SMS گران شد! (واقعا خسته نباشند)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

SMS گران شد! (واقعا خسته نباشند)

پست توسط sohrab_poet »

تعرفه هر پيامك با حروف لاتين از ۱۴۷ ريال به ۲۲۲ ريال افزايش يافت و تعرفه هر پيامك با ۶۰ كاراكتر فارسي از ۱۴۷ ريال به ۸۹ ريال كاهش يافته است.

وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات از تغيير تعرفه پيامك تلفن همراه اول از تيرماه سال آينده خبر داد.

به گزارش فارس، محمد سليماني امروز در يك نشست رسانه اي كه هم اكنون در جريان است، از تصويب تعرفه هاي جديد پيامك همراه اول در هيات دولت خبر داد.

به گفته وزير ارتباطات، تعرفه هاي جديد از تير ماه سال آينده براي مشتركان همراه اول اعمال خواهد شد.

همچنين ايستنا به نقل از وزير ارتباطات گزارش داد، تعرفه هر پيامك با حروف لاتين از ۱۴۷ ريال به ۲۲۲ ريال افزايش يافت و تعرفه هر پيامك با ۶۰ كاراكتر فارسي از ۱۴۷ ريال به ۸۹ ريال كاهش يافته است.

به گزارش فارس، پيش از اين سازمان بازرسي كل كشور و سازمان تنظيم مقررات راديويي بر كاهش تعرفه پيامك تاكيد كرده بودند.
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

واقعا مسخرست!!

نميدونم كدوم ... اين قيمت ها رو داده؟

لابد ميخوان با اين كار " فرهنگ استفاده از زبان پارسي در پيام هاي كوتاه " :::P رو ترويج بدن؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟

نميدونم آخه با 60 تا كاراكتر فارسي، چه كوفتي رو ميشه ارسال كرد؟ در حالي كه با كاراكتر هاي لاتين (و با حروف بيشتر ) خيلي بهتر و خلاصه تر ميشه sms داد... :-?

............... اصلا مخابرات مفت خور رو ولش كن!..... همون ايرانسل رو با طرح sms هاش عشقه! خوب شد، دلم خنك شد! :grin:
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

Masoud نوشته شده:واقعا مسخرست!!

نميدونم كدوم ... اين قيمت ها رو داده؟

لابد ميخوان با اين كار " فرهنگ استفاده از زبان پارسي در پيام هاي كوتاه " :::P رو ترويج بدن؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟

نميدونم آخه با 60 تا كاراكتر فارسي، چه كوفتي رو ميشه ارسال كرد؟ در حالي كه با كاراكتر هاي لاتين (و با حروف بيشتر ) خيلي بهتر و خلاصه تر ميشه sms داد... :-?

............... اصلا مخابرات مفت خور رو ولش كن!..... همون ايرانسل رو با طرح sms هاش عشقه! خوب شد، دلم خنك شد! :grin:

با شما موافقم .

..........

ترویج به چه قیمتی ؟!

من به عنوان یک ترک اصلا دوست ندارم از زبان فارسی در sms هایم استفاده کنم و تمام sms هایی که برای هم زبان هایم فرستاده ام همگی ترکی ( مگر در موارد خاص ) و با استفاده از حروف مخصوص بوده . متاسفانه این اقدام بوی دیگری دارد و برای من بد تعبیر میشود :-P :x
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خاك عالم بر سرشون !!! دوستان گول نخوريد ! اينها مي خوان به اسم حمايت از زبان فراسي جيب مباركشون رو پر كنن !!!!!‌ واقعا من نمي دونم جيب مخابرات مگه چقدر جا داره و پولش به جيب كيا سرازير ميشه ! اگه مي خواستن از زبان فارسي حمايت كنن فقط بايد تعرفه فارسي رو كاهش مي دادن نه اينكه انگليسي رو گرون كنن ! اونهم اس ام اسي واقعا هزينه بسيار كمي براي مخابرات داره ! و شايد حتي تا 98 درصدش سود خالص هست ! :x
به هر حال ايرانسلو عشقه ! :) يكساله دارم راضيم ازش ! 29 هزار تومان خريدم ! اندازه 100 هزار تومان مكاله رايگان باهاش داشتم ! و نزديك 50 تا 60 هزار تومان هم اس ام اس رايگان !!!!!!! :-O از اينكه پولم رو به گلوي اين مفت خورها نريختم بسيار خوشحالم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

میشه برای خبر لینک معتبر بدید؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

Frogfoot نوشته شده:میشه برای خبر لینک معتبر بدید؟

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

مگر همين چند ماه پيش نبود كه يازمان بازرسي كل كشور مخابرات رو ملزم كرده بود كه تعرفه هاي SMS را بازنگري كند؟

اين بودش اون بازنگري؟
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط MZN84 »

چه ارزونی؟
با یه جمع و کم ساده میشه فهمیدکه هیچی ارزون نشده چه فارسی چه لاتین.
فقط مخواستن گرون کنن بهانه فرهنگی اوردن.
---------------------------
جدی بود یا شوخی بود!
چقدر وحشتناک بود!
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

البته جای خوشبختی که این طرح از تیر ماه سال 87 اجرا میشه و انشاالله تا اون موقع مخابرات دزد نابود بشه
و به جای اون چند شرکت معتبر جای این دزد سر گردنه رو سرجاش بشونن البته من ایرانسل ندارم ولی امیدوارم
روزی برسه که این شرکت جای این مخابرات دولتی مسخره رو بگیره .
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

اين چه وضعشه آخه!
آقا اين ايرانسل چه طوريه؟ کدوم طرحشه که هزينه sms کمتره؟ بايد بريم تو کار ايرانسل ديگه!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

اي بابا شماها چقدر بدبين هستين ::ss اين سياست جديد مخابرات براي عيد نوروز هستش اخه نه همه روز عيد پيام تبريك فارسي ميفرستن ميخواد شما كمتر ضرر كنين فكر كن............ :m:a
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

MeaN5990 نوشته شده:اين چه وضعشه آخه!
آقا اين ايرانسل چه طوريه؟ کدوم طرحشه که هزينه sms کمتره؟ بايد بريم تو کار ايرانسل ديگه!

بنده هم تو فكر ايرانسل هستم ،كسي اطلاعي داره چه طرحي رو بخريم بهتره؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

طرح های ایرانسل خیلی به صرفه هستن فکر کنم طرح قرمزش با دو هزار تومن اس ام اس ایرنسل به ایرانسل میشه 4 تومن و به مخابرات میشه 8 تومن ولی فکر کنم این طرح تا یک ماه دیگه بیشتر نباشه
اگر ایرانسل طرح نداشته باشه با اس ام اسی 16 تومن اصلا به درد نمیخوره
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”