مشکل در ارتباط اینترنتی Gprs لطفا راهنمایی کنید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

مشکل در ارتباط اینترنتی Gprs لطفا راهنمایی کنید

پست توسط javedan-seda »

سلام و درود بر همه عزيزان: :D

دوستان من يک مشکل اساسي باGprs دارم که نميدونم چطور بايد رفعش کنم و به همين خاطر ازشما خواهش کردم که من رو راهنمايي کنيد:
مشکل از اين قرار است که موقعي که من ميخوام با Gprs متصل به کامپيوتر از اينترنت استفاده کنم وقتي گزينه connect رو درکامپيوتر براي اتصال ميزنم. به اينترنت کانکت ميشه و سرعت رو هم روي 115 نشان ميده ولي عملا هيچ گونه اتصال واقعي در کار نيست و هيچ سايتي رو نميتونم باز کنم وقتي موس رو روي علامت متصل بودن به اينترنت ميبرم همواره سرعت Received خيلي کمتر از سرعت Sent است درحالي که بايد برعکس باشه . البته گاهي اوقات هم درسته و ميتونم به اينترنت کانکت بشم.ولي خيلي کم پيش مياد.
بسيار سپاسگذار خواهم شد که دوستاني که ايراد کار را ميدانند لطف کنند و من رو راهنمايي کنند.
درود وسپاس وخدانگهدار :
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

javedan-seda
اين موضوع به آنتن GPRS و سرعت واقعي تبادل اطلاعات در شبکه مربوطه و کار شما کاملا درست هست، GPRS در ايران در ابتداي کار قرار داره و مسلما براي استفاده حرفه‌اي مناسب نيست،‌بلکه براي استفاده‌هاي ضروري مثل چک کردن ايميل، سايت و ... کاربرد داره، سرعت اينترنت ايرانسل در هر منطقه متفاوت هست و شرايط محيطي و ترافيک شبکه هم در اون نقش زيادي داره، پس نبايد بيش از اين توقع داشت (در مرور سايتها با خود موبايل تصاوير بسيار کوچکتر و کم‌حجم‌تر ميشوند و قابل استفاده هست، اما وقتي با مرورگر کامپيوتر بخواهيد اون رو ببينيد، موضوع متفاوت خواهد بود و نرح انتقال داده هم بالا خواهد رفت که مقرون به صرفه هم نيست با تعرفه‌ها و شرايط فعلي)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”