معرفی سیم کارت ریدر ! (sim card reader)
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
معرفی سیم کارت ریدر ! (sim card reader)
امکانات:
تمامی امکاناتی که یک گوشی دارد به وسیله سی دی آن در کامپیوتر رو میزی یا لپ تاپ نصب می شود.
به عنوان یه مودم تو کامپیوتر شناخته می شه یعنی:
می تونی تماس بگیری
تماس جواب بدی
اس ام اس بزنی و بگیری
ام ام اس بزنی و بگیری
باهاش اینترنت بری
فکس بزنی و بگیری
دایورت کنی
کنفرانس راه بندازی
و....
من تا حالا در ایران ندیدم ولی دستگاه جالبی به نظر میاد.
در ضمن قیمتش هم حدود 16 دلار هست.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
-
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 91 بار
- سپاسهای ارسالی: 72672 بار
- سپاسهای دریافتی: 31673 بار
- تماس:
aliaminfar
خير ، اين دو با هم متفاوت هستند
خير ، اين دو با هم متفاوت هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
آقا اينا چند مدله
1-اونايي كه مودم gsm هستند و با استفاده از اون ميشه امكانات ارتباطي موبايل رو به رايانه اضافه كرد
2-سيم خوان هايي كه با اونا ميشه مسيج ها و مخاطبين روي سيمكارت رو رو كامپيوتر يا روي يه سيم كارت ديگه كپي كرد
3-و دستگاه هايي كه با اونا ميشه اطلاعات و شماره و مجوز ورود به شبكه رو از روي يه سيم كارت روي يه سيم كارت خام كپي كرد
خوب حالا دوستان اگه كسي از مورد سوم سراغ داره پي ام بده تا بخربم
آخه با اين وضع افزايش قيمت sms و تعرفه بالاي مكالمه ايرانسل و عدم خط دهي ايرانسل و تعرفه ي مناسب سيمكارت هاي روستايي و sms ارزان پيامرسان ايرانسل و خط دهي خوب همراه اول و...و...و...و...
استفاده از چند سيمكارت خيلي باصرفه هست!
ختم كلام مورد 3 را خريداريم
1-اونايي كه مودم gsm هستند و با استفاده از اون ميشه امكانات ارتباطي موبايل رو به رايانه اضافه كرد
2-سيم خوان هايي كه با اونا ميشه مسيج ها و مخاطبين روي سيمكارت رو رو كامپيوتر يا روي يه سيم كارت ديگه كپي كرد
3-و دستگاه هايي كه با اونا ميشه اطلاعات و شماره و مجوز ورود به شبكه رو از روي يه سيم كارت روي يه سيم كارت خام كپي كرد
خوب حالا دوستان اگه كسي از مورد سوم سراغ داره پي ام بده تا بخربم
آخه با اين وضع افزايش قيمت sms و تعرفه بالاي مكالمه ايرانسل و عدم خط دهي ايرانسل و تعرفه ي مناسب سيمكارت هاي روستايي و sms ارزان پيامرسان ايرانسل و خط دهي خوب همراه اول و...و...و...و...
استفاده از چند سيمكارت خيلي باصرفه هست!
ختم كلام مورد 3 را خريداريم
- سپاسهای ارسالی: 72672 بار
- سپاسهای دریافتی: 31673 بار
- تماس:
mfd69 جان
توجه داشته باشيد نبايد دو سيمکارت با يک شماره و مجوز ورود در يک زمان در شبکه قرار بگيرند، در اين صورت به سرعت خط مسدود شده و براتون پرونده تشکيل ميدهند، چون خلاف مقررات هست، اين کار براي زماني که سيمکارت فعلي از نظر فيزيکي آسيب ديده و هر موردي که نياز به جايگزين کردن سيمکارت باشه کاربرد داره، نه براي استفاده همزمان از دو سيمکارت با يک خط
توجه داشته باشيد نبايد دو سيمکارت با يک شماره و مجوز ورود در يک زمان در شبکه قرار بگيرند، در اين صورت به سرعت خط مسدود شده و براتون پرونده تشکيل ميدهند، چون خلاف مقررات هست، اين کار براي زماني که سيمکارت فعلي از نظر فيزيکي آسيب ديده و هر موردي که نياز به جايگزين کردن سيمکارت باشه کاربرد داره، نه براي استفاده همزمان از دو سيمکارت با يک خط
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
mfd69, تنها راه اینه که شما یک گوشی که قابلیت اتصال دو سیم کارت رو داره بخرید سپس با استفاده از دستگاه two sim داخل هرکدام دو تا سیم کارت بذارید که جمعا میشه 4 تا :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
فکر نکینم بیشتر هم به دردتون بخوره.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
فکر نکینم بیشتر هم به دردتون بخوره.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Re: معرفی سیم کارت ریدر ! (sim card reader)
یا سلام
در مورده این سیم ریدرها خوندم که میتوونن تماسها و اس ام اس ها رو ریکاوری کنه.من یه سیم دائمی دارم میخواستم بفروشم.چیکار کنم که دیگه اطلاعات سیمم برنگرده؟(بجز سوزونده سیم!؟ممنون میشم از راهنماییتون)
در مورده این سیم ریدرها خوندم که میتوونن تماسها و اس ام اس ها رو ریکاوری کنه.من یه سیم دائمی دارم میخواستم بفروشم.چیکار کنم که دیگه اطلاعات سیمم برنگرده؟(بجز سوزونده سیم!؟ممنون میشم از راهنماییتون)
-
Re: معرفی سیم کارت ریدر ! (sim card reader)
man 2 ta kharidam ama javab nemide che konam recovery nemikone man recovery 6o mikham