15 کشور، متقاضي حضور در اپراتور سوم تلفن همراه
"محمد سليماني" روز چهارشنبه در حاشيه جلسه هيات دولت در گفت و گو با خبرنگاران تاکيد کرد: در سالهاي 85 و 86 بيش از 5/1 ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي در بخش مخابرات ايران انجام شده است و اين در حالي است که پيش از اين هيچ سرمايه گذاري خارجي در بخش مخابرات ايران صورت نگرفته بود.
به گزارش ايرنا، سليماني تاکيد کرد: پيش بيني مي شود که با انعقاد قرارداد اپراتور سوم تلفن همراه، تا سه ميليارد دلار سرمايه گذاري در بخش مخابراتي ايران صورت گيرد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به واگذاري شرکت مخابرات ايران و اينکه گفته مي شود اين شرکت زيان ده است، گفت: واگذاري شرکت مخابرات ايران به صورت يکپارچه و با زيرمجموعه هاي آن صورت مي گيرد و بايد گفت که اين شرکت در سالهاي اخير سود قابل توجهي داشته است.
وي با بيان اينکه سود شرکت مخابرات در چند سال اخير دو برابر شده است، گفت: شرکت مخابرات ايران هم اکنون 27 ميليون مشترک تلفن همراه و 24 ميليون مشترک ثابت دارد و بزرگترين اپراتور منطقه است.
سليماني گفت که برخي سرمايه گذاران خارجي براي خريد سهام شرکت مخابرات ايران علاقه مند هستند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات همچنين درباره افزايش تعرفه پيامک به زبان انگليسي نيز گفت: اين اقدام براي حمايت از خط و زبان فارسي است. اين بحث، بحثي فرهنگي است و بايد از خط و زبان فارسي دفاع کنيم.
سليماني همچنين با بيان اينکه در مرحله جديد واگذاري تلفن همراه، تاکنون 50 هزار نفر براي دريافت سيم کارت هاي 150 هزار توماني ثبت نام کرده اند، گفت: اين سيم کارتها ظرف 45 روز تا دو ماه به ثبت نام کنندگان واگذار خواهد شد.
منبع:جام جم آنلاين



