بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: بهترین گوشی هوشمند در رنج نیم میلیون تومانی

پست توسط SMH »

, با سلام
به نظرم تصمیم خوبی گرفتید ، فقط به نظرم گوشی های هواوی تا یکسال خیلی عالی برات کار ی کنند اما بعد اون کم کم خرابی هاشون پیدا می شه ، البته من اینطور احساس می کنم
در هر صورت ان شاالله ک خیره ....
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

A3eman نوشته شده:  ,
اشتباه بزرگی کردین ولی دیگه گذشت........
فروشنده هم فکر خودش شما کا موبایل فروشی های ایران رو سر بزن هیچ کدومشون از glx تعریف نمیکنن چون glx نمایندگی رسمی داره و با قیمت های واقعی به فروش میرسه و مانند دیگر گوشی های خارجی نمیتونن به میل خودشون بکشن رو قیمت گوشی......
موفق باشید

چرا فک میکنید چون جی ال ایکس ساخت داخله پس بهترینه؟!

ازقضا از شناختی که از جنس های داخلی دارم جی ایل ایکس یا هر وسیله خارجی رو به ایرانیش ترجیح میدم!

خودمو که نمیتونم گول بزنم

اکثــــــر کسانی که تو زمینه گوشی تخصص دارن منو از خرید جی ایل ایکس برحذر داشتند.

+جنس ایرانی خوب باشه تا بخــــــریم
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

دموکراسی نوشته شده:
A3eman نوشته شده:  ,
اشتباه بزرگی کردین ولی دیگه گذشت........
فروشنده هم فکر خودش شما کا موبایل فروشی های ایران رو سر بزن هیچ کدومشون از glx تعریف نمیکنن چون glx نمایندگی رسمی داره و با قیمت های واقعی به فروش میرسه و مانند دیگر گوشی های خارجی نمیتونن به میل خودشون بکشن رو قیمت گوشی......
موفق باشید

چرا فک میکنید چون جی ال ایکس ساخت داخله پس بهترینه؟!

ازقضا از شناختی که از جنس های داخلی دارم جی ایل ایکس یا هر وسیله خارجی رو به ایرانیش ترجیح میدم!

خودمو که نمیتونم گول بزنم

اکثــــــر کسانی که تو زمینه گوشی تخصص دارن منو از خرید جی ایل ایکس برحذر داشتند.

+جنس ایرانی خوب باشه تا بخــــــریم

موفق باشیدتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 851 بار

پست توسط Freedom Fighter »

دموکراسی نوشته شده:عجب بحثی!

بعد از پیشنهاد دوستان به یکی از گوشی فروشیای اشنا رفتم که اسپایدر. اصلا توصیه نکرد

همون هواوی 3c رو پیشنهاد داد

هردوشون رو تو دستم گرفتم اسپایدر اصلا حس خوشایندی نداشـــــــــــــــــــــت همچنین دوربینش از هواوی ضعیفتر بود

فروشنده مثال زد که مثل خرید پراید مقابل لیفانای چینیه

بالاخره 3c رو گرفتم که فعلا ازش راضیم

بهترین کارو کردین تصویر
دیدید دوستان.حرف منو تصدیق کردن ایشونم.به 13بودن دوربین اسپایدر نیست از 5 بعضی گوشیام افتضاح تره.کلا باوجود گوشی های آنر حرفی برای گفتن نداره
خودمم چن دوتا گوشی دارم نوت 3 4هسته ای و آنر 3ایکس
از آنر نسبت به قیمتش راضی ترم تا نوت3! تصویر
شبیه ساز گنج جنگ
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

دوستان قضاوت کنن کیفیت در حد چنده این اقا هی میگه کیفیت دوربین اسپایدر۱ آشغاله و در حد ۵ هستش
این عکس ها بعد از ظهر گرفته شده، یعنی بدون نور مستقیم خورشید هست
عکس ها رو خودم گرفتم
همین عکس اولی رو میتونین با زوم کردن رو برگش ، خط های برگش رو هم بشمارین

[External Link Removed for Guests]

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

سلام اين گوشي كلي مشكل داره ضمنا اين گوشي اصلا ايراني نيست حتي جعبه ان هم چيني هست مشكلات اين گوشي باتري ضعيف- دوربين در حد3.2 مگا پيكسل-مشكلات نرم افزاري-اگر دوست داشتيد بررسي تخصصي زير مطالعه كنيد. :grin:
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

mg100 نوشته شده:سلام اين گوشي كلي مشكل داره ضمنا اين گوشي اصلا ايراني نيست حتي جعبه ان هم چيني هست مشكلات اين گوشي باتري ضعيف- دوربين در حد3.2 مگا پيكسل-مشكلات نرم افزاري-اگر دوست داشتيد بررسي تخصصي زير مطالعه كنيد. :grin:

هههه
داداش عکس بالا رو نگاه کیفیت در حد ۱۳ واقعی هستش !!!
شما لطف کن یه بار فقط یکبار بگیر دستت بعد نظر بده، کسی مجبورت نکرده نظر بدی
ایرانی نیست ? جعبه رو هم از چین وارد میکنن !!!
همین چند وقت پیش کلی از خبرگزاری ها از جمله شبکه خبر ایران رفتن کارخونه جی ال ایکس گزارش تهیه کردن اول از همه هم رفتن سالن تولید که برد هم میسازن ، یکم تحقیق کن بعد نظر بده
یه سرچ کنی عکس هاش رو میتونی ببینی
باشگاه خبرنگاران هم گزارشش رو گذاشته
ماشاالله دوستان با اینکه این گوشی رو از نزدیکم ندیدن اما از کسانی که این گوشی رو دارن با اطلاع ترن

Major II
Major II
نمایه کاربر

hamid373 نوشته شده:
mg100 نوشته شده:سلام اين گوشي كلي مشكل داره ضمنا اين گوشي اصلا ايراني نيست حتي جعبه ان هم چيني هست مشكلات اين گوشي باتري ضعيف- دوربين در حد3.2 مگا پيكسل-مشكلات نرم افزاري-اگر دوست داشتيد بررسي تخصصي زير مطالعه كنيد. :grin:

هههه
همین چند وقت پیش کلی از خبرگزاری ها از جمله شبکه خبر ایران رفتن کارخونه جی ال ایکس گزارش تهیه کردن اول از همه هم رفتن سالن تولید که برد هم میسازن ، یکم تحقیق کن بعد نظر بده
ماشاالله دوستان با اینکه این گوشی رو از نزدیکم ندیدن اما از کسانی که این گوشی رو دارن با اطلاع ترن

شما تعصب بسیار غلیظی رو برند و صدالبته جی ال ایکس تصویر تصویر تصویر دارین که اشتباهه
طرفداری از برند کلا اشتباهه
در مورد گوشی های جی ال ایکس و بخصوص اسپایدر میتونین برین و نظر کسایی که واردن رو بپرسید.جالب از اینجاس که رقباش با امکانات بسیار بهتر قیمت پایینتر دارن! تصویر
مثلا آنر 3 سی
و اگه برندای دیگه رو بگیم گرند پرایم واقعا گوشی توپیه نسبت به قیمتش که 10تومن با اسپایدر شما فاصله داره!صرف نظر از نوع صفحش پردازندش خوبه.البته بازم من صفحه گرند پرایم رو بیشتر میپسندم تا اسپایدر.شما هی میگی دس نگرفتی اسپایدرو نمیگم چرااینو میگین اگه باهاش کارنکرده بودم نظر نمیدادم
نشون به اون نشون که سنسور حرکاتش تو دوربین درست کارنمیکنه و اشتباهی عکس میندازه و فوکوس خیلی طول میکشه!رابط کاربریشم اندروید خام جذاب تر بود تصویر
ضمنا عکسایی که گذاشتین مشکل نور گیری داره دوربین.یکم دقت کنین به نور عکس متوجه میشین تصویر
اگه قیمت این گوشی 400 تومن می بود بلی گوشی خوبی میشد وی نه با 599 تصویر تومن
آخرین ويرايش توسط 1 on Freedom Fighter, ويرايش شده در 0.
شبیه ساز گنج جنگ
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

,
رفیق اینا رو ولشون کن...گناه دارن...تو کتشون نمیره و ما هم اصراری نداریم
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

Freedom Fighter نوشته شده:
hamid373 نوشته شده:

هههه

شما تعصب بسیار غلیظی رو برند و صدالبته جی ال ایکس تصویر تصویر تصویر دارین که اشتباهه
طرفداری از برند کلا اشتباهه
در مورد گوشی های جی ال ایکس و بخصوص اسپایدر میتونین برین و نظر کسایی که واردن رو بپرسید.جالب از اینجاس که رقباش با امکانات بسیار بهتر قیمت پایینتر دارن! تصویر
مثلا آنر 3 سی
و اگه برندای دیگه رو بگیم گرند پرایم واقعا گوشی توپیه نسبت به قیمتش که 10تومن با اسپایدر شما فاصله داره!صرف نظر از نوع صفحش پردازندش خوبه.البته بازم من صفحه گرند پرایم رو بیشتر میپسندم تا اسپایدر.شما هی میگی دس نگرفتی اسپایدرو نمیگم چرااینو میگین اگه باهاش کارنکرده بودم نظر نمیدادم
نشون به اون نشون که سنسور حرکاتش تو دوربین درست کارنمیکنه و اشتباهی عکس میندازه و فوکوس خیلی طول میکشه!رابط کاربریشم اندروید خام جذاب تر بود تصویر
ضمنا عکسایی که گذاشتین مشکل نور گیری داره دوربین.یکم دقت کنین به نور عکس متوجه میشین تصویر
اگه قیمت این گوشی 400 تومن می بود بلی گوشی خوبی میشد وی نه با 599 تصویر تومن

تعصبی ها!!!!؟؟؟؟؟
والا من تا حالا رو هیچ برندی غیر از اپل تعصب ندارم و.......
من فقط از گوشی های آندرویدی پرچم دار و 1 دنیا استفاده میکنم چون موضوع هنگ و غیره کم توی این گوشی ها رخ میده یا شاید هم رخ نده.....و از وقتی که این گوشی رو برای خواهرم خریدم یه بار هم هنگ نکرده و همین موضوع باعث علاقه ی من به این گوشی فوقالعاده شده....دوربینش هم خوبه ولی کیفیت فیلم برداری اون فوقالعاده ست و از 1080 خیلی از گوشی های پرچم دار دنیا بالاتره...
شمایی هم که میگی با این گوشی کار کردی.....بگم که قطعا دروغ میگی چون نشونه های که دادی همونایی که توی نظرات و مطلب سایت زومیت بود....
باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط hamid373 »

اره نشونه هاش همش غلط بود
اگه این گوشی هم بهترین توی دنیا بود باز ایشون میگفت اشغاله و درد نمیخوره کلا با برندش مشکل دارن انگار

Major II
Major II
نمایه کاربر

مسلمانایی که حرف راست رو دروغ میپندارن :-(
خیلی عالی درسته داداشای من بحث با شما هیچ فایده ای نداره :razz:
شبیه ساز گنج جنگ
ارسال پست