو داشتن و برای گوشیهای blackberry,nokia و کاربران bada امکان ارسال متن و تصویر رایگان فراهم میبود

اگر به یکی از وسیله های بالا دسترسی داشتین تنها کافی بود نرم افزار مورد نظر رو از اینترنت دانلود کنید (بعنوان مثال cafebazaar.ir) بعد اون رو روی گوشی نصب کنید و اکانت کاربری خودتون رو با دریافت یک اس ام اس از وایبر تکمیل کنید و از امکاناتش لذت ببرید

Iran: Looks like a regional block starting Feb 3rd, 2013.

[External Link Removed for Guests]

لازم بذکر هنوز قادر به اینکار هستین ولی با نرم افزارهای دیگر مثل skype یا tango و غیره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

Re: محدود شدن دسترسی به Viber از داخل کشور

پست توسط esijoon »

من که دارم استفاده میکنم..تا حالا هم به کلی از دوستام پیشنهاد کردم و اونا هم نصب کردند و استفاده میکنیم....آخرین دوستم دیشب نصب کرد و فعال شد....شاید اخلالش مقطعی بوده
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

البته یک مقداری هم مشکوکه این نرم افزار.
دسترسی هایی که میخواد خیلی زیاده. به تمامی قسمت های گوشی که برخی از این دسترسی ها لازم نیست هم دسترسی داره.
و شرکتش هم معتبر نیست.
من خودم از اسکایپ استفاده میکنم.هر چند دو روزه کار نمیکنه اما حداقل شرکت معتبر مایکروسافت پشتشه.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72672 بار
سپاس‌های دریافتی: 31673 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

SORENA,
تا جايي که من خبر دارم، چند سرور اين شرکت که در امازون وجود داره دچار اختلال شدند و اين اختلالات در فعالسازي و ... مربوط به اين موضوع هست. اما انشاالله که در ايران کامل ف_ * ل*_ ت ر بشه، چون اين ابرازها دقيقا جاسوس هستند، به معني واقعي کلمه تمام داراي شما در گوشي رو به سرور خودشون منتقل ميکنند، در صورتي که اينترنت پر سرعت متصل باشيد، حتي تصاوير موجود در گوشي شما و ... هم ميدزدند، من هر سه برنامه‌ي Viber, Tango, Whatsapp رو تست کردم و هر سه فقط به اين هدف ساخته شده‌اند. اما چون ساده هستند و مفيد، متاسفانه مانند يک ويروس و داره به سرعت پخش ميشه و همه از اين سه برنامه استفاده ميکنند (البته Tango مدتي هست که ظاهرا به ايران سرويس نميده)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6704 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شما دوست نداری استفاده نکن به اونایی هم که اینو نمی دونن بگو استفاده نکنن !!! ن لازم باشه خودم عکسام و تمام شمارهامو میفرستم براشون !!! چیزی برای جاسوسی ندارم همش برا خودشون !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

Mahdi1944 نوشته شده:SORENA,
تا جايي که من خبر دارم، چند سرور اين شرکت که در امازون وجود داره دچار اختلال شدند و اين اختلالات در فعالسازي و ... مربوط به اين موضوع هست. اما انشاالله که در ايران کامل ف_ * ل*_ ت ر بشه، چون اين ابرازها دقيقا جاسوس هستند، به معني واقعي کلمه تمام داراي شما در گوشي رو به سرور خودشون منتقل ميکنند، در صورتي که اينترنت پر سرعت متصل باشيد، حتي تصاوير موجود در گوشي شما و ... هم ميدزدند، من هر سه برنامه‌ي Viber, Tango, Whatsapp رو تست کردم و هر سه فقط به اين هدف ساخته شده‌اند. اما چون ساده هستند و مفيد، متاسفانه مانند يک ويروس و داره به سرعت پخش ميشه و همه از اين سه برنامه استفاده ميکنند (البته Tango مدتي هست که ظاهرا به ايران سرويس نميده)

یعنی شما شبکه رو مانیتور کردین و ارسال دریافت نامتغارف داشت؟ دسترسی به گالری تصاویر بصورت اختیارب برای ارسال تصویر ذخیره شده هست؛ این شرکت ها اگر قوانین رو رعایت نکنن مجبور به پرداخت جریمه های سنگینی میشن که برای شرکتهای نوپا انتهای داستان خواهد بود

مگر اینکه توسط مراکز محرمانه دایر شده باشن که در اون صورت بازهم برای افراد عادی که اطلاعات حساس و تصاویر شخصی تو گوشیشون ندارن مضر نخواهد بود.

حالا سوال من اینه شما مشکوک هستین به این قضیه یا به دلیل مدرکی رسیدین و اطمینان دارین؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من البته به مورد اشاره شده اشنایی داشتم ولی ندیدم ترافیک مشکوکی داشته باشه اگرم داشته باشه زودتر توسط شرکتهای امنیتی اعلام میشه
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

SORENA, , Mohammad 1985, عزیز.
ارسال مثلا شماره های تماس و لاگ تماس خیلی باعث ایجاد ترافیک نمیشه. قابل چشم پوشیه.
من از شما یک سوال دارم. آیا شما دسترسی های این نرم افزار رو دیدید؟ من خودم از 4-5 دسترسی سر در نیاوردم که برای چی هست !!
این مثل اینه که شما برید بقالی شیر و ماست بگیرید و بقالی ضمن دریافت وجه از شما آدرس و شماره تلفن و سن و تعداد اعضای خانواده و ... رو بخواد. این مشکوک نیست؟
این سه نرم افزار برای کار به تقریبا نصف این مقدار دسترسی نیاز دارند. بقیه برای چی هست؟
کسی هم نگفت که هر بار که متصل میشید به شبکه اطلاعات شما حتما دزدیده میشه اما این کار براشون مثل آب خوردنه و به راحتی میتونن حتی تصاویر و موقعیت های شما در زمان های گذشته "Location History" رو هم از دستگاه شما بردارند.بدون اینکه متوجه بشید."در این شکی نیست"
اما من هنوز دلیل دفاع شما رو از این نرم افزار ها رو نمیدونم !
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

درمورد oovoo نظرتون چیه؟
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72672 بار
سپاس‌های دریافتی: 31673 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

SORENA,
وقتي در اندرويد شما قبول ميکنيد که فلان دسترسي رو که برنامه زمان نصب اعلام کرده، قابل قبول هست (متاسفانه اغلب افراد حتي توجهي هم به ليست دسترسي‌ها نميکنند و ...)، ديگه قابل پيگيري حقوقي نيست. در ضمن شرکتي مانند Whatsapp زير نظر سازمانهاي جاسوسي انگليس فعاليت ميکنه، بقيه هم وقتي سرويسي با اين کيفيت ميدهند در حالي که شرکت گمنامي هستند، پس حتما به جايي وصل هستند.

خود من با سيمکارت ايرانسلي که براي کابردي نداره و بعد از حذف کامل اطلاعات از گوشي و قرار دادن اطلاعات به درد نخور و تقلبي، تست‌هايي روي اين برنامه‌ها انجام دادم، همگي در همون ابتدا براي پيدا کردن دوستان شما، کانتکت‌هاي شما رو که منتقل ميکنند، همينطور لاگ‌هاي تماسها و پيامها به بهانه‌ي سينگ کردن و يکپارچه سازي اطلاعات، زماني که شروع به انتقال فايلي ميکنيد به صورت عادي بايد کمي کمتر از حجم اسمي فايل و يا در حد حود فايل ديتا منتقل بشه، اما در اين برنامه‌ها زماني که شروع به انتقال يک فايل با حجم x ميکنيد، چندين برابر حجم فايل داده منتقل ميکنه، البته اين موضوع به صورت رندم هست و هميشه اين رفتار رو نداره که فکر ميکنم بر اساس تخمين و محاسباتي هست که در مورد سرعت کانکشن ميزنه. به هر حال اين چند برابر اطلاعات زمان انتقال فايل در مثلا whatsapp يا زمان مکالمه، به نظرم منطقي نيست.

Mohammad 1985,
من هم نگفتم همه استفاده نکنند، به شخصه هرگز چنين چيزي رو استفاده نميکنم، به کسي هم توصيه نميکنم. اما بارها براي افرادي که بعد از توضيحات من، جوابي مانند شما دادند که ما چيزي براي اونها نداريم، براشون نصب کردم (اغلب دوستان و آشنايان استفاده ميکنند.)

ادم خوبه حتي اگر توي چاه هم ميپره، آگاهانه بپره، حرف من هم همين هست :-)

,
oovoo کمي متفاوت از اينها هست و با اکانت کار ميکنه، نه دقيقا با شماره‌ي گوشي و کاري به اطلاعات کانتکت و لاگها و ... نداره، به شخصه استفاده و تست نکردم، مدتي قبل روي PC نصب کردم يکي از دوستانم لازم داشت. تنها نکته‌ي عجيب، کيفيت بسيار عالي و رشد سريع اون هست، در حالي که مشابه اون سرويسهاي قدرتمندي مثل Skype و ياهو و ... هستند. اما موضوع مشکوکي نديدم (مثل اينها اناليزشون نکردم)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Mahdi Mahdavi, من تکذیب نمیکنم این موارد رو میگم برام اصلا مهم نیست !
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
همیشه با اطلاعات کوچیک که پازل ها تکمیل میشه. :-(
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”