کمک پلیز :(

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

کمک پلیز :(

پست توسط somayehzand »

سلام دوستان
وقت همگی بخیر

گوشی گالکسی مینی دارم و یه مدته که یه نوع ویروس (فک کنم البته ویروسه) سر و کله ش تو گوشیم پیدا شده و تا حالا بیشتر از صد بار هم گوشی رو فرمت کردم هم مموری کارت رو ریسیت کردم اما باز دوباره ویروسه برمیگرده
اما ویروسه چی هس
یه سری از عکسا که فقط رو لپ تاپم داشتم و اصلا نریخته بودم رو گوشیم ، میاد تو قسمت گالری گوشیم
گزینه ی حذف هم نداره ، یعنی اصلا قابل حذف نیست
بعد هر بار فرمت و ریسیت تا چند مین وجود ندارن اما با دوباره بعد یه مدت برمیگردن به همونجا
با avast هم گوشیمو اسکن کردم اما باز مشکل وجود داره
عکسا هم حدود 500 تایی میشن تصویر

کسی میدونه چیکار کنم که کلا از این مشکل خلاص شم

چون سرعت گوشیم رو کند کرده و هنگیش رو هم زیاد
مرسی تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: کمک پلیز :(

پست توسط Mahdi1944 »

,
البته تا به حال به اين مشکل برخورد نکردم، اما فکر نميکنم ويروس باشه، احتمالا با برنامه‌اي اينها رو سينک کرديد و بعد هم مموري به مشکل خورده و در حذف اونها مشکل داره، مموري رو به کامپيوتر وصل کنيد و کامل فرمت کنيد و اطمينان حاصل کنيد که حذف شده. بعد بدون مموري گوشي رو مستر ريست کنيد و ببينيد مشکل رفع شده يا خير. لازم به ذکر هست که فکتوري ريست محتويات مموري کارت رو حذف نميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”