بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

پست توسط دموکراسی »

سلام و خسته نباشید

بهترن گوشی در رنج نیم میلیون تومانی چیه به نظــــــــــــــرتون؟

من خودم گوشی هواوی هانر 3 c در نظر گرفتم

دوستان اگه از قیمتصویرت این گوشی خبر دارن لطف کنن راهنمایی کنند
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

پست توسط SMH »

, با سلام
به نظرم توی این رنج قیمت بهترین گوشی هست
قیمتش هم فکر کنم 600 باشه
در ضمن یه سر به تاپیک زیر بزن و تصمیم اخرت رو خودت بگیر :
glx-spider1-t113691-24.html
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

دموکراسی نوشته شده:سلام و خسته نباشید

بهترن گوشی در رنج نیم میلیون تومانی چیه به نظــــــــــــــرتون؟

من خودم گوشی هواوی هانر 3 c در نظر گرفتم

دوستان اگه از قیمتصویرت این گوشی خبر دارن لطف کنن راهنمایی کنند

دوست من این مدلی play آنر هستش که ضعیفتره
البته اکسپریا اس پی و ام 2هم خوبن
شبیه ساز گنج جنگ
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

بنظر بنده گوشی glx spider 1 از امکانات و کیفیت برتری نسبت به گوشی های همرده خودش از جمله هانرc و....برخوردار و ارزش خرید بالاتری نسبت به دیگر رقبای هم قیمت با برندهای خارجی داره.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
هر سه شرکت های هوآوی میژو و شیائومی توانایی تولید لنز دوربین درحد گوشی های رده بالا رو ندارن ولی از لنز شرکت های معتبر تر استفاده میکنن مثلا از لنز ایکسمور آراس سونی یا لنز سامسونگ یا حتی آی سایت اپل!!!!
مثلا در Honor 3C لنز دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و از نوع Exmor RS سونیه که عملکرد خوبی رو داره.عالی نه ولی بسیار خوب میشه گفت
همچنین دوربین سلفی 5 مگاپیکسلیش ساخت سامسونگه که کیفیتش عالیه
یا در G750 هواوی از لنز Exmor RS مشابه لنز 13مگاپیکسلی نوت3 مدل 9005 استفاده کرده(مدل اگزینوس نوت3 دوربین سامسونگ داره) نه دقیقا ولی مشابه.تفاوت هاشون در گشادگی دیافراگمشونه
یا صفحه نمایشم به همین صورت.شرکت های فوق مثلا میژو از صفحات تولید شارپ استفاده میکنه که فوق العادن
و....
جی ال ایکس بجای استفاده از این ها میاد و میره درجه 3های چینی رو میخره و سوار گوشیاش میکنه.16مگاپیکسلش دوربینشه کارکردم باهاش میگم ها اندازه 3.2 نوکیا بخدا نتونست عکس بندازه.صفحه نمایش اسپایدر عین طرح اصل های آ پی اس هستش و پیکسلاش مشخص.دون دون نشون میده واقعا دورریختن پوله
از لحاظ باتری و مقاومتشم که روی طرح اصل ها سفید شده
درکل باید نخرید گوشی های جی ال ایکس رو تا عملکردشو عوض کنه و کیفیت محصولاتشو ارتقابده
خداروشکر گوشی مثل خودروسازی انحصاری نیست و واردات هس وگرنه باید جی ال ایکس :-? استفاده میکردیم :lol:
شبیه ساز گنج جنگ
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

Freedom Fighter نوشته شده:جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
هر سه شرکت های هوآوی میژو و شیائومی توانایی تولید لنز دوربین درحد گوشی های رده بالا رو ندارن ولی از لنز شرکت های معتبر تر استفاده میکنن مثلا از لنز ایکسمور آراس سونی یا لنز سامسونگ یا حتی آی سایت اپل!!!!
مثلا در Honor 3C لنز دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و از نوع Exmor RS سونیه که عملکرد خوبی رو داره.عالی نه ولی بسیار خوب میشه گفت
یا در G750 هواوی از لنز Exmor RS مشابه لنز 13مگاپیکسلی نوت3 مدل 9005 استفاده کرده(مدل اگزینوس نوت3 دوربین سامسونگ داره) نه دقیقا ولی مشابه.تفاوت هاشون در گشادگی دیافراگمشونه
یا صفحه نمایشم به همین صورت.شرکت های فوق مثلا میژو از صفحات تولید شارپ استفاده میکنه که فوق العادن
و....
جی ال ایکس بجای استفاده از این ها میاد و میره درجه 3های چینی رو میخره و سوار گوشیاش میکنه.16مگاپیکسلش دوربینشه کارکردم باهاش میگم ها اندازه 3.2 نوکیا بخدا نتونست عکس بندازه.صفحه نمایش اسپایدر عین طرح اصل های آ پی اس هستش و پیکسلاش مشخص.دون دون نشون میده واقعا دورریختن پوله
درکل باید نخرید گوشی های جی ال ایکس رو تا عملکردشو عوض کنه و کیفیت محصولاتشو ارتقابده
خداروشکر گوشی مثل خودروسازی انحصاری نیست و واردات هس وگرنه باید جی ال ایکس :-? استفاده میکردیم :lol:

من گوشی اسپایدر۱ دارم واقعا تعجب کردم از این حرف های شما، اولا دوربین اسپایدر ۱۳ مگاپیکسله که با نرم افزار میشه کرد ۱۶ ولی در اصل لنزش ۱۳هست، اصلا هم به قول شما کیفیتش پایین نیست من خودم به شخصه دوربین پشتی اسپایدر رو با اس۳ سامسونگ چک کردم ( هر دو دستم بودن) واقعا کیفیت دوربین اسپایدر بالاتر بود واقعا واضح تر بود عکس های اسپایدر ، دوربین جلوش که اصلا میشه گفت کیفیتش دو برابر اس۳ بود، منظورم از مقایسه کیفیت بود نه مگاپیکسل، بعدشم کی گفته جنس های جی ال ایکس آشغال و درجه پایینه ? من خودم به شخصه دو سال جی۴ داشتم الان هم دارمش و اصلا مشکلی نداشته یک بار هم مشکلی براش پیش نیومده، الانم اسپایدر۱ دارم، و اولین باره میشنوم کسی میگخ پیکسل هاش معلومه !!!! در کل بهتر بود میگفتی از جی ال ایکس بدم میاد نه اینکه کلی ایراد الکی روش بزاری،
مشکل باتری رو هم همه گوشی های هوشمند دارن، با استفاده معمولی البته بسته به نیاز طرف یک روزی جواب میده!
من هم موقع عوض کردن گوشیم ۶۰۰ تومن پول داشتم که به گوشی هانر ۳سی و اسپایدر رسیدم که تقریبا مشخصاتشون یکی بود ، ولی اسپایدر از otg پشتیبانی میکنه که خیلی چیز خوب و پرکاربردی (لااقل برا من یکی) هست و دوربین بهتری داره ظاهرشم که زیباست، پشتیبانی داره ، گارانتی معتبر داره، در حالی که هانر ۳سی این قایلیت ها رو نداره،
تازه برای اسپایدر اندروید 4.4 هم اومده

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط mbxbox »

سلام خدمت دوستان و اساتید سنترال کلاب

(قبل هرچیزی بگم که هیچ تحقیقی مثل حضور فیزیکی در بازار و مغازه و سوال از فروشنده نمیشه با این حال نمیشه از تحقیق در اینترنت هم دست برداشت)

هر برندی مزیت های خودشو داره مثلا اپل در سیستم عامل ، سونی در دوربین و فیلم برداری ، سامسونگ در سرعت تاچ و ...

به شخصه من عاشق برند HTC هستم چرا؟ سیستم های خوبی که روی دستگاه میزاره و دوم طراحی های شیک و زیبا

یکی از گزینه های بنده گوشی Desire 516 از برند HTC هستش با قیمت 550 تومن:

تصویر

مشخصات کلی:
دو سیم کارته - وزن : 160 گرم
پردازنده:
Qualcomm Snapdragon 200 Chipset Quad-core Cortex-A7 1.2GHz CPU
صفحه نمایش:
صفحهنمایش رنگی لمسی خازنی - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 540 ×960 - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:
حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:
3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:
5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:
فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:
سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:
باتری 1950 میلی آمپر ساعتی

مزیت ها:

دو سیم کارت بودنش

پردازنده قدرتمند 4 هسته ایی 1.2 اسنپ دراگون(از برند های خوب تولید کننده ی پردازشگر گوشی های موبایل)

صفحه نمایش بزرگ با کیفیت مطلوب

نواقص:

شاید یکی از نواقصش فیلم برداری 720P اون باشه و اگر 1080P بود بهتر بود(
که به نظر من اون رو نمیشه جز نواقصش دید)

حافظه ی داخلی نسبتا کم.
_____________________________________________________________________________________________________________
گوشی Galaxy grand neo با قیمت 600 تومن می تونه یکی گزینه های خرید باشه:

تصویر

مشخصات کلی:
دو سیم کارته - وزن : 163 گرم
پردازنده:
BCM23550 Chipset Quad-core Cortex-A7 CPU 1.2 GHz
صفحه نمایش:
صفحهنمایش رنگی لمسی خازنی از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 5.01 اینچ - دارایرزولوشن 800 × 480 - تراکم پیکسلی: 186 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16میلیون رنگ
حافظه:
حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:
3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:
5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:
فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:
سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:
رادیو - باتری 2100 میلی آمپر ساعتی

مزیت ها:

صفحه نمایش بزرگ

پردازشگر 4هسته ایی با سرعت 1.2 گیگا

دوسیم کارته بودنش

نواقص:

تراکم پیکسلی کم صفحه نمایش

کیفیت VGA دوربین دوم.

گزینه ی اول مناسبتر است.چون از نواقص کمتری برخوردار است.از پردازنده اسنپ دراگون در ان استفاده شده و نهایتا قیمت مناسبتری دارد.

البته اینو بگم که گوشی های هوواوی نسبت به قیمت شون واقعا گوشی های خوبی هستن اما ب شخصه اصلا خوشم نمیاد از شون.

مثلا مدل G750 هشت هسته ایی که دوستم خریده بود رو باهاش کار کردم و دستم گرفتم هیچ احساس خوشایندی بهم دست نداد مخصوصا کیفیت بدنه و صفحه نمایش(البته گوشی فوق العاده روونی بود)

راستی اصلا سراغ برند های چینی و ایرانی مثل GLX و DIMO نرو چون مفت نمی ارزن.

با این وجود پیشنهاد بنده اینه که با کمی هزینه ی بیشتر شاید بتوان گزینه های بهتری رو روی میز گذاشت با این حال من نظرمو گفتم و تصمیم نهایی با شماست.

امیدوارم از تصمیم تون پشمون نشید و باز هم تحقیق کنید

در پناه  
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

, با سلام
حرفتون منطقی هست ولی htc سیساست بسته ی نرم افزاری داره اما برعکسش کیفیت یاختش به نظرم عالی هست و هیچ جایی برای حرف نمی ذاره و سامی هم که اکثرا پول برند ....

اگه برند برات مهم نیست یه سر به لینک زیر بزنی گزینه های عالی می تونی گیر بیاری مخصوصا قسمت 8 هسته ای ها که بعضی هاشون قیمت زیر 600 دارند :

به نظرم اگه می خوای توی پولت صرفه جویی کنی htc vigor بگیر ، تنها ایرادی که می شه بهش گرفت اینه که صفحه نمایشش 4.3 اینچه . همین.
در ضمن اندروید سیانوژن مود هم براش هست که به اندروید 4.4.4 ارتقا پیدا می کنه .
مشخصات :
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

به نظر من اگه میخوای تا چند سال گوشی دستت باشه و مشکل چندانی برای بازی و برنامه و اینا نداشته باشی هر گوشی که میگیری حداقل این سخت افزار رو داشته باشه
رم ۲گیگ
قابلیت otg
سی پی یو هم با این رم معمولا ۴هسته ای یا ۸ هسته هست،
همین

Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

Freedom Fighter نوشته شده:جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
و....

اینم برای شما که میگین دوربینش کیفیت نداره
[External Link Removed for Guests]تصاویر-گرفته-شده-با-اسپایدر-1&p=30287#post30287

Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

هر کس از گوشی اسپایدر 1 glx استفاده نکرده نمیتونه کیفیت این گوشی رو درک کنه........
واقعا متاسفم برای عده ای که همینطور روی هوا نظر میدن....من در حال حاضر نوت 4 دارم و منظورم این هست که سطح بالا فکر میکنم تنها گوشی که ارزش خرید داره همین اسپایدر و پیشنهاد میکنم شما یه سر به یکی از نمایندگی های glx بزن و خودت گوشی رو امتحان کن
یا علی
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

A3eman نوشته شده:هر کس از گوشی اسپایدر 1 glx استفاده نکرده نمیتونه کیفیت این گوشی رو درک کنه........
واقعا متاسفم برای عده ای که همینطور روی هوا نظر میدن....من در حال حاضر نوت 4 دارم و منظورم این هست که سطح بالا فکر میکنم تنها گوشی که ارزش خرید داره همین اسپایدر و پیشنهاد میکنم شما یه سر به یکی از نمایندگی های glx بزن و خودت گوشی رو امتحان کن
یا علی

دقیقا مشکل اینجاست که یه عده ندیده و نشناخته این گوشی و برندش رو سرکوب میکنن

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”