وصل شدن موبايل به اينترنت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
تماس:

وصل شدن موبايل به اينترنت

پست توسط KHOOR »

سلام یه سوال داشتم میخواستم ببینم میشه به وسیله اینترنت کامپیوتر از تو مایل استفاده کرد مثلا انتی ویروس اپدیت کنیم یا مثلا تو سایتی بریم یا از این قبیل کارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمت به خلق وظيفه نيست بلکه لذت است
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

اگه منظورت اینه که با کامپیوتر به اینترنت متصل بشی و بعد با متصل کردن گوشی به کامپیوتر از اینترنت استفاده کنی باید بگم که نمیشه این کار رو کرد !!! (من این کار رو با گوشی های K800 و N70 انجام دادم نشد)

ساده ترین راه و کم خرج ترین راه که خودم هم ازش استفاده میکنم استفاده از سیم کارت اعتباری ایرانسل هست و یا هر اپراتوری که سیستم GPRS رو راه اندازی کرده باشه .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

KHOOR جان
اين کار امکان پذير هست، بنده براي 3230 خودم همين کار رو انجام دادم و بدون مشکل با اون کار ميکنم، نحوه‌ي انجام کار رو هم در انجمن به صورت اموزش کاملي نوشتم، ميتونيد استفاده کنيد، البته براي گوشي‌هاي OS8 و بالاتر کمي تفاوت وجود داره که اگر خودتون کمي به شبکه آشنا باشيد، احتمالا خواهيد توانست اين کار رو انجام بديد :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

Mahdi1944 نوشته شده:KHOOR جان
نحوه‌ي انجام کار رو هم در انجمن به صورت اموزش کاملي نوشتم، ميتونيد استفاده کنيد، البته براي گوشي‌هاي OS8 و بالاتر کمي تفاوت وجود داره که اگر خودتون کمي به شبکه آشنا باشيد، احتمالا خواهيد توانست اين کار رو انجام بديد :-)

کجا نوشتید ؟ بنده نتونستم پیداش کنم . میشه لینکش رو لطف کنید ؟! :o در ضمن خط بنده دولتی هست و ایرانسل نیست و اصلا نمیدونم چطور باید با موبایل به اینترنت وصل بشم . :?

:razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

ASHK HIKAYESI عزيز
.فعلا تو ايران فقط با ايرانسل ميشه وصل شد.انشا الله يکي دو سال ديگه دولتي وصل ميشه و يا نسل 3 مياد که سرعتش چندين برابر ديال آپه
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ASHK HIKAYESI جان
سري به اين لينک بزنيد :-)
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=435
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”