اشکال در مورد کوشی سونی اریکسون k750i
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- تماس:
اشکال در مورد کوشی سونی اریکسون k750i
سلام به همه دوستان من یه گوشی موبایل سونی اریکسون k750i دارم .. اما نمی دونم چرا بعد از روشن شدن تا چنددقیقه باعاش کار می کنم حاموش میشه ... دوبراه خودش روشن می شه.. وحسابی قاطی کرده ..... می دونم باطری اشکالی نداره جون با یه باطری سالم چکش مردم... از امکان ریست هم که داخل کوشی هست .. استفاده کردم.... اما باز هم نشد.... نمی دونم دلیلش چیه.. که یک دفعه هنگ می کنه..... یا خاموش میشه..... البته هر دو سه دقیقه یه بار.... نمی دونم امکان این که مثل ویندوز کامپیوتر همه موبایل را پاک کرد و دوباره ریخت هست.. یا امکان دیگه ای که بتونم موبایل رو درست کنم...ممنون می شم از جواب....
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
با سلام خدمت شما دوست عزيز
شما مي توني موبايلت را به يكي از موبايل فروشي ها نشان دهي تا براي تو آن را Flash كنند با اين كار احتمال خيلي قوي دارد كه مشكلت حل شود در ضمن مواظب باش با اينكار تمام اطلاعات گوشي پاك مي شود . حتي شماره تلفن هايي كه ذخيره كرده اي
شما مي توني موبايلت را به يكي از موبايل فروشي ها نشان دهي تا براي تو آن را Flash كنند با اين كار احتمال خيلي قوي دارد كه مشكلت حل شود در ضمن مواظب باش با اينكار تمام اطلاعات گوشي پاك مي شود . حتي شماره تلفن هايي كه ذخيره كرده اي
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
آقا يون و خانوما نخواستم تاپيك جدا بدم،ولي خداييش ياري كنيد
دوستان سعي ميكنم خلاصه بگم
يه بنده خدايي با گوشي p990 يا k750 يه چيزي با برنامه اگه اشتباه نكنم نوت نوشته و بعد واسه من كه گوشيم n73 هست فرستاده ،به صورت يه فايل
به اسم not.jot داخل inbox مسيج هام هست.
حالا نه بازش ميتونم بكنم نه بريزمش تو كامپيوتر
واسه يه گوشي سوني اريكسون هم سندش كردم ولي باز هم باز نشد
كسي راه حلي داره
دوستان سعي ميكنم خلاصه بگم
يه بنده خدايي با گوشي p990 يا k750 يه چيزي با برنامه اگه اشتباه نكنم نوت نوشته و بعد واسه من كه گوشيم n73 هست فرستاده ،به صورت يه فايل
به اسم not.jot داخل inbox مسيج هام هست.
حالا نه بازش ميتونم بكنم نه بريزمش تو كامپيوتر
واسه يه گوشي سوني اريكسون هم سندش كردم ولي باز هم باز نشد
كسي راه حلي داره
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Saeed_6262 جان
برنامهي X-Plore رو نصب کرده و با کليد 4 وارد inbox بشيد، در اونجا ميتونيد فايل رو کپي کرده و به هر جايي خواستيد منتقل کنيد
برنامهي X-Plore رو نصب کرده و با کليد 4 وارد inbox بشيد، در اونجا ميتونيد فايل رو کپي کرده و به هر جايي خواستيد منتقل کنيد

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Re: اشکال در مورد کوشی سونی اریکسون k750i
farhadamin نوشته شده:سلام به همه دوستان من یه گوشی موبایل سونی اریکسون k750i دارم .. اما نمی دونم چرا بعد از روشن شدن تا چنددقیقه باعاش کار می کنم حاموش میشه ... دوبراه خودش روشن می شه.. وحسابی قاطی کرده ..... می دونم باطری اشکالی نداره جون با یه باطری سالم چکش مردم... از امکان ریست هم که داخل کوشی هست .. استفاده کردم.... اما باز هم نشد.... نمی دونم دلیلش چیه.. که یک دفعه هنگ می کنه..... یا خاموش میشه..... البته هر دو سه دقیقه یه بار.... نمی دونم امکان این که مثل ویندوز کامپیوتر همه موبایل را پاک کرد و دوباره ریخت هست.. یا امکان دیگه ای که بتونم موبایل رو درست کنم...ممنون می شم از جواب....
دوست عزیز درود بر شما
در این مدل گوشیها برخی اوقات به خاطر نصب یک تم مشکل دار این اتفاق می افتد
شما وقتی گوشیتون بالا اومد تم اورجینال گوشیتون رو روش نصب کنید ...
شاد زی مهر افزون ...
-
- تماس:
- تماس:
Saeed_6262
معمولا ساختار خاصي نداره، پسوند اون رو به txt تغيير بديد احتمالا متن قابل مشاهده خواهد بود
معمولا ساختار خاصي نداره، پسوند اون رو به txt تغيير بديد احتمالا متن قابل مشاهده خواهد بود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- تماس:
- تماس:
Saeed_6262 جان
اين فرمت مختص SE ها هست و فقط با خود اونها قابل خوندن درست هست، اما ساختار سادهاي دارند و با کمي دقت ميشه متن اصلي رو پيدا کرد
راه ديگهاي نميشناسم، البته ميتونيد اون رو با بلوتوس براي گوشي SE بفرستيد و بعد به صورت SMS مجددا براي گوشي خودتون ارسال کنيد، و بعد با برنامههاي Export مسيجها رو به صورت txt به کامپيوتر منتقل کنيد (البته راه عقلانياي نيست و فقط به عنوان يک راه حل عرض کردم، وگرنه همين باز کردن فايل به صورت txt سادهترين و منتطقيترين راه حل هست)
موفق باشيد
اين فرمت مختص SE ها هست و فقط با خود اونها قابل خوندن درست هست، اما ساختار سادهاي دارند و با کمي دقت ميشه متن اصلي رو پيدا کرد

راه ديگهاي نميشناسم، البته ميتونيد اون رو با بلوتوس براي گوشي SE بفرستيد و بعد به صورت SMS مجددا براي گوشي خودتون ارسال کنيد، و بعد با برنامههاي Export مسيجها رو به صورت txt به کامپيوتر منتقل کنيد (البته راه عقلانياي نيست و فقط به عنوان يک راه حل عرض کردم، وگرنه همين باز کردن فايل به صورت txt سادهترين و منتطقيترين راه حل هست)
موفق باشيد
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
همانطور که MASTER, گفتند در گوشي هاي k750i گاهي اوقات هنگامي که ميخواهيد بعضي تم ها را روي گوشي اجرا کنيد اين مشکل پيش ميايد . اضافه کنم که گاهي حتي بلافاصله پس از انتخاب يک آهنگ ( مشکل دار ) براي زنگ گوشي يا انتخاب يک تصوير براي پس زمينه اين مشکل ( خاموش و روشن شدن ) پيش مياد . البته اين اتفاق در اثر ضربه هم پيش ميايد ولي فکر نميکنم مشکل شما ضربه باشه .
شما اين دفعه که گوشي را روشن کرديد , دقت کنيد و ببينيد که موقع انجام چه کاري اون اتفاق براي گوشي ميافتد و اينجا بنويسيد .
شما اين دفعه که گوشي را روشن کرديد , دقت کنيد و ببينيد که موقع انجام چه کاري اون اتفاق براي گوشي ميافتد و اينجا بنويسيد .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *