hamid373 نوشته شده:Freedom Fighter نوشته شده:جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
هر سه شرکت های هوآوی میژو و شیائومی توانایی تولید لنز دوربین درحد گوشی های رده بالا رو ندارن ولی از لنز شرکت های معتبر تر استفاده میکنن مثلا از لنز ایکسمور آراس سونی یا لنز سامسونگ یا حتی آی سایت اپل!!!!
مثلا در Honor 3C لنز دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و از نوع Exmor RS سونیه که عملکرد خوبی رو داره.عالی نه ولی بسیار خوب میشه گفت
همچنین دوربین سلفی 5 مگاپیکسلیش ساخت سامسونگه که کیفیتش عالیه
یا در G750 هواوی از لنز Exmor RS مشابه لنز 13مگاپیکسلی نوت3 مدل 9005 استفاده کرده(مدل اگزینوس نوت3 دوربین سامسونگ داره) نه دقیقا ولی مشابه.تفاوت هاشون در گشادگی دیافراگمشونه
یا صفحه نمایشم به همین صورت.شرکت های فوق مثلا میژو از صفحات تولید شارپ استفاده میکنه که فوق العادن
و....
جی ال ایکس بجای استفاده از این ها میاد و میره درجه 3های چینی رو میخره و سوار گوشیاش میکنه.16مگاپیکسلش دوربینشه کارکردم باهاش میگم ها اندازه 3.2 نوکیا بخدا نتونست عکس بندازه.صفحه نمایش اسپایدر عین طرح اصل های آ پی اس هستش و پیکسلاش مشخص.دون دون نشون میده واقعا دورریختن پوله
از لحاظ باتری و مقاومتشم که روی طرح اصل ها سفید شده
درکل باید نخرید گوشی های جی ال ایکس رو تا عملکردشو عوض کنه و کیفیت محصولاتشو ارتقابده
خداروشکر گوشی مثل خودروسازی انحصاری نیست و واردات هس وگرنه باید جی ال ایکس استفاده میکردیم
من گوشی اسپایدر۱ دارم واقعا تعجب کردم از این حرف های شما، اولا دوربین اسپایدر ۱۳ مگاپیکسله که با نرم افزار میشه کرد ۱۶ ولی در اصل لنزش ۱۳هست، اصلا هم به قول شما کیفیتش پایین نیست من خودم به شخصه دوربین پشتی اسپایدر رو با اس۳ سامسونگ چک کردم ( هر دو دستم بودن) واقعا کیفیت دوربین اسپایدر بالاتر بود واقعا واضح تر بود عکس های اسپایدر ، دوربین جلوش که اصلا میشه گفت کیفیتش دو برابر اس۳ بود، منظورم از مقایسه کیفیت بود نه مگاپیکسل، بعدشم کی گفته جنس های جی ال ایکس آشغال و درجه پایینه ? من خودم به شخصه دو سال جی۴ داشتم الان هم دارمش و اصلا مشکلی نداشته یک بار هم مشکلی براش پیش نیومده، الانم اسپایدر۱ دارم، و اولین باره میشنوم کسی میگخ پیکسل هاش معلومه !!!! در کل بهتر بود میگفتی از جی ال ایکس بدم میاد نه اینکه کلی ایراد الکی روش بزاری،
مشکل باتری رو هم همه گوشی های هوشمند دارن، با استفاده معمولی البته بسته به نیاز طرف یک روزی جواب میده!
من هم موقع عوض کردن گوشیم ۶۰۰ تومن پول داشتم که به گوشی هانر ۳سی و اسپایدر رسیدم که تقریبا مشخصاتشون یکی بود ، ولی اسپایدر از otg پشتیبانی میکنه که خیلی چیز خوب و پرکاربردی (لااقل برا من یکی) هست و دوربین بهتری داره ظاهرشم که زیباست، پشتیبانی داره ، گارانتی معتبر داره، در حالی که هانر ۳سی این قایلیت ها رو نداره،
تازه برای اسپایدر اندروید 4.4 هم اومده
طرفداری یک جانبه از یک برند
داداش من من کارم با گوشیه با اکثر گوشیا کار کردم حتی با جی 4.یعنی افتضاحی بود براخودش جی 4 شما به اون گوشی میگی عالی.خب مسلما اسپایدر براتون حکم فوق العاده رو داره
دوما من بحث مگاپیکسلارو نکردم بحث کیفیت عکس رو کردم که واقعا افتضاحه.عکس هاییم که قرار دادن تو سایت داداش من با فتوشاپ ادیت شدن شما نفهمیدی
صد درصد با گوشیای زیادی کار نکردی وگرنه معلوم بودن پیکسلارو از فاصله میشه تشخیص داد تو صفحه اچ دی !!!! اسپایدر
مشکل باتری رو خیر همه گوشی های این رنج ندارن.
بدتر از همه اندروید ناخالص و فک کنم پورت شده از یه رام گوشی دیگه باشه و رابط کاربری شبیه رام میویی ولی نه دقیقا و پر از باگ
تا جاییکه یادمه باتری اسپایدرم لیتیوم یونه که خودش یه عیبه!الان اکثر گوشی های لیتیوم پلیمر استفاده میکنن