K810 يا N70......?شما باشيد کدومو انتخاب ميکنيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
K810 يا N70......?شما باشيد کدومو انتخاب ميکنيد
K810 يا N70......?شما باشيد کدومو انتخاب ميکنيد؟
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
اين را مطمئن باش که نوکيا از همه گوشي ها بهتره...
درسته که K810 سه مگاپيکسل ولي N70 دو مگاپيکسله ولي اين را هم در نظر بگير که فقط مگاپيکسل نيست که روي کيفيت عکس تاثير مي ذاره رزوليشن هم مهمه. رزوليشن دوربين گوشي هاي سامسونگ و سوني اريکسون 72 Dpi و رزوليشن دوربين هاي نوکيا 300 Dpi (يعني مناسب براي چاپ) است.
در ضمن N70 سيستم عامل سيمبيان داره ولي سوني اريکسون جاواست. برنامه هاي سيمبيان متنوع تر و جذاب ترند.
پس N70 توصيه ميشه.
در ضمن هيچ وقت نمي شه N73 را با K810 مقايسه کرد مگر در مگاپيکسل دوربين هاشون.
درسته که K810 سه مگاپيکسل ولي N70 دو مگاپيکسله ولي اين را هم در نظر بگير که فقط مگاپيکسل نيست که روي کيفيت عکس تاثير مي ذاره رزوليشن هم مهمه. رزوليشن دوربين گوشي هاي سامسونگ و سوني اريکسون 72 Dpi و رزوليشن دوربين هاي نوکيا 300 Dpi (يعني مناسب براي چاپ) است.
در ضمن N70 سيستم عامل سيمبيان داره ولي سوني اريکسون جاواست. برنامه هاي سيمبيان متنوع تر و جذاب ترند.
پس N70 توصيه ميشه.
در ضمن هيچ وقت نمي شه N73 را با K810 مقايسه کرد مگر در مگاپيکسل دوربين هاشون.
- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
من كهk810 خريدم وازش خيلي هم راضيم حتي وقتي همجا تاريك باشه وبخواي عكس بندازي همجا بوضوع وكاملا ديده ميشه
انگار شما منظور من را از رزوليشن متوجه نشديد.
عزيز همه جا واضح بودن با کيفيت فرق مي کنه فرق ميکنه.
atropak لطفا ميشه بفرماييد n73 را با چي مقايسه ميكنن ؟
اگر از من مي پرسيد گوشي هاي نوکيا را به هيچ وجه نمي شه با ساير گوشي هاي مقايسه کرد مگر با خود نوکيا.
-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
زمانی من N70 داشتم اون زمان با K750 مقایسش میکردن و البته سر تر هم بود ولی در زمان حال این گوشی هم به تاریخ
پیوسته فعلآ با بودن پچ هایی که روی گوشی های سونی اریکسون نصب میشه دیگه هیچ کمبودی نسبت به نوکیا ندارن و
هک این گوشی ها باعث شده حتی کاراییشون هم فراتر بره مثل نصب داریور های صدا و دوربین و ... که با قیمت پایینی که
دارن فوقالعاده هستن در صورتی که نوکیا از همچین امکانی برخوردار نیست .
تبغ اسناد بدست اومده از سایت های معتبر مثل GSM و ... گوشی های زیر با هم مقایسه میشوند .
K750 , W800 = N70
K790 , K800 , K810 = N73
پیوسته فعلآ با بودن پچ هایی که روی گوشی های سونی اریکسون نصب میشه دیگه هیچ کمبودی نسبت به نوکیا ندارن و
هک این گوشی ها باعث شده حتی کاراییشون هم فراتر بره مثل نصب داریور های صدا و دوربین و ... که با قیمت پایینی که
دارن فوقالعاده هستن در صورتی که نوکیا از همچین امکانی برخوردار نیست .
تبغ اسناد بدست اومده از سایت های معتبر مثل GSM و ... گوشی های زیر با هم مقایسه میشوند .
K750 , W800 = N70
K790 , K800 , K810 = N73
- سپاسهای ارسالی: 72683 بار
- سپاسهای دریافتی: 31678 بار
- تماس:
asbs,
فکر ميکنم اطلاعات شما کافي نيست در اين زمينه، چرا که از گوشي هاي هوشمند نوکيا از 6600 به بالا امکان انواع مانور روي تصاوير از جمله تصوير برداري پانورما وجود داره (به صورت 360 درجه)
فکر ميکنم اطلاعات شما کافي نيست در اين زمينه، چرا که از گوشي هاي هوشمند نوکيا از 6600 به بالا امکان انواع مانور روي تصاوير از جمله تصوير برداري پانورما وجود داره (به صورت 360 درجه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
با سلام به همه
اول اینکه هیچ برندی به پای نوکیا نمی رسه ( واسه این می گم که چون من خودم هم سونی اریکسون رو داشتم هم نوکیا و هم اینکه همه اینو تایید می کنن )
از نظر من نه N70 رو بردار نه K810 رو . تو این رنج بهترین گوشی NOKIA 5610 Xpress Music هست که هم دوربینش 3 هست هم اینکه صد پله از K810 بهتر هستش
درضمن هیچ وقت لنزهای Cyber Shot سونی لریکسون به پای لنزهای Carl Zeiss نوکیا نمی رسه حالا چه از لحاظ دوام و چه از لحاظ Focus و چه از لحاظ رزولیشن
NOKIA is the First
NOKIA is the Best
اول اینکه هیچ برندی به پای نوکیا نمی رسه ( واسه این می گم که چون من خودم هم سونی اریکسون رو داشتم هم نوکیا و هم اینکه همه اینو تایید می کنن )
از نظر من نه N70 رو بردار نه K810 رو . تو این رنج بهترین گوشی NOKIA 5610 Xpress Music هست که هم دوربینش 3 هست هم اینکه صد پله از K810 بهتر هستش
درضمن هیچ وقت لنزهای Cyber Shot سونی لریکسون به پای لنزهای Carl Zeiss نوکیا نمی رسه حالا چه از لحاظ دوام و چه از لحاظ Focus و چه از لحاظ رزولیشن
NOKIA is the First
NOKIA is the Best
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»