محدود شدن دسترسی به Viber از داخل کشور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: محدود شدن دسترسی به Viber از داخل کشور

پست توسط Solver »

در تکمیل اطلاعات دوستان، برخی از نرم افزارهای عبور از ساماندهی سایت ها :-) نیز اگر مانیتور کنید، متوجه حجم سنگین آپلود و اساسا پردازش سیستم خودتان خواهید شد. مثل فریگیت که من بارها در همین سنترال هم اخطار داده بودم. اینها که اکثراً از طریق شبکه های ماهواره ای نیز نشر داده شده اند، با جستجو فایلهای سیستم شما برخی از اونها مثلا فریگیت (jpg) بیشتر هدفش بود را به سرور اصلی ارسال می کنند. اگر نه یک چنین نرم افزاری چرا باید منابع سیستم را اینقدر زیاد مصرف کند و یا ترافیک ارسالیش به شبکه بالا باشد !

حالا خدا را شکر ما خودمان یک زمان کارمان این تجسس بازیها بود و مثل آب خوردن این قبیل نرم افزارها را در پی سی کشف می کنیم، اما در مورد آندروید زیاد تخصص نداشتم و اطلاع هم نداشتم اما الان که مطلع شدم هیچ دور از انتظار نیست.

خوب Mohammad 1985 جان، شما ممکن است به هر قیمت تکنولوژی را بخواین، اما من که در طی 2 سال، چند بار وبلاگ شخصیم مورد هجوم جهت هک قرار گرفت!

میل ندارم از طریق تلفن همراه 400 - 500 تا حساب کاربری و ... ام لو برود.

هستند کسانی که سرشان بر تنشان بی ارزد و بی خبریشان گاه حاصل زحمات یک عمرشان را بر باد بدهد ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”