من ميخواستمp990 بخرم به فكرم رسيد با دوستانcentralclubs مشورد كنم بعد بخرم
مي خواستم ببينم كه اين گوشي خوبي هست و اذيت نميكنه (چون شنيدم خيلي هنگ ميكنه)
يا درمورد نرم افزار براش گير مي ياد (با توجه به اينكه گوشي لمسي هست)
اصلا اين گوشي رو بخرم يا نه
يا پيشنهاد بدين چه گوشي بخرم (در اين رنج قيمت و قدرت نرم افزاري گوشي براي من مهمه و در اولويته)
هم وطن گرامي، من چند ماه پيش، متاسفانه اين گوشي رو خريدم و تجربيات خودم رو با اين گوشي به شما در حد خلاصه عرض مي کنم:
1) دوربين عکاسي خوب ولي کند (البته در حد 2 مگاپيکسل) با امکان خاموش کردن قابليت AutoFocus
2) فيلمبرداري با وضوح 240 * 320 ولي بسيار بي کيفيت و مه مانند
3) صداي قابل قبول و باکيفيت البته اندکي ضعيف تر از N73
4) کيفيت تصوير خوب، به ويژه براي ديدن کليپ و تصاوير
5) چيزي به نام فونت فارسي يا عربي ندارد. البته با کپي کردن با کپي کردن فونت هاي فارسي به درون فولدري در داخل کارت حافظه، گوشي فونت فارسي را پذيرا مي شود؛ هرچند اين کار، در برخي از P990 ها، باعث هنگ کردن و يا ريست دائمي شده و کاربر را مجبور به بردن به تعميرگاه و فلش دستگاه نموده است.
6) هنگ زياد: به هنگام اجراي برنامه ها يا اجراي کليپ يا حتا ارسال و يا ديدن SMS که مجبور به خاموش و روشن کردن و گاه نياز به درآوردن و دوباره جا زدن باطري است.
7) ساعت SMS هاي ورودي، کاملن غلط است و بر هيچ اساسي استوار نيست؛ برخي از کاربران نگون بخت، ساعت منطقه اي گوشي را بر روي جزيرهء Hawaii و Hunululu تنظيم مي کنند؛ ولي باز هم اغلب SMS ها، با ساعت ورود بسيار غلط و مبهم وارد مي شوند.
8) گوشي P990 امکان خواندن فايل هاي PDF را دارد؛ ولي آن قدر کند است که کاربر را از خواندن متن مورد نظرش پشيمان مي کند. به هنگام باز کردن فايل هاي PDF، نوشتهء Drawing مدام چشمک مي زند و خط به خط و بسيار به سختي، فايل را باز مي کند.
9) در گوشي خود من، ساعت بيداري قابل تنظيم نيست و هربار که براي ساعت خاصي تنظيم مي کنم، هم در ساعت قبلي و هم در ساعت جديد، هم با رينگ تون قبلي و هم با رينگ تون جديد، مرا بيدار مي کند! ضمن اينکه با حذف تيک زنگ بيداري، اين زنگ حذف نمي شود و روزهاي تعطيل نيز، کاربر گوشي را ديوانه کند و وي را مجبور مي سازد تا از گزينهء Silent استفاده ببرد تا خواب ناز از وي سلب نشود.
10) در کل، گوشي بسيار کند است و ظاهرن داراي يکي از ضعيف ترين پردازشگرهاي موبايل هاي سري UIQ مي باشد.
نظر من:
اگر برنامهء خاص و ويژهء مهندسي يا کاربرد بسيار خاصي را از P990 توقع ندارد، ابدن سراغ اين گوشي نرويد.