گوشیم میخواد بسوزه؟!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

گوشیم میخواد بسوزه؟!!!

پست توسط Ma3ouD »

سلام به همه.
دیشب گوشیم زیر بالشتم بود من حواسم نبود با آرنج اومدم رو بالش و گوشی بیچارم اون زیر له شد!!!! :sad:
صبح که پاشدم دیدم چندتا از دکمه هاش کار نمی کنه.بردم تعمییر گاه ,گفت که گوشیت به احتمال 2-3 درصد امکان داره بسوزه.ولی 97 درصد درست میشه.
میشه یکی بگه جریان چیه؟مگه میشه که درست نشه؟!! :sad:
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

خوب ديدم من تشکر کردم از اين پست خيلي ها بهم گفتند دليلش چي بوده تعجبم کردند!!!!!!!!!!

من خواستم از اين حرکت مسعود جان در عين خواب که زدند گوشي رو ترکوندن تشکر کنم همين حالا هي گير بديد. :::P

خوب مسعود جان درست ميشه ولي فکر کنم به خرجش نمي ارزه من مي گم برو گوشي رو عوض کن 6630 خيلي قديمي هست ديگه ان 95 بخر حالشو ببر. :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
گوشيهاي نوکيا استحکام خوبي در مقابل ضربه و فشار دارند، بعيده که مشکل حادي پيش بياد :-)
نگران نباشيد (البته کار رو به يک تعميرکار خوب بسپاريد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

دکمه 8-9 2-1- کار نمی کرد.امروز گوشیو گرفتم.40 تومن خرجش شد. :-o نرخش همینه؟! :shock:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

Ma3ouD, اگر سرتون کلاه نرفته باشه!احتمالا با اين ضربه شما برد زير کيبورد گوشي شکسته....قيمت رو نمي دنم...ولي خوب به نظر من يکم زياد گرفته ......ولي باز شما از تعميرگاه ديگه هم بپرسيد :?
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

آره به نظر منم زياد گرفته
عموي من گوشيش خورد شده بود کيبورد،ال سي دي ،و.... همۀ اينارو عوض کرد يعني درست کرد خرجش 60تومن شد مسعود جان برو يک پيگري بکن !!
:)
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

والا به من گفت چندتا آی سی سوخته!!! :? ضربه مگه آی سی میسوزونه ؟! :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD ضربه ممکنه ديده باشه، اما سوختن قائداتا فلسفه‌ي ديگري داره :shock:

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD ضربه ممکنه ديده باشه، اما سوختن قائداتا فلسفه‌ي ديگري داره :shock:

ببین مهدی جان همونجوری که گفتم کیبورد گوشی رفت زیر آرنجم و فشار بالاش اومد.پس به نظر شما با فشار آی سی نمی سوزه.میشه یکم توضیح بدین که در چه صورت میتونه این اتفاق میوفته؟که من با دست پر برم سراغ طرف :-?
ممنون :( :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD
من گوشي شما رو نديدم، اما به طور کلي ضربات فيزيکي باعث تخريب فيزيکي ميشه، مثل شکستن، و فرايند‌هاي الکترونيکي مثل تغيير ولتاژ و امثال اون باعث صدمه منطقي ميشه که به سوختن معروف هست، البته شايد واقعا IC ها مشکلي پيدا کرده باشند و تعميرکار چون فکر ميکردند که شما اطلاعاتي نداريد، ساده تر بيان کردند، چون در هر دو صورت نياز به تعويض قطعه وجود خواهد داشت، اما اينکه يک يا چند کليد خاص کار نکنه به بورد کليد ها مربوط هست، بهتره نظر چند تعميرکار رو هم در اين زمينه جويا بشيد (RamCo عزيز که در انجمن حضور دارند، تعميرکار هستند :-) )

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار
تماس:

پست توسط RamCo »

Ma3ouD, جان
اکثر گوشی های نوکیا برای صفحه کلیدشو ن یک IC هایی دارند که به IC کریستالی معروفند و در مقابل ضربه و فشار
بسیار آسیب پذیرند و میشکنند یا به اصطلاح عام میسوزند من 90 درصد احتمال میدم گوشی شما هم از همین نقطه آسیب دیده
و اما زیر کیبوردتون هم یک صفحه UIF دارید که مدار صفحه کلید رو تشکیل میده و بسیار بعیده که بر اثر ضربه و فشار
مشکلی براش ایجاد بشه. این قسمت معمولا" بر اثر آب خوردگی و رطوبت دچار پوسیدگی و خرابی میشه.
هر کدوم از این قسمت ها خراب شده باشه از 15 تا 20 هزار تومام هزینه داره اما چون معمولا" مردم با خود تعمیر کاران
طرف حساب نیستند سودهای کلانی این وسط توسط مغازه دارها برده میشه! :x
در ضمن این رو اضافه کنم که با ترک برداشتن این IC های کریستالی ممکنه بعضی کلید ها از کار بیفته مثل مشکل شما.
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Somewhere in the Space
سپاس‌های ارسالی: 288 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط Seymon86 »

مسعود جان اينطور که از شواهد پيداست شما تو خواب بروس لي تشريف دارين :grin:
به نظر من هم اگه يه گوشي جديد مثل
N 95
يا کلاٌ سري ان مي گرفتيد بهتر بود ااميدوارم ديگه مشکلي برات پيش نياد
ارسال پست