من ميخوام N70 فارسي كنم.البته منوشو نه بلكه فقط ميخوام متن هاي فارسي..
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
من ميخوام N70 فارسي كنم.البته منوشو نه بلكه فقط ميخوام متن هاي فارسي..
سلام.من ميخوام يه N70 رو فرسي كنم.البته منوي اون رو نميخوام فارسي كنم كه مثلا setting رو بنويسه تنظيمات.بلكه فقط ميخوام متن هاي فارسي مثل sms و يا صفحات اينترنت رو كه فارسي هستن به درستي نشون بده.ممنون ميشم اگه هرچه سريعتر كمكم كنين.
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
البته فكر كنم گوشيم فارسي هست چون موقع smsزدن جايي كه ميشه زبان را انتخاب كرد يه گزينه هست كه خاليه و وقتي با اون زبان مينويسم توي خود گوشي چيزي نشون نميده اما برا كسي كه ميفرستم و گوشيش فارسي ساپورت ميكنه حروف فارسي رو كه من تايپ كرده بودم نشون ميده.فقط متن هاي فارسي رو نشون نميده.خواهش ميكنم راهنمايي ام كنين.
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
aliblue,
با فريموير عربي اون رو فلش کنيد و اگر گوشي شما داراي ProductCode خليج هست، فقط کافيه با NokiaUpdater يک بار اون رو آپديت کنيد
با فريموير عربي اون رو فلش کنيد و اگر گوشي شما داراي ProductCode خليج هست، فقط کافيه با NokiaUpdater يک بار اون رو آپديت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
aliblue,
برنامهي NokiaUpdater رو از سايت نوکيا دريافت کرده و در حالي که به اينترنت متصل هستيد و گوشي هم با کابل به کامپيوتر متصل هست فريموير رو به راحتي ميتونيد آپديت کنيد
موفق باشيد
برنامهي NokiaUpdater رو از سايت نوکيا دريافت کرده و در حالي که به اينترنت متصل هستيد و گوشي هم با کابل به کامپيوتر متصل هست فريموير رو به راحتي ميتونيد آپديت کنيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد