کیت دو سیم کارته کردن انواع گوشی موبایل چيه؟؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
MeaN5990 جان
سيمکارت رو درست روي قسمت چسبي قرار داديد؟
سيمکارت شما قديمي نيست؟
پين کد اگر روي سيمکارتها فعال باشه در فعاليت کيت اختلال ايجاد ميکنه و ممکنه باعث نشناختن کيت بشه
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام کنيد
بنده قبلا هم عرض کردم اول تست کنيد و بعد از مطمئن شدن خريداري کنيد (حداقل يکي ميخريديد و ...)
سيمکارت رو درست روي قسمت چسبي قرار داديد؟
سيمکارت شما قديمي نيست؟
پين کد اگر روي سيمکارتها فعال باشه در فعاليت کيت اختلال ايجاد ميکنه و ممکنه باعث نشناختن کيت بشه
اين موارد رو بررسي و نتيجه رو اعلام کنيد
بنده قبلا هم عرض کردم اول تست کنيد و بعد از مطمئن شدن خريداري کنيد (حداقل يکي ميخريديد و ...)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 28 بار
- تماس:
ممنون از جوابت مهدي جان
درست چسبوندم و پين كد هم فعال نيست اما وقتي گوشي مياد بالا ميزنه كه سيم كارت مشكل داره اما روي يه گوشي نوكيا ديگه امتحان كردم جواب داد
ظاهرا p990 جز اون 20 درصدي هست كه روش جواب نميده حالا بايد ببينم روي k750 ميشه يا نه!
خوشبختانه از مغازه خريدم نه از اينترنت اگه فروشندهه بي معرفتي نكنه ميتونم پسش بدم
درست چسبوندم و پين كد هم فعال نيست اما وقتي گوشي مياد بالا ميزنه كه سيم كارت مشكل داره اما روي يه گوشي نوكيا ديگه امتحان كردم جواب داد
ظاهرا p990 جز اون 20 درصدي هست كه روش جواب نميده حالا بايد ببينم روي k750 ميشه يا نه!
خوشبختانه از مغازه خريدم نه از اينترنت اگه فروشندهه بي معرفتي نكنه ميتونم پسش بدم
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
saeed_hz, دوست عزیز من از مدل غیر برشی استفاده می کنم.
دوستان یک موردی هم به نظرم اومد بگم:
برای این که در یک زمین بتوانید از هردو سیمکارت استفاده کنید و هیچ تماسی رو از دست ندهید.
چون در یک لحظه تنها یکی از دو سیم کارت فعال هست.سیم کارتی که غیر فعال هست رو روی سیم کارتی که فعال هست divert کنید.
موفق باشید.
دوستان یک موردی هم به نظرم اومد بگم:
برای این که در یک زمین بتوانید از هردو سیمکارت استفاده کنید و هیچ تماسی رو از دست ندهید.
چون در یک لحظه تنها یکی از دو سیم کارت فعال هست.سیم کارتی که غیر فعال هست رو روی سیم کارتی که فعال هست divert کنید.
موفق باشید.
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
Yahoda,
در بين نوکياها که خير، در مورد سونياريکسونها مطمعن نيستم، اما به احتمالا قريب به يقين خير
در بين نوکياها که خير، در مورد سونياريکسونها مطمعن نيستم، اما به احتمالا قريب به يقين خير
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Professional نوشته شده:Yahoda, من هم از این کیت دارم و روی گوشی های زیر تست کردم:
imate k-jam -5700 -N70 و...
اینم سایت سازندش:
[External Link Removed for Guests]?
قیمت 20000 تومان + 2000 تومان هزینه پست به سراسر ایران
در ضمن دو مدل برشی و غیر برشی داره که در صورتی که گوشی شما نتونید دو تا رو با هم قرار بدید باید از مدل برشی استفاده کنید.
واسه 5700 غیر برشی میشه استفاده کرد؟
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
..........
Irachem نوشته شده:توي برندهاي نوكيا يا اريكسون گوشي نيست كه خودش فابريك اين قابليت رو داشته باشه؟
اگر نه كه هيچ
اگر آره ،مشخصاتش و آيا ارزش خريد داره رو بفرماييد.
سپاس
اگه اشتباه نکنم NOKIA N-95 حالا بازم اساتید اگر موردی بود اضافه کنند
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- تماس:
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
Re: کیت دو سیم کارته کردن انواع گوشی موبایل چيه؟؟
دوستان میشه طریقه نصب و راه اندازی این کیت رو در گوشی سونی اریکسون به ما بگید؟؟؟
خیلی ممنون
خیلی ممنون
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)