فروش ويژه سيم كارت اعتباري ايرانسل با gprs رايگان
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
من که هر جور می خوام از این gprs استفاده کنم نمیشه
توی مرورگر گوشیم مینویسه Unknown Host
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی مرورگر گوشیم مینویسه Unknown Host
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
ایرانسل اعتباری با کدهای 4 و 5
مثلا 09364***** يا 09365****
مثلا 09364***** يا 09365****

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
mehdi321,
خيلي ساده نام کانکشن رو Irancell-GPRS و AccessPoint رو mtnirancell بگذاريد، ديگر کانکشنهاي موجود رو کامل حذف کنيد و در کانکشن جديد هم بجز اين دو مورد هيچ کار ديگهاي انجام نديد و تمام تنظيمات پيشفرض باشه، بدون هيج مشکلي به اينترنت دسترسي خواهيد داشت
خيلي ساده نام کانکشن رو Irancell-GPRS و AccessPoint رو mtnirancell بگذاريد، ديگر کانکشنهاي موجود رو کامل حذف کنيد و در کانکشن جديد هم بجز اين دو مورد هيچ کار ديگهاي انجام نديد و تمام تنظيمات پيشفرض باشه، بدون هيج مشکلي به اينترنت دسترسي خواهيد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
نويد جان فكر نكنم گيرت بياد.كد 4 و 5 ناياب شده.

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
- تماس:
renger,
من هر کاري کردم نتونستم با کد فعالش کنم.همش مينوشت شبکه موقطا با اشکال رو به رو هست.من به روش زير فعالش کردم:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=43655
من هر کاري کردم نتونستم با کد فعالش کنم.همش مينوشت شبکه موقطا با اشکال رو به رو هست.من به روش زير فعالش کردم:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=43655