SMS گران شد! (واقعا خسته نباشند)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

با يه جمع و کم ساده ميشه فهميد هر صفحه فينگليش فکر کنم 2 صفحه فارسي باشه يعني اگه شما بخواين يک صفحه اس ام اس فارسي بدي ميشه دو صفحه که پولش همون 16 تومن ميشه
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اي بابا شماها چقدر بدبين هستين soot اين سياست جديد مخابرات براي عيد نوروز هستش اخه نه همه روز عيد پيام تبريك فارسي ميفرستن ميخواد شما كمتر ضرر كنين فكر كن.

البته قبلش باید شروع سال رو از اول تیر اعلام کنند!
بنده هم تو فكر ايرانسل هستم

مسلما این مخابرات اقدامی در جهت رونق گرفتن کسب و کار ایرانسل نمیکنه. همین روزها ست که اعلام کنند ایرانسل هم باید برای حفظ زبان پارسی تعرفه پیام فارسی رو کم . تعرفه پیام انگلیسی رو زیاد کنه، وگرنه جریمه میشه!

اینها مثلا دارند در جهت حفظ زبان فارسی به این مرز و بوم خدمت می کنند. یکی نیست بگه آخه مرتیکه، تو اگر نگران حفظ زبان فارسی هستی، یه بخشی از اون درآمد میلیاردی سازمانت رو صرف حمایت از وب سایت های فارسی زبان می کردی، یا این پول رو در توسعه نرم افزارهای فارسی خرج می کردی، یا به نشریات الکترونیک و مخابرات کشور کمک می کردی، یا 2 تا کتاب به کتابخانه ها اهدا می کردی. اما هیچکدوم از این کارها یا کارهای مشابه این رو نکردی، بجاش به بهانه حفظ زبان فارسی - که توسط ارسال دو خط متن فینگلیش به شدت (!!) تهدید شده بود - تعرفه پیام لاتین رو افزایش دادی که هم تو دهنی به سازمان بازرسی زده باشی، هم به مردم بفهمونی که که اگر فکر کردند که انحصار مخابرات رو به افوله، خیال باطل کردند، هم پول بیشتری به جیب سازمانت بریزی که سال بعد با افتخار مدعی بشی سازمان تو با توی شیشه کردن خون مردم موفق به کسب رتبه اول سودده ترین شرکت کشور شده!

من SMS چندانی نمی فرستم که با این تغییر تعرفه بخوام ماتم بگیرم، ولی از این زورگویی و پر رویی و کله شقی مخابرات حالم بهم می خوره. اگه یک هفته 10% مشترکان همراه اول تصمیم بگیرند که SMS رئ تحریم کنند - که البته هیچ ئقت همچین اتفاقی نمیافته - مخابرات به گور باباش می خندید که بخواد تعرفه رو با وجود گزارش سازمان بازرسی و اعتراضات مفختلف مردمی افزایش بده!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

با سلام
شما دوستان يه روز براي شروع تحريم انتخاب کنيد ما هم هستيم و من توي هر جا که بتونيم ميگيم و همه رو تشويق ميکنيم تا اين کار صورت بگيره حداقل فردا اگه کار از کار گذشت نگيم اي کاش يه کاري ميکردم

و دوست خوبم ASHK HIKAYESI شما که توي اين تاپيک
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
اينقدر سنگ پارسي صحبت کردن داريد به سينه ميزنيد(شب سپندارمذگان) حالا چرا از پارسي خوشتون نمياد اين حرف رو جاي ديگه نزنيد لطفا :x من خودم هم پارسي بلد هستم و هم ترکي و هم طبري(مازندراني) ولي پارسي رو عشقه :) و با هيچ زبوني مقايسه نميکنم و با افتخار ميگم من يه پارسي زبان هستم
با عرض پوزش از دوستان به خاطر اين که موضوع تاپيک رو عوض کردم و قوانين انجمن رو رعايت نکردم :o
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

و دوست خوبم ASHK HIKAYESI شما که توي اين تاپيک
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
اينقدر سنگ پارسي صحبت کردن داريد به سينه ميزنيد(شب سپندارمذگان) حالا چرا از پارسي خوشتون نمياد اين حرف رو جاي ديگه نزنيد لطفا من خودم هم پارسي بلد هستم و هم ترکي و هم طبري(مازندراني) ولي پارسي رو عشقه و با هيچ زبوني مقايسه نميکنم و با افتخار ميگم من يه پارسي زبان هستم
با عرض پوزش از دوستان به خاطر اين که موضوع تاپيک رو عوض کردم و قوانين انجمن رو رعايت نکردم

دوست من فکر کنم منظور رو اشتباه فهمیدید .
منظور دوستمون اشیک این بود که نوشتن اس ام اس ترکی به زبان فارسی مشکله ولی با کاراکتر های اینگلیسی راحت تره . من خودم روزانه چندین اس ام اس تو زبان خودم می فرستم وبا انگلیسی راحت رتم . حرفی از خوشش نیومدن از زبان نبود.

البته یه مقایسه ساده نشون میده که اس ام اس فارسی 60 کارکتره که برای اون 8 تومن میگیرن در حالی که اس ام اس انگلیسی شامل بیش از 300 کارکتر و 14 تومن . حالا اگر باز هم گرونش کنند به 22 تومن باز هم نسبت به اس ام اس فارسی به صرفه تره

موفق باشید
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط PASARGAD »

زمان بارش باران دلم از غربت خورشيد ميگيره
و روز باراني هم دلم بي تاب ابري تلخ و باران زاست
خدايا من به دنبال چه مي گردم؟؟؟!!! :lol:

واقعا متاسفم :-P :-P :-P
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

با عرض معذرت از دوست عزيز ASHK HIKAYESI بابت کج فهمي :lol:
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

عضو کمیته مخابرات: افزایش تعرفه پیام کوتاه غیر قانونی است

5 اسفند 1386 - عضو کمیته مخابرات مجلس گفت:افزایش تعرفه پیامک لاتین بر اساس ماده” 3 “ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی کشور برخلاف قانون است.

" سید احمد بزرگیان "در گفت و گو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت:در شرایط فعلی تعرفه 142 ریالی پیام کوتاه لاتین گران بوده و صد ریال بالاتر از مبلغ مناسب خود به کاربران ارائه می شود.
وی خاطر نشان کرد:افزایش تعرفه ارسال پیام کوتاه منطقی نیست و در زمان فعلی نباید تحت هیچ شرایط تعرفه افزایش یابد.
بزرگیان با اشاره به افزایش تعرفه پیام کوتاه توسط وزارت ارتباطات در روز گذشته گفت: این اقدام وزارتخانه حتی به منظور حمایت از خط و زبان فارسی نیز غیر قانونی است.
این مقام مسئول تا کید کرد:در قانون بودجه سال 87 افزایش مبلغ تعرفه پیامک پیش بینی نشده است .
بزرگیان گفت: وزارت ارتباطات نیاید حتی به منظور حمایت از خط و زبان فارسی تعرفه پیامک لاتین را افزایش دهد .
وی ادامه داد:بر اساس قانون مصوب در مجلس تغییر تعرفه برخی خدمات مورد نیاز مردم مانند آب، برق و تلفن که پیامک هم ازجمله آنها محسوب می شود بدون موافقت مجلس غیر قانونی است .
دولت در صورتی که تصمیم به کاهش یا افزایش تعرفه این قبیل خدمات داشته باشد می باید در شهریور ماه هر سال نرخ های جدید را برای تصویب به مجلس ارائه دهد
به گفته بزرگیان تغییر تعرفه پیامک تلفن همراه بدون تصویب مجلس شورای اسلامی اقدامی غیر قانونی است و وزارت ارتباطات باید در این خصوص پاسخگو باشد.
روز گذشته وزیر ارتباطات از تصویب نرخ پیامک فارسی با قیمت 89 ریال بر اساس مصوبه هیات دولت و به منظور فرهنگ سازی و بسط و گسترش خط و زبان فارسی خبر داد.
بر اساس مصوبه دولت پس از تیرماه سال 87، تعرفه پیامک‌هایی که به صورت لاتین ارسال می‌شود 222 ریال محاسبه خواهد شد همچنین تعرفه پیامک‌هایی که به صورت لاتین ارسال خواهند شد نیز تا تیرماه 87 با قیمت کنونی 142 ریال محاسبه خواهد شد.

Please Login or Register to see this code
 تصویر

تصویر

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

حالا جالبه بدونید که حدود 60% از گوشی هایی که دست مردم هست اصلآ کیبورد فارسی نداره :-o

گوشی خودم هم کیبورد فارسی نداره حالا اگه من نخوام زبان فارسی رو پاس بدارم باید چه خاکی بر سرم بریزم :-?
من در حال حاضر به صورت متوسط روزی 5 تا SMS لاتین میفرستم که اگه بخوام هر کدوم رو به فارسی تایپ کنم این رقم
به روزی 15 SMS فارسی میرسه و یعنی فاجعه :lol:

حالا بماند که اکثر گوشی هایی هم که جدید وارد بازار شده اصلآ فونت فارسی هم نداره و اصلآ برای این مدل گوشی هاهمچین فونتی ساخته نشده و این افراد احتمالآ باید چه چیزی رو با این گوشی بفرستن .

وزیر که نمیدنم میخواد با این کار خودشو برای کی لوس کنه ( چاپلوسی کنه ) اینقدر نادونه که هنوز به این مشکلات
فکر نکرده تازه از همه مهم تر SMS های فارسی برای یک جک ساده به صورت میانگین 3 پالس محاسبه میشه و ماشالاه
خطوط تلفن همراه ایران اینقدر پر قدرت هستن که تو 90% از SMS های ارسالی یکی از پالس ها وسط راه گم میشه و اصلآ
معلوم نیست مفهوم این پیام چی بوده و این از اعجاز فرستادن SMS فارسی برای دوستان هست چون هیچوقت نمی فهمن
آخر جک یا پیام چی بوده و همیشه تو کف میمونن :grin:
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”