عجیب ترین اشکال در ارسال message

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

عجیب ترین اشکال در ارسال message

پست توسط ashkan209 »

دوستان سلام
لطفا کمک کنید
یک n73 موزیکال گرفتم که توی مغازه با یک سیم کارت دیگه تستش کردم، ولی حالا که سیم کارت خودم را روش میگذارم اصلا message برای هیچ کس ارسال نمیکنه
unable to send message
ضمنا سیم کارتم روی دو تا گوشی دیگه که میگذارم (sony erricson -nokia 3230)،مشکلی برای ارسال مسیج نداره همچنین با دو تا سیم کارت دیگه ای که جداگانه روی این گوشی میگزارم ،بازم مشکلی نداره و مسیج ارسال میکنه (همه سیم کارتها دولتی و خط دائم هستند)
همچنین همه راههای زیر رفته ام ولی مشکل حل نشده است
- سیم کارتم را روی گوشی قبلی(3230) گذاشتم و ریست کلی کردم
- سیم کارت را روی گوشی جدید(N73) گذاشتم و ریست کلی کردم
- سیم کارتی که توی مغازه باهاش تست کردم را روی گوشی (N73) گذاشتم و ریست کلی کردم
مسیج سنتر را پاک کردم و دوباره ایجاد کردم ،ضمنا همه شماره های message center را چک کردم
ولی اصلا مسیج نمی فرسته
جان مادرتون کمک
بد جور کلافه شده ام
کمک
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashkan209,
سيمکارت مورد نظر فقط با اون گوشي مشکل داره يا کلا اون سيمکارت با هر گوشي‌اي مشکل داره، در اين صورت ممکنه به هر دليلي امکان ارسال sms براي خط مورد نظر غير فعال شده باشه که با مراجعه به دفاتر ارتباطات سيار درخواست فعالسازي مجدد کنيد، در صورتي که فقط با اون سيمکارت و اون گوشي مشکل وجود داره، يک بار مموري و فون مموري رو فرمت و گوشي رو مستر ريست کرده و مجددا چک کنيد، اگر مشکل رفع نشد بايد اون رو آپديت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط ashkan209 »

دوست عزيز سلام
ممنون از جوابتون
همانطور كه گفتم ،سيم كارتم روي دو تا گوشي ديگه (sony erricson , nokia3230 ) امتحان كردم ،مشكلي نداره و همچنين 2 تا سيم كارت ديگه هم روي اين گوشي جديد n73 امتحان كردم ،بازم مشكلي نداره ، انگار اين سيم كارت فقط با اين گوشي مشكل داره
مموري كارت را فرمت كردم ،ريست كلي 7370 هم انجام دادم ولي درست نشد
ضمنا فرمت فون مموري نميدونم چه جوري بايد انجام بدم
و آيا مشكلي براي سيستم عامل و يا اطلاعات خود گوشي پيش نمي آيد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ashkan209 جان
روش فرمت رو چندين بار در انجمن نوشتم، اما يک بار ديگه مينويسم
گوشي رو خاموش کرده و سه کليد 3 و * و Call (سبز) رو با هم نگه داشته و کليد پاور رو بزنيد و همينطور تا بالا اومدن گوشي، سه کليد رو نگه داريد
اگر مشکل رفع نشد، اون رو آپديت کنيد رفع خواهد شد
سيستم عامل در درايو Z وجود داره و فقط با اپديت يا فلش قابل تغيير هست و با فرمت و ... هيچ تغييري در اون رخ نخواهد داد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط ashkan209 »

فون مموري هم فرمت كردم ،حل نشد
آيا با توجه به اينكه گوشي با سيم كارتهاي ديگه message ميفرسته و همچنين سيم كارتم با گوشيهاي ديگه message ميفرسته ، چكار كنم؟
1- گوشي update كنم و چگونه ؟
2- سيم كارتم را بسوزانم و يكي ديگه بگيرم؟
New Member

پست توسط ashkan209 »

مشكلم حل شد
سيم كارت عوض كردم
ممنون از همه
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”