كمك در مورد خريد گوشي P990i

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

من ميخواستمp990 بخرم به فكرم رسيد با دوستانcentralclubs مشورد كنم بعد بخرم
مي خواستم ببينم كه اين گوشي خوبي هست و اذيت نميكنه (چون شنيدم خيلي هنگ ميكنه)
يا درمورد نرم افزار براش گير مي ياد (با توجه به اينكه گوشي لمسي هست)
اصلا اين گوشي رو بخرم يا نه
يا پيشنهاد بدين چه گوشي بخرم (در اين رنج قيمت و قدرت نرم افزاري گوشي براي من مهمه و در اولويته)

هم وطن گرامي، من چند ماه پيش، متاسفانه اين گوشي رو خريدم و تجربيات خودم رو با اين گوشي به شما در حد خلاصه عرض مي کنم:

1) دوربين عکاسي خوب ولي کند (البته در حد 2 مگاپيکسل) با امکان خاموش کردن قابليت AutoFocus

2) فيلمبرداري با وضوح 240 * 320 ولي بسيار بي کيفيت و مه مانند

3) صداي قابل قبول و باکيفيت البته اندکي ضعيف تر از N73

4) کيفيت تصوير خوب، به ويژه براي ديدن کليپ و تصاوير

5) چيزي به نام فونت فارسي يا عربي ندارد. البته با کپي کردن با کپي کردن فونت هاي فارسي به درون فولدري در داخل کارت حافظه، گوشي فونت فارسي را پذيرا مي شود؛ هرچند اين کار، در برخي از P990 ها، باعث هنگ کردن و يا ريست دائمي شده و کاربر را مجبور به بردن به تعميرگاه و فلش دستگاه نموده است.

6) هنگ زياد: به هنگام اجراي برنامه ها يا اجراي کليپ يا حتا ارسال و يا ديدن SMS که مجبور به خاموش و روشن کردن و گاه نياز به درآوردن و دوباره جا زدن باطري است.

7) ساعت SMS هاي ورودي، کاملن غلط است و بر هيچ اساسي استوار نيست؛ برخي از کاربران نگون بخت، ساعت منطقه اي گوشي را بر روي جزيرهء Hawaii و Hunululu تنظيم مي کنند؛ ولي باز هم اغلب SMS ها، با ساعت ورود بسيار غلط و مبهم وارد مي شوند.

8) گوشي P990 امکان خواندن فايل هاي PDF را دارد؛ ولي آن قدر کند است که کاربر را از خواندن متن مورد نظرش پشيمان مي کند. به هنگام باز کردن فايل هاي PDF، نوشتهء Drawing مدام چشمک مي زند و خط به خط و بسيار به سختي، فايل را باز مي کند.

9) در گوشي خود من، ساعت بيداري قابل تنظيم نيست و هربار که براي ساعت خاصي تنظيم مي کنم، هم در ساعت قبلي و هم در ساعت جديد، هم با رينگ تون قبلي و هم با رينگ تون جديد، مرا بيدار مي کند! ضمن اينکه با حذف تيک زنگ بيداري، اين زنگ حذف نمي شود و روزهاي تعطيل نيز، کاربر گوشي را ديوانه کند و وي را مجبور مي سازد تا از گزينهء Silent استفاده ببرد تا خواب ناز از وي سلب نشود.

10) در کل، گوشي بسيار کند است و ظاهرن داراي يکي از ضعيف ترين پردازشگرهاي موبايل هاي سري UIQ مي باشد.

نظر من:
اگر برنامهء خاص و ويژهء مهندسي يا کاربرد بسيار خاصي را از P990 توقع ندارد، ابدن سراغ اين گوشي نرويد.
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

برای مشکل زبان فارسی از کریستال عربیک میشه استفاده کرد ! من قبلا راجع بهش توضیح دادم .
مشکل هنگ گفتم در فریم ور ها جدیدکاملا توجه کنید کاملا برطرف شده ! به خصوص از R6D23 به بعد .
خواندن پی دی اف ها در تمام گوشی ها بدون مشکل نیست و در کل اصلا دور خواندن پی دی اف رو با گوشی موبایل ( از هر نوعی ) خط بکشید. ولی این گوشی برای کار با فایلهای آفیس عالی هست به خصوص با داشتن صفحه نمایش لمسی .
از نظر سرعت هم اونقدرها هم که میگی کند نیستا !!!! اگه نگیم از نوکیا کندتره ولی در بدبینانه ترین حالت با نوکیا برابر هست از نظر سرعت که اون هم تا حد زیادی به علت سیستم عامل گوشی هست هم در نوکیا و هم در این .
ساعت SMS هم با شما موافقم ولی این مشکل از گوشی نیست و تا اونجا که من می دونم در تمام اسمرت فونها اینجوری هست چه در همراه اول و چه در ایرانسل و دلیل اون هم تا اونجا که شنیدم به خاطر سرورهای اونها هست که لوکیشن سرورها درست تنظیم نشده.
مورد 9 رو من متوجه نشدم دقیقا مشکل شما چیه ! ولی خودم همیشه ازش استفاده می کنم و مشکل ندارم ( من جمعه ها هم میرم سر کار !!!! :sad: )
یه نکته برای جلوگیری از هنگ احتمالی گوشی :
هر از چند گاه و پس از باز و بسه کردن برنامه ها و ور رفتن با گوشی و گشت و گذار در قسمتهای مختلف از قسمت Task Manager قسمت Open گزینه End all رو انتخاب کنید.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

در ضمن در صورت توانایی مالی من گوشی P1i رو پیشنهاد می کنم که واقعا فوق العاده هست و از مشکلات 990 در اون خبری نیست .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”