ويروسي که پاک نميشه.کمک ميخوام

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

ويروسي که پاک نميشه.کمک ميخوام

پست توسط hassanminai »

با سلام و ارادت به اساتید محترم:
یک گوشی 6600 نوکیا دست دوم گرفتم که بعد از نصب آنتی ویروس زعون 2ویروس رو شناخته ولی نمیتونه اونا رو پاک کنه.
از آدرسی که داده با فایل منیجر رفتم ولی باز delete نمیشه.
با فرمت کردن درایو C هم پاک نشدند.آدرس و نام ویروسها عبارت است از:

c:/system/bootdata/lib/cwoutcast.exe
c:/system/recog/cworec.mdl

لطفا منو راهنمایی کنید که چه کنم وبا چه برنامه ای از شر این ویروس ها رها شم؟با یک دنیا تشکر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

hassanminai جان
اين همون ويروس معرفو ComWorrior هست که بايد به اين روش اون رو حذف کنيد
ابتدا مموري رو خارک کرده وبا استفاده از کار ريدر دو فايل ويروسي رو حذف کنيد
و بعد از اون با استفاده از آنتي ويروس Trend شروع به اسکن کنيد، زماني که ويروس پيدا و حذف شد بلافاصله باتري رو خارج کنيد تا ويروس قدرت کپي مجدد از رم رو پيدا نکنه (بهتره درب باتري رو باز نگه داريد تا به سرعت قادر به خارج کردن باتري باشيد)
گوشي رو روشن کنيد و مجددا شروع به اسکن کنيد اگر اثري از ويروس پيدا کرديد مرحله قبل رو تکرار کنيد و اين عمل رو تا حذف ويروس به طور کامل ادامه بديد
بعد از اون مموري رو در گوشي قرار داده و دوباره اسکن کنيد، اگر ويروسي پيدا نشد که مشکل رفع شده :D
اگر اطلاعات خودتون رو نياز نداريد هم راحت‌ترين راه مستر ريست و فرمت مموري کارد هست
اگر مشکلي بود اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hassanminai »

Mahdi1944 نوشته شده:hassanminai جان
اين همون ويروس معرفو ComWorrior هست که بايد به اين روش اون رو حذف کنيد
ابتدا مموري رو خارک کرده وبا استفاده از کار ريدر دو فايل ويروسي رو حذف کنيد
و بعد از اون با استفاده از آنتي ويروس Trend شروع به اسکن کنيد، زماني که ويروس پيدا و حذف شد بلافاصله باتري رو خارج کنيد تا ويروس قدرت کپي مجدد از رم رو پيدا نکنه (بهتره درب باتري رو باز نگه داريد تا به سرعت قادر به خارج کردن باتري باشيد)
گوشي رو روشن کنيد و مجددا شروع به اسکن کنيد اگر اثري از ويروس پيدا کرديد مرحله قبل رو تکرار کنيد و اين عمل رو تا حذف ويروس به طور کامل ادامه بديد
بعد از اون مموري رو در گوشي قرار داده و دوباره اسکن کنيد، اگر ويروسي پيدا نشد که مشکل رفع شده :D
اگر اطلاعات خودتون رو نياز نداريد هم راحت‌ترين راه مستر ريست و فرمت مموري کارد هست
اگر مشکلي بود اعلام کنيد

با تشکر از شما.ولی این ویروس در درایو سی است .و با چند آنتی ویروس سعی کرئم ولی نشد.فرمت هم از طریق *#7370* کردم ولی باز نشد... :sad:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

سلام دوست عزيز .اين ويروس تنها با انتي ويروس bitdefender پاك ميشه.حتي اگه مستر فرمتم بكني پاك نميشه.انتي ويروسم تو سايت هست ميتوني دانلود كني :razz:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

hassanminai
اگر روشي که در بالا نوشتم رو درست انجام بديد ويروس قطعا حذف خواهد شد، اين ويروس در هر دو مسير همسان در مموري کارت و فون مموري خودش رو کپي مي‌کنه و دليل اينکه بعد از مستر ريست دوياره ويروس بر مي‌گرده هم دقيقا به خاطر وجود يک کپي از اين ويروس در مموري کارت هست
لطفا روشي که در بالا عرض کردم رو دقيقا انجام بديد و نتيجه رو اعلام کنيد
موفق باشيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر

پست توسط hassanminai »

ghadami2005 نوشته شده:سلام دوست عزيز .اين ويروس تنها با انتي ويروس bitdefender پاك ميشه.حتي اگه مستر فرمتم بكني پاك نميشه.انتي ويروسم تو سايت هست ميتوني دانلود كني :razz:

با سلام این آنتی ویروس مال موبایله یا کامپیوتر؟در قسمت دانلود موبایل که ندیدمش .اگه هست لطفا مسیرش رو برام ذکر کنید.ممنونم :)
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

hassanminai عزيز و گرامي شما با روش بالا که مهدي جان معرفي کردند به راحتي ميتونيد اين ويروس را حذف کنيد.
روش راحت آن روش دوم است که....
ابتدا مموري ر از گوشي خارج کنيد - گوشي را مستر ريست کنيد - سپس ممنوري را با کامپيوتر فرمت کنيد و خيالتان راحت باشد که ديگه اين ويروس روي گوشي شما نخواهد بود.

سوالي را که مطرح کرديد به جواب دهنده آن هم احترام بگزاريد.
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

بحث راجب اين مسائل به اين تاپيک و انجمن مربوط نميشود.
لطفا عجولانه راجب به کسی تصمیم نگیرید و این گونه صحبت نفرمایید.

پستهاي اظافي حذف شد.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

hassanminai بيا اينم ادرس انتي ويروسي كه نتونستي پيداش كني .واسه unzip رمز ميخواد REZA-2006 رو وارد كن بعد ابتدا فايل BITDEFENDER.SIS رو نصب كن بعد فايل UPDATE.SIS وقتي بر نامه نصب شد .وارد برنامه شو و بعد MENU رو بزن بعدSCAN رو انتخاب كن و تو قسمت باز شده scan action رو از ask user به deleted تغيير بده و بعد استارت اسكن رو بزن بدون شك هر چهار تا ويروس چه تو مموري كارت و چه تو درايو c پاك ميشن.

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... itdefender
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
New Member

پست توسط javaheri »

سلام.اين ويروسه موبايل منو ريست مي کنه و اجازه نصب انتي ويروس رو نميده چطوري مموري خود موبايلو فرمت کنم مستر ريست هم کاري نکرد لطفا کمک کنيد :P
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

javaheri جان
به همين روالي که در همين تاپيک نوشتم به دقت عمل کنيد، حتما قادر به حذف اون خواهيد بود، نکاتي که مطرح شده رو هم در نظر بگيريد

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

سلام!

من مبتلا به اين ويروس شدم!
خواستم آنتي ويروس نصب کنم، نذاشت، يعني نميشد...
رم رو با کسپراسکاي کامپيوتر اسکن کردم و دو تا فايلش رو پاک کرد( فايل هاي ويروس)
خود گوشي رو با 7370 فرمت ريست کردم.

حالا رم رو ميزارم تو گوشي ، گوشي تعطيل ميشه! هيچ دگمه اي کار نميکنه و وارد منو نميشه. حتي دکمه هاي سبز و ... هم کار نميکن غير از عدد ها .

چه کنم :lol: :lol:
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”