tazeh vared جان
برنامهاي که شماره رو نشون بده وجود نداره، اين موضوع يک سرويس هست که اگر قرار بر انجامش باشه، بايد مخابرات امکانات اون رو ايجاد کنه
اما اگر گوشي شما از سري 60 هست، با برنامهي PhonePilot ميتونيد اون رو بلک ليست کنيد (اين امکان وجود داره که تمام شمارههايي که ناشناس هست رو بلاک کنه، چند روز به همين روال بمونه احتمالا مزاحم دست از کار خواهد کشيد)
مزاحم دارم(بچه به دادم برسین!!)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: مزاحم دارم(بچه به دادم برسین!!)
Ma3ouD نوشته شده:سلام به همه1-2 روز هست که یک مزاحم اس ام اسی دارم که همش اس ام اس خالی میده
اصلا نمی تونم با کسی اس ام اس بازی کنم.همش اس ام اس های این احمق میاد روو
.یک لحظه خودتون رو جای من بذارین ....
میگین چیکارش کنم.خطش ایرنسل هست.ماله منم ایرانسل.طرح قرمز رو زده اس ام اس مجانی
![]()
بچه ها به دادم برسین.
مسعود شمارش رو برای من اس ام اس کن تا حالش رو بگیریم با همکارام یه چند روزی بهش حملات اس ام اسی کنیم و بعدش چند روز بمب باران اس ام اسی تا خطش رو بفروشه! اگه میخوای شمارم رو برات توی پیغام خصوصی بفرستم

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: tehran-karaj
- تماس:
- محل اقامت: tehran-karaj
- تماس: