سلام به بچه های با حال centralclubs
می می خواستم که مموری گوشیم را فرمت کنم که توسط گوشی اینکار را می کنم فرمت میشه اما اطلاعاتش پاک نمیشه 8)
وقتی با کامپوتر می خوام پاک کنم هم اررور میده که نمیشه پاکش کرد
می خواستم بدونم چجوری میشه با کامپیوتر فرمت کرد ،چون شنیدم که اگر با کامپیوتر فرمت بشه دیگه توسط گوشی قابل شناسایی نیست ، اگر غیر از این هست در هنگام فرمت روی چه گزینه هایی تنظیم کنم
یا اگر برنامه خاصی برای فرمت مموری موبایل وجود دارید لطفا معرفی نمایید
در ضمن گوشی من هم 3230 می باشد
با تشکر از همه اونایی که راهنمایی نمایند
فرمت مموري موبايل؟؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72672 بار
- سپاسهای دریافتی: 31673 بار
- تماس:
nt جان
اگر در گوشي قادر به فرمت نيستيد دليل اون فعال بودن سرويسهايي در گوشي هست که سورس اونها در مموري کارت قرار داره و کاملا عادي هست، با استفاده از اين برنامه در کامپيوتر اقدام به فرمت کنيد
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=102
در مورد قابل شناسايي بودن و نبودن هم به فايل سيستم فرمت شما مربوط هست، در حال حاضر گوشيها قادربه پشتيباني از FAT32 نيستند و شما بايد مموري رو با FAT فرمت کنيد، به طور پيشفرض ويندوز مموري رو با FAT32 فرمت ميکنه که کافي هم اون رو روي FAT تنظيم کنيد مشکل رفع خواهد شد
البته برنامهاي که براتون گذاشتم خودش اين کار رو انجام ميده و فقط شما بايد حجم مموري رو در صورتي که نتونست محاسبه کنه در برنامه انتخاب کنيد، انشاالله که مشکل شما حل خواهد شد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد
اگر در گوشي قادر به فرمت نيستيد دليل اون فعال بودن سرويسهايي در گوشي هست که سورس اونها در مموري کارت قرار داره و کاملا عادي هست، با استفاده از اين برنامه در کامپيوتر اقدام به فرمت کنيد
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=102
در مورد قابل شناسايي بودن و نبودن هم به فايل سيستم فرمت شما مربوط هست، در حال حاضر گوشيها قادربه پشتيباني از FAT32 نيستند و شما بايد مموري رو با FAT فرمت کنيد، به طور پيشفرض ويندوز مموري رو با FAT32 فرمت ميکنه که کافي هم اون رو روي FAT تنظيم کنيد مشکل رفع خواهد شد
البته برنامهاي که براتون گذاشتم خودش اين کار رو انجام ميده و فقط شما بايد حجم مموري رو در صورتي که نتونست محاسبه کنه در برنامه انتخاب کنيد، انشاالله که مشکل شما حل خواهد شد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
-