مشکل در باز کردن کليپ هاي تصويري

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل در باز کردن کليپ هاي تصويري

پست توسط teenager »

من گوشیم سونی اریکسونه. k750. ولی بیشتر اوقات با باز کردن فایل هایی که ویدئویی هستند مشکل دارم. وقتی می خوام یه کلیپ رو که از اینترنت زدم توی گوشیم ببینم با این errorمواجه می شم: file corrupted
وقتی هم که همون کلیپ رو میخوام با کامپوتر و برنامه Quick time player باز کنم error-2048 میده : The file is not a movie file.
گاهی اوقات هم صدا رو دارم ولی تصویر رو ندارم. میشه راهنماییم کنید؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72683 بار
سپاس‌های دریافتی: 31676 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

teenager,
برنامه‌ي TotalVideoConverter رو دانلود کنيد و با اون به فرمتي که در گشي قابل خواندن هست تبديل کنيد
برنامه رو ميتونيد از [External Link Removed for Guests] دانلود کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط teenager »

دوست عزيز
بسیار ممنونم از راهنمایی خیلی خوبی که فرمودید. بخش خیلی زیادی از مشکلاتم حل شد. ولی هنوز هیچ کدوم از کلیپ هایی که عرض کردم قابل استفاده نیست. هر کدوم رو که می خوام convert کنم در قسمت file info مینویسه cannot open the file و convert نمیشه.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72683 بار
سپاس‌های دریافتی: 31676 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

teenager,
برنامه‌ي Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنيد، اگر خود فايل مشکلي نداشته باشه، اون رو باز ميکنه و ميتونيد با TVC اون رو تبديل کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”