پيشنهاد شما واسه خريد گوشي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: پيشنهاد شما واسه خريد گوشي

پست توسط Mahdi1944 »

,
در حال حاضر مطلقا خیر، شاید با اومدن ویندوز 10 موبایل شرایط تغییر کنه، اما همچنان هیچ امیدی به این پلاتفورم حتی با وجود مواردی که از ویندوز 10 موبایل منتشر شده، ندارم، گوشی فقط اندرویدی و تبلت فقط ویندوز کامل با پردازنده Intel, AMD. مایکروسافت سلطان تبلت‌ها به بالا و تا قبل سرور‌ها هست و اندروید بر موبایلها سلطنت میکنه ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

میشه دلایل تون رو از نخریدن گوشی ویندوز فونی بگید؟
مگه ویندوز 10 نهایی واسه گوشی نیومده؟
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خیر نیومده، دلیل اصلی همین هست که هنوز مشخص نیست در ویندوز 10 موبایل با چه چیزی مواجه خواهیم بود و ویندوز فون‌ها هم شدیدا با مشکلات کمبود برنامه و امکانات مواجه هستند. همچنین به همین دلیل و سویچ‌های مکرر، توسعه دهندگان سعی میکنند برای پلاتفورمهای پرطرفدار مثل اندروید و یا بعد از اون با فاصله خیلی زیاد، iOS رو انتخاب کنند تا بازار هدف بیشتری داشته باشند. همچنین سیستم و ساختار بسته‌ی ویندوز فون هم مشکل دیگه‌ای هست که در این مورد با iOS مشترک هستند. در مجموع هنوز نمیشه برای ویندوز 10 موبایل اظهار نظری کرد، اما بعید میدونم این پلاتفورم هم بتونه توسعه دهنده‌ها و مصرف کنندگان رو به خودش جلب کنه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

سلام دوستان :razz:
درخواست راهنمایی برای خرید یک device اندرویدی در حد یک میلیون تومن دارم برای یکی از دوستام هست جهت هدیه به خانوم محترمش
موارد استفاده به ترتیب اولویت: تماشای فیلم، بازی، فیلم و عکس برداری با کیفیت خوب و وبگردی
قطعا برای دیدن فیلم صفحه نمایش و باتری باید در حد معقول جوابگو باشه اما نمیخواد صفحه نمایش هم خیلی بزرگ باشه حداکثر ۱۰ اینچ
ممنون میشم از راهنماییتون
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

$ , با سلام
توصیه بنده به شما بسته به نیازتون هواوی honor 6 :

[External Link Removed for Guests]گوشی-موبایل-هوآوی-آنر-6-مدل-H60-L04#!/tab-review/

و گوشی هواوی p8 هست :

[External Link Removed for Guests]گوشی-موبایل-هوآوی-P8-نسخه‌ی-16-گیگابایتی-دو-سیم-کارت#!/tab-review/

که هر دو گوشی از ظرافت خاصی برخوردار هستند و پشتیبانی هم می شوند و حتما به اندروید 6 هم اپدیت میشوند .
در مورد باتری باید بگم که باتری honor 6 بهتر هست .....
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

به نظرمن سامسونگ بخری خیلی بهتره!
پیشنهاد من galaxy j7 هم نمایشگرش خوبه super amoled هم پردازنده ش هشت هسته ایه و هم رمش خوبه!
اینم لینک مشخصات و قیمتش:
راستی اگه خواستی بخری دقت کن پسوند مدل اسمیش Hنباشه،میگن این گوشی هابه سفارش خاورمیانه ساخته میشن بهتره F یا... باشه مثلا" همین SM-J700F/DS

[External Link Removed for Guests]گوشي-موبايل-سامسونگ-گلکسي-J7-مدل-SM-J700F/DS-دو-سيم-کارت

البته گوشی های هوآوی روی کاغذ از سامسونگ بهترن،اما درعمل اینطور نیست!
دوستم یه p6 داره،اکثر بازیهای معمولی رو هم اجرا نمیکنه{حتی بعداز ریست فکتوری هم نتونست}
رابط کاربری هوآوی خیلی داغونه،داداشم یه honor 3c داره،بعد یک ربع استفاده کردن ازش بدم اومد!
فقط کافیه یه فایل رو براش بلوتوث کنید و ببینید هوآوی یعنی بووووق خخخخ
رابط کاربری سونی هم خوب نیست،حداقل میان رده هاش اینطورین،چون داداش کوچیکم یه e3 داره اونم داغونه،البته باز از هوآوی بهتره!!!

Sent from my SM-G530H using Tapatalk
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

serat&mersad, با سلام
دقیقا برعکس
توی تست دوربین بین گوشی خودم هواوی p8 lite و سامیونگ j7 تمایز رنگی و زنده بودن رنگ ها توی گوشی هواوی خیلی بهتر بود ...
تنها عیبی که می تونم روی گوشی خودم بذارم باتری ضعیف اون هست ...
در غیر اون صورت رابط کاربری که با یه لانچر کارش راه میفته و اصلا چیزی نیست که بخواد اذیتت کنه ...
تنها مزیت گوشی های سامسونگ توی صفحه نمایش و باتری اون ها هست که توی گوشی هواوی honor 6 که لینکش و بالا دادم مشکل باتری برطرف شده و باتری عالی روی اون قرار داده شده ...
در مورد سونی چون تا حالا تجربه ی کار بلند مدت با اون رو نداشتم ترجیح میدم اظهار نظری نکنم ؤ اما اون طور که شنیدم پشتیبانی نرم افزاری سونی عالیه به همراه گارانتی اون ...
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

$ ,
من شدیدا Galaxy S5 نسخه Snapdragon‌ رو توصیه میکنم. HTC و HUAWEI‌ رو هم توصیه نمیکنم، به خاطر ساپورت و محدودیت نرم افزاری فاجعه بار

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

سلام سیدجان و مهدی عزیز،خوشحالم که هستید:)امیدوارم همیشه باشید تا از راهنمایی های ارزشمندتون استفاده ببریم!
SMH
عزیز،اسمارت فونی خوبه که همه نیازهای کاربرشو به صورت پیشفرض فراهم کنه و نیازی به نرم افزارهای جانبی{لانچر} برای بهینه کردن رابط کاربریش نداشته باشه.
من خودم بارها لانچرنصب کردم اما هیچ کدوم رو بیشتر از یک روز تحمل نکردم،هیچ کدوم به نظرم ارزش رو گوشی موندن رو نداشتن!
از طرفی وجود لانچر چون یه برنامه جانبی هست باعث کندشدن عملکرد گوشی میشه و لگ دار شدنش!!!

به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

serat&mersad, با سلام
درسته
اینجا و توی این تاپیک جاش نیست اما من گوشی و که دستم بگیرم اولین کاری که می کنم nova لانچر و نصب می کنم و هیچ لانچری غیر اون رو تا حالا نتونستم تحمل کنم و اینکه حجم 4 مگابایتی داره و پر از امکانات و زیبایی هست ...
حرف جناب اقای عظیمی در مورد htc و huawei در مورد پشتیبانی و بوت لودر بسته و این چیزها رو قبول دارم چون خودم یکم سختی کشیدم برای روت کردن و ...
اما باید گفت اون چیزی که روی برگه می بینید در عمل هم همون هست و من تا حالا از اون راضی بودم ...
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

serat&mersad,
در مورد لانچر تعریف شما از اون اشتباه هست، در آندروید یک هسته لینوکسی وجود داره و یک ماشین مجازی که یکسری برنامه روی اون ماشین مجازی اجرا میشن که همین برنامه‌هایی هست که ما اون رو به عنوان اندروید میشناسیم، در اندروید هر برنامه مسئولیت یک کار خاص رو میتونه بر عهده بگیره، برای مثال برنامه‌ی کانتکت، شماره گیری، موزیک، لانچر، تنظیمات و هر آنچه در اندروید شما میتونید با اون کار کنید، در واقع یک برنامه هست و جرو خود سیستم عامل نیست به این شکل که نشه جایگزین کرد، زمانی که شما مثلا یک برنامه مثل لانجر نصب میکنید به سیستم عامل اعلام میکنه که من یک برنامه لانجر هستم و سیستم عامل اون رو توی لیست خودش میگذاره و میشه اون رو به عنوان لانجر پیش فرض انتخاب کرد، وقتی یک برنامه پیشفرض شد، عملا جایگزین برنامه‌ی سیستمی قبلی میشه و دیگه اینطور نیست که برنامه اصلی هم کنار اون برنامه در حال اجرا و مصرف منابع باشه، در نتیجه فقط منابعی که برنامه جایگزین لازم داره مصرف میشه. من به شخصه فقط لانچر Line Launcher‌ رو تایید میکنم و اولین کاری که وقتی به یک گوشی میرسم نصب میکنم همین هست :D
به هر حال در مورد برندها، فعلا کاملترین اکوسیستم متعلق به سامسونگ هست، به راحتی و به صورت منظم رامهای اون ارائه میشه، بدون هیچ مشکلی میشه تغییرات دلخواه رو در سیستم عامل ایجاد کرد و فلش زد و هیچ قفل و محدودیتی هم روی گوشی نمیگذاره. سورسها رو به صورت منظم ارائه میکنه. پشتیبانی خیلی خوبی داره و ...
برای مثال من Galaxy R دارم که مال حدود 5 سال پیش هست و اون زمان اندروید 2.3 روی اون نصب بود، تا الان همچنان رام برای اون توسعه داده میشه و من اندروید استیبل 4.4.4 و همینطور بتا 5.1.1 رو روی اون میتونم نصب کنم و احتمالا 6 هم برای اون ارائه میشه. با اینکه این گوشی پرچمدار هم نبود. اما در مورد بفیه برندها مخصوصا هواوی و htc های امروزی، حتی فریمویر فعلی رو بخواهید گیر بیارید هم باید هفت خان رستم رو سه دور رد کنید تا شاید کسی دلش بسوزه و به شکلی دامپ کرده باشه و در اینترنت منتشر کرده باشه. واقعا این دو برند از این لحاظ افتضاح عمل میکنند و سامسونگ و سونی بهترین عملکرد رو دارند،‌اما سونی هم بوت لودر رو لاک میکنه (به صورت رسمی امکان انلاک و حتی نصب سیستم عامل دیگه‌ای رو هم میده) و کرنل و ریکاوری رو هم با هم ادغام کرده و این مشکلاتی رو برای کاستوم ریکاوری و رام ایجاد میکنه. اما در مجموع قابل دفاع هست، گوشی‌های مدیاتک هم خود مدیاتک پشتببانی خوبی از اونها میکنه، اما سورس و کرنل در مدیاتک چند هزار دلار قیمت داره و به صورت ازاد ارائه نمیکنه (اما جالبه که هواوی حتی به mtk هم رحم نمیکنه و روی اونها هم لاگ میگدازه که فکر میکنم تنها یا محدود تولید کننده‌ای هست که این بلا رو سر mtk میاره !!!)

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

Mahdi1944
ممنون از توضیحات خوبتون،البته چون تخصصی بود بایدچندباردیگه درست بخونمش!
و اینکه هم لانچر پیشنهادی شما و هم سیدمجتبی عزیز رو دانلود کردم و تنظیم،راستش line لانچر شکیلتر بود،البته تو حالت استاندارد و بدون استیکرهای لاین:D
لاین لانچرو تازه نصب کردم و درست تنظیم نشده.
ممنون از هردوی شما بزرگواران:)

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”