15 کشور، متقاضي حضور در اپراتور سوم تلفن همراه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط zadora »

سليماني خبر داد:

تصویر 

"محمد سليماني" روز چهارشنبه در حاشيه جلسه هيات دولت در گفت و گو با خبرنگاران تاکيد کرد: در سالهاي 85 و 86 بيش از 5/1 ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي در بخش مخابرات ايران انجام شده است و اين در حالي است که پيش از اين هيچ سرمايه گذاري خارجي در بخش مخابرات ايران صورت نگرفته بود.

به گزارش ايرنا، سليماني تاکيد کرد: پيش بيني مي شود که با انعقاد قرارداد اپراتور سوم تلفن همراه، تا سه ميليارد دلار سرمايه گذاري در بخش مخابراتي ايران صورت گيرد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به واگذاري شرکت مخابرات ايران و اينکه گفته مي شود اين شرکت زيان ده است، گفت: واگذاري شرکت مخابرات ايران به صورت يکپارچه و با زيرمجموعه هاي آن صورت مي گيرد و بايد گفت که اين شرکت در سالهاي اخير سود قابل توجهي داشته است.

وي با بيان اينکه سود شرکت مخابرات در چند سال اخير دو برابر شده است، گفت: شرکت مخابرات ايران هم اکنون 27 ميليون مشترک تلفن همراه و 24 ميليون مشترک ثابت دارد و بزرگترين اپراتور منطقه است.

سليماني گفت که برخي سرمايه گذاران خارجي براي خريد سهام شرکت مخابرات ايران علاقه مند هستند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين درباره افزايش تعرفه پيامک به زبان انگليسي نيز گفت: اين اقدام براي حمايت از خط و زبان فارسي است. اين بحث، بحثي فرهنگي است و بايد از خط و زبان فارسي دفاع کنيم.

سليماني همچنين با بيان اينکه در مرحله جديد واگذاري تلفن همراه، تاکنون 50 هزار نفر براي دريافت سيم کارت هاي 150 هزار توماني ثبت نام کرده اند، گفت: اين سيم کارتها ظرف 45 روز تا دو ماه به ثبت نام کنندگان واگذار خواهد شد.
منبع:جام جم آنلاين
آدولف هیتلر: اگر من روزی در مقابل یهودیان به دفاع بر خیزم دفاع من جهاد بزرگ من است که خداوند ان را فرمان داده است.

تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ديوار به ديوار خونه همسايه
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mamadjami »

كدوم كشور رو شما ديدين كه از پول بدش بياد. اين 15 كشور به دنبال منافع خودشون هستن
يا مهدي ادركني
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

mamadjami نوشته شده:كدوم كشور رو شما ديدين كه از پول بدش بياد. اين 15 كشور به دنبال منافع خودشون هستن

منظور 15 شرکته خارجیه
تفکر اقتصاد آزاد همینه.
شرکت خصوصی برای این مسئله تاسیس شد.
اسلام هم مشکلی با این مسئله نداره و اونو تایید می کنه.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

پست توسط arash1468 »

کاش ايران در زمينه سرعت اينترنت از شرکت هاي خارجي خصوصي استفاده مي کرد.
من که از اين سرعت پايين کلافه شدم.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ديوار به ديوار خونه همسايه
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mamadjami »

msm نوشته شده:
mamadjami نوشته شده:كدوم كشور رو شما ديدين كه از پول بدش بياد. اين 15 كشور به دنبال منافع خودشون هستن

منظور 15 شرکته خارجیه
تفکر اقتصاد آزاد همینه.
شرکت خصوصی برای این مسئله تاسیس شد.
اسلام هم مشکلی با این مسئله نداره و اونو تایید می کنه.

به نظر من فقط اقتصاد آزاد يعني پول پارو كردن ولي كاش اين پول رو شركتهاي داخلي خودمون پارو مي كردن نه مثلا شركتهاي مثل mtn آفريقايي..؟؟؟
يا مهدي ادركني
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”