بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

Re: بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

پست توسط Freedom Fighter »

hamid373 نوشته شده:
Freedom Fighter نوشته شده:جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
هر سه شرکت های هوآوی میژو و شیائومی توانایی تولید لنز دوربین درحد گوشی های رده بالا رو ندارن ولی از لنز شرکت های معتبر تر استفاده میکنن مثلا از لنز ایکسمور آراس سونی یا لنز سامسونگ یا حتی آی سایت اپل!!!!
مثلا در Honor 3C لنز دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و از نوع Exmor RS سونیه که عملکرد خوبی رو داره.عالی نه ولی بسیار خوب میشه گفت
همچنین دوربین سلفی 5 مگاپیکسلیش ساخت سامسونگه که کیفیتش عالیه
یا در G750 هواوی از لنز Exmor RS مشابه لنز 13مگاپیکسلی نوت3 مدل 9005 استفاده کرده(مدل اگزینوس نوت3 دوربین سامسونگ داره) نه دقیقا ولی مشابه.تفاوت هاشون در گشادگی دیافراگمشونه
یا صفحه نمایشم به همین صورت.شرکت های فوق مثلا میژو از صفحات تولید شارپ استفاده میکنه که فوق العادن
و....
جی ال ایکس بجای استفاده از این ها میاد و میره درجه 3های چینی رو میخره و سوار گوشیاش میکنه.16مگاپیکسلش دوربینشه کارکردم باهاش میگم ها اندازه 3.2 نوکیا بخدا نتونست عکس بندازه.صفحه نمایش اسپایدر عین طرح اصل های آ پی اس هستش و پیکسلاش مشخص.دون دون نشون میده واقعا دورریختن پوله
از لحاظ باتری و مقاومتشم که روی طرح اصل ها سفید شده
درکل باید نخرید گوشی های جی ال ایکس رو تا عملکردشو عوض کنه و کیفیت محصولاتشو ارتقابده
خداروشکر گوشی مثل خودروسازی انحصاری نیست و واردات هس وگرنه باید جی ال ایکس :-? استفاده میکردیم :lol:

من گوشی اسپایدر۱ دارم واقعا تعجب کردم از این حرف های شما، اولا دوربین اسپایدر ۱۳ مگاپیکسله که با نرم افزار میشه کرد ۱۶ ولی در اصل لنزش ۱۳هست، اصلا هم به قول شما کیفیتش پایین نیست من خودم به شخصه دوربین پشتی اسپایدر رو با اس۳ سامسونگ چک کردم ( هر دو دستم بودن) واقعا کیفیت دوربین اسپایدر بالاتر بود واقعا واضح تر بود عکس های اسپایدر ، دوربین جلوش که اصلا میشه گفت کیفیتش دو برابر اس۳ بود، منظورم از مقایسه کیفیت بود نه مگاپیکسل، بعدشم کی گفته جنس های جی ال ایکس آشغال و درجه پایینه ? من خودم به شخصه دو سال جی۴ داشتم الان هم دارمش و اصلا مشکلی نداشته یک بار هم مشکلی براش پیش نیومده، الانم اسپایدر۱ دارم، و اولین باره میشنوم کسی میگخ پیکسل هاش معلومه !!!! در کل بهتر بود میگفتی از جی ال ایکس بدم میاد نه اینکه کلی ایراد الکی روش بزاری،
مشکل باتری رو هم همه گوشی های هوشمند دارن، با استفاده معمولی البته بسته به نیاز طرف یک روزی جواب میده!
من هم موقع عوض کردن گوشیم ۶۰۰ تومن پول داشتم که به گوشی هانر ۳سی و اسپایدر رسیدم که تقریبا مشخصاتشون یکی بود ، ولی اسپایدر از otg پشتیبانی میکنه که خیلی چیز خوب و پرکاربردی (لااقل برا من یکی) هست و دوربین بهتری داره ظاهرشم که زیباست، پشتیبانی داره ، گارانتی معتبر داره، در حالی که هانر ۳سی این قایلیت ها رو نداره،
تازه برای اسپایدر اندروید 4.4 هم اومده

طرفداری یک جانبه از یک برند
داداش من من کارم با گوشیه با اکثر گوشیا کار کردم حتی با جی 4.یعنی افتضاحی بود براخودش جی 4 شما به اون گوشی میگی عالی.خب مسلما اسپایدر براتون حکم فوق العاده رو داره
دوما من بحث مگاپیکسلارو نکردم بحث کیفیت عکس رو کردم که واقعا افتضاحه.عکس هاییم که قرار دادن تو سایت داداش من با فتوشاپ ادیت شدن شما نفهمیدی تصویر تصویر تصویر
صد درصد با گوشیای زیادی کار نکردی وگرنه معلوم بودن پیکسلارو از فاصله میشه تشخیص داد تو صفحه اچ دی !!!! اسپایدر
مشکل باتری رو خیر همه گوشی های این رنج ندارن.
بدتر از همه اندروید ناخالص و فک کنم پورت شده از یه رام گوشی دیگه باشه و رابط کاربری شبیه رام میویی ولی نه دقیقا و پر از باگ
تا جاییکه یادمه باتری اسپایدرم لیتیوم یونه که خودش یه عیبه!الان اکثر گوشی های لیتیوم پلیمر استفاده میکنن
شبیه ساز گنج جنگ
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

Freedom Fighter نوشته شده:
hamid373 نوشته شده:
Freedom Fighter نوشته شده:جی ال ایکس کاش بجای استفاده از مواد اولیه اشغال چینی مثل شرکت های هوآوی میژو و شیائومی از مواد اولیه مرغوب تر استفاده کنه
هر سه شرکت های هوآوی میژو و شیائومی توانایی تولید لنز دوربین درحد گوشی های رده بالا رو ندارن ولی از لنز شرکت های معتبر تر استفاده میکنن مثلا از لنز ایکسمور آراس سونی یا لنز سامسونگ یا حتی آی سایت اپل!!!!
مثلا در Honor 3C لنز دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و از نوع Exmor RS سونیه که عملکرد خوبی رو داره.عالی نه ولی بسیار خوب میشه گفت
همچنین دوربین سلفی 5 مگاپیکسلیش ساخت سامسونگه که کیفیتش عالیه
یا در G750 هواوی از لنز Exmor RS مشابه لنز 13مگاپیکسلی نوت3 مدل 9005 استفاده کرده(مدل اگزینوس نوت3 دوربین سامسونگ داره) نه دقیقا ولی مشابه.تفاوت هاشون در گشادگی دیافراگمشونه
یا صفحه نمایشم به همین صورت.شرکت های فوق مثلا میژو از صفحات تولید شارپ استفاده میکنه که فوق العادن
و....
جی ال ایکس بجای استفاده از این ها میاد و میره درجه 3های چینی رو میخره و سوار گوشیاش میکنه.16مگاپیکسلش دوربینشه کارکردم باهاش میگم ها اندازه 3.2 نوکیا بخدا نتونست عکس بندازه.صفحه نمایش اسپایدر عین طرح اصل های آ پی اس هستش و پیکسلاش مشخص.دون دون نشون میده واقعا دورریختن پوله
از لحاظ باتری و مقاومتشم که روی طرح اصل ها سفید شده
درکل باید نخرید گوشی های جی ال ایکس رو تا عملکردشو عوض کنه و کیفیت محصولاتشو ارتقابده
خداروشکر گوشی مثل خودروسازی انحصاری نیست و واردات هس وگرنه باید جی ال ایکس :-? استفاده میکردیم :lol:

من گوشی اسپایدر۱ دارم واقعا تعجب کردم از این حرف های شما، اولا دوربین اسپایدر ۱۳ مگاپیکسله که با نرم افزار میشه کرد ۱۶ ولی در اصل لنزش ۱۳هست، اصلا هم به قول شما کیفیتش پایین نیست من خودم به شخصه دوربین پشتی اسپایدر رو با اس۳ سامسونگ چک کردم ( هر دو دستم بودن) واقعا کیفیت دوربین اسپایدر بالاتر بود واقعا واضح تر بود عکس های اسپایدر ، دوربین جلوش که اصلا میشه گفت کیفیتش دو برابر اس۳ بود، منظورم از مقایسه کیفیت بود نه مگاپیکسل، بعدشم کی گفته جنس های جی ال ایکس آشغال و درجه پایینه ? من خودم به شخصه دو سال جی۴ داشتم الان هم دارمش و اصلا مشکلی نداشته یک بار هم مشکلی براش پیش نیومده، الانم اسپایدر۱ دارم، و اولین باره میشنوم کسی میگخ پیکسل هاش معلومه !!!! در کل بهتر بود میگفتی از جی ال ایکس بدم میاد نه اینکه کلی ایراد الکی روش بزاری،
مشکل باتری رو هم همه گوشی های هوشمند دارن، با استفاده معمولی البته بسته به نیاز طرف یک روزی جواب میده!
من هم موقع عوض کردن گوشیم ۶۰۰ تومن پول داشتم که به گوشی هانر ۳سی و اسپایدر رسیدم که تقریبا مشخصاتشون یکی بود ، ولی اسپایدر از otg پشتیبانی میکنه که خیلی چیز خوب و پرکاربردی (لااقل برا من یکی) هست و دوربین بهتری داره ظاهرشم که زیباست، پشتیبانی داره ، گارانتی معتبر داره، در حالی که هانر ۳سی این قایلیت ها رو نداره،
تازه برای اسپایدر اندروید 4.4 هم اومده

طرفداری یک جانبه از یک برند
داداش من من کارم با گوشیه با اکثر گوشیا کار کردم حتی با جی 4.یعنی افتضاحی بود براخودش جی 4 شما به اون گوشی میگی عالی.خب مسلما اسپایدر براتون حکم فوق العاده رو داره
دوما من بحث مگاپیکسلارو نکردم بحث کیفیت عکس رو کردم که واقعا افتضاحه.عکس هاییم که قرار دادن تو سایت داداش من با فتوشاپ ادیت شدن شما نفهمیدی تصویر تصویر تصویر
صد درصد با گوشیای زیادی کار نکردی وگرنه معلوم بودن پیکسلارو از فاصله میشه تشخیص داد تو صفحه اچ دی !!!! اسپایدر
مشکل باتری رو خیر همه گوشی های این رنج ندارن.
بدتر از همه اندروید ناخالص و فک کنم پورت شده از یه رام گوشی دیگه باشه و رابط کاربری شبیه رام میویی ولی نه دقیقا و پر از باگ
تا جاییکه یادمه باتری اسپایدرم لیتیوم یونه که خودش یه عیبه!الان اکثر گوشی های لیتیوم پلیمر استفاده میکنن

من با اکثر برندها کار کردم از هواوی بگیر تا سامسونگ و اچ تی سی و سونی تا الی آخر،
خیلی عجبیه یه جوری حرف میزنی انگار چند ساله این گوشی رو داری، من گوشی الانم اسپایدر۱ هست و با همین گوشی دارم جواب میدم !!!!! من کلی عکس با این گوشی گرفتم حتی عکس های گرفتم که در مقایسه با هم رده های خودش عالی بوده و در صورت نیاز براتون آپلود میکنم، در مورد دیده شدن پیکسل هم این حرفتون درست نیست میتونین به انجمن جی ال ایکس مراجعه کنین و ببینین کسی اصلا چنین مشکلی داشته یا نه
اینم بگم که من این گوشی رو هم با اس۳ و هم با htc desire 616 که تقریبا تو یه رنج هستن ( که قیمتشون هم ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن بیشتر از اسپایدره)خودم از نزدیک مقایسه کردم، و کیفیت اسپایدر واقعا عالی بوده

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 60 بار

پست توسط chainsaw »

huawei G6 4g
Major II
Major II
نمایه کاربر

آقا افتخار کن گوشی ساخت وطن دستته واقعا عالیه آقا همشتون بخرین ایشون درست میفرماین
وقتی خیر و صلاح میگی آدمو متهم میکنن.شما تعصب میکشی درحالیکه این تعصب اشتباهه

آقا بخرین بهترین گوشیه اسپایدر ایشون میگن از رده بالاهاش سرتره از گوشی های یک و نیم میلیونیم بالاتره.وقتی خریدین دیدین تمام چیزایی رو که من میگفتمو و فکر فروشش افتادین منهای 50 تا 60درصد قیمت صفرش درخدمتتونن فروشنده های محترم تصویر تصویر تصویر تصویر
شبیه ساز گنج جنگ
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

والا ما جی 5 رو چند ماهه خریدیم برا خانواده...انقدری خوب بود که یکی دیگه هم رفتم خریدم...

البته یه چیزی بگم..جی ال ایکس گند زده با اون اطلاع رسانیش...اگر مثل آدم میگفتن اسپایدر کی میاد من هم اسپایدر می خریدم...3 ماه منتظر بودم بیاد...انقدر امروز فردا کردند که رفتم یه گوشی دیگه خریدم...

در مورد باطری هم باید بگم جی 5 من از نوته دوستم بیشتر شارژ نگه میداره....
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

Freedom Fighter نوشته شده:آقا افتخار کن گوشی ساخت وطن دستته واقعا عالیه آقا همشتون بخرین ایشون درست میفرماین

آقا بخرین بهترین گوشیه اسپایدر ایشون میگن از رده بالاهاش سرتره از گوشی های یک و نیم میلیونیم بالاتره.وقتی خریدین دیدین تمام چیزایی رو که من میگفتمو و فکر فروشش افتادین منهای 50 تا 60درصد قیمت صفرش درخدمتتونن فروشنده های محترم تصویر تصویر تصویر تصویر

من اصلا تعصب ندارم در واقع برند گرا نیستم ، نسبت به کارهایی که انجام میدم نیاز به یه گوشی با همین امکانات داشتم و با قیمت 600 تومن ، که دیدم این گوشی، امکانات و کیفیتش خوبه گرفتم ، کاش با این گوشی کار کرده بودین بعد نظر میدادن یا ما رو مورد تمسخر قرار میدادین

Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

Freedom Fighter نوشته شده:آقا افتخار کن گوشی ساخت وطن دستته واقعا عالیه آقا همشتون بخرین ایشون درست میفرماین

آقای فهمیده
من گوشیم گلکسی نوت 4 و خواهرم یه اسپایدر داره و بارها مقایسشون کردم و باید بگم که گوشی اسپایدر تقریبا تمامی امکانات گوشی نوت 4رو داره ولی به مراتب کمتر ولی اسپایدر با گوشی s3 یا حتی s4 سامسونگ کاملا برابره و هیچ تفاوتی هم از نظر کیفیت و امکانات نداره و گوشی اسپایدر نصف قیمت گوشی s4 رو داره که بنظر من فوقالعادست..
در ضمن شما تا وقتی که تجربه ی کار با گوشی اسپایدر جی ال ایکس رو نداشتین در این رابطه اظهار نظر نکنید
یا علی
Major II
Major II
نمایه کاربر

A3eman نوشته شده:

آقای فهمیده
من گوشیم گلکسی نوت 4 و خواهرم یه اسپایدر داره و بارها مقایسشون کردم و باید بگم که گوشی اسپایدر تقریبا تمامی امکانات گوشی نوت 4رو داره ولی به مراتب کمتر ولی اسپایدر با گوشی s3 یا حتی s4 سامسونگ کاملا برابره و هیچ تفاوتی هم از نظر کیفیت و امکانات نداره و گوشی اسپایدر نصف قیمت گوشی s4 رو داره که بنظر من فوقالعادست..
در ضمن شما تا وقتی که تجربه ی کار با گوشی اسپایدر جی ال ایکس رو نداشتین در این رابطه اظهار نظر نکنید
یا علی

lمن تجربه کار داشتم و از زمانی که اندروید تازه اومده بود و خیلیا بلد نبودن باهاش کارکنن گوشی اندرویدی داشتم و نوعی بکارم بستگی داشت
شما درست میفرمایین
بلی اسپایدر فوق العادست بخرین آقا بخرین تصویر تصویر تصویر
متاسفم برای هموطنام. تصویر
شبیه ساز گنج جنگ
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

A3eman نوشته شده:

آقای فهمیده
یا علی

lمن تجربه کار داشتم و از زمانی که اندروید تازه اومده بود و خیلیا بلد نبودن باهاش کارکنن گوشی اندرویدی داشتم و نوعی بکارم بستگی داشت
شما درست میفرمایین

میخریم..........
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

A3eman نوشته شده:

آقای فهمیده
یا علی

شما درست میفرمایین

ما برای شما متاسفیم که فقط از سر بی اطلاعی نظر میدین
نمیدونم شما که این گوشی رو ندارین از صحبت هاتونم معلونه اصلا شاید گوشی رو هم از نزدیک ندیده باشین ، بعد شمااز کسی که این گوشی رو داره و با مدل های بالاتر بازار مقایسه کرده بهتر میفهمین که این گوشی خوبه یا نه !!!! عجبیه والا

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

عجب بحثی!

بعد از پیشنهاد دوستان به یکی از گوشی فروشیای اشنا رفتم که اسپایدر. اصلا توصیه نکرد

همون هواوی 3c رو پیشنهاد داد

هردوشون رو تو دستم گرفتم اسپایدر اصلا حس خوشایندی نداشـــــــــــــــــــــت همچنین دوربینش از هواوی ضعیفتر بود

فروشنده مثال زد که مثل خرید پراید مقابل لیفانای چینیه

بالاخره 3c رو گرفتم که فعلا ازش راضیم
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

,
اشتباه بزرگی کردین ولی دیگه گذشت........
فروشنده هم فکر خودش شما کا موبایل فروشی های ایران رو سر بزن هیچ کدومشون از glx تعریف نمیکنن چون glx نمایندگی رسمی داره و با قیمت های واقعی به فروش میرسه و مانند دیگر گوشی های خارجی نمیتونن به میل خودشون بکشن رو قیمت گوشی......
موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”