چرا باطری گوشیم شارژ نمیشه ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث تلفن همراه و سرويسهاي آن به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

چرا باطری گوشیم شارژ نمیشه ؟

پست توسط nike zeus »

سلام
من چند روز پیش یه گوشی n73 خریدم
بهم گفتن باید چند ساعت تو برق باشه بعد ازش استفاده کنی
الان تقریبا 48 ساعته تو برق اما هنوز علامت باطریش داره بالا و پایین میشه یعنی هنوز شارژ نشده ؟ می ترسم بهم گوشی خراب فروخته باشن
آیا این گوشی و باطریش مشکلی دارن که هنوز شارژ نشده ؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

Re: چرا باطری گوشیم شارژ نمیشه ؟

پست توسط Mohammad 1985 »

احتمال زیاد گوشی یا باطری مشکل داره یه بار گوشی رو خاموش کن و از شارژ بکش بیرون ببین بازم اینطوریه ؟ ممکنه باطری تقلبی باشه . در ضمن این حرفی که میگن باطری باید حتما فلان قدر زیر شارژ باشه یه حرف مفت و قدیمی هست ! ( این کار برای باطریهای بسیار قدیمی بوده نه باطریهای لیتیومی نوکیا و سایر تولید کننده ها و البته باطری های لیتیوم پلیمری سونی اریکسون که یک سر گردن بالاتر از باتریهای لیتیومی معمولای هست . )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

پست توسط nike zeus »

Mohammad 1985 نوشته شده:احتمال زیاد گوشی یا باطری مشکل داره یه بار گوشی رو خاموش کن و از شارژ بکش بیرون ببین بازم اینطوریه ؟ ممکنه باطری تقلبی باشه . در ضمن این حرفی که میگن باطری باید حتما فلان قدر زیر شارژ باشه یه حرف مفت و قدیمی هست ! ( این کار برای باطریهای بسیار قدیمی بوده نه باطریهای لیتیومی نوکیا و سایر تولید کننده ها و البته باطری های لیتیوم پلیمری سونی اریکسون که یک سر گردن بالاتر از باتریهای لیتیومی معمولای هست . )

ممنون از نظرتون .
من 240 تومان اون گوشی رو خریدم یعنی کلاه سرم گذاشته ؟ تصویر
حالا باید چی کار کنم ؟ گوشی کاملا خاموش وقتی شارژ میشه یکی دوبار که روشنش کردم بعد از چند دقیقه کار کردن ارور battery low می داد اما من توجه نبودم بعد گفتم شاید به همون دلیل که چند روز نزدمش تو شارژ مشکل داره برای همین الان نزدیک 50 ساعته داره شارژ میشه هنوزم اون علامت باطریش بالا و پایین میشه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

احتمال زیاد اشکال باید از باطری باشه چون اگه گوشی شارژ رو قطع نمی کرد توی این مدت بعد از 50 ساعت الان باید باطری در یک انفجار اتمی خودش و گوشی رو نابود میکرد !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 273 بار

پست توسط MoHsEn 1368 »

دوست عزیز گوشی رو ببر نمایندگی من گوشی قبلیم اینطوری شده بود ایراد از نرم افزار پایشه احتمالا علامت در حال شارژرو نشون میده اما ورودی دیجیتال شارژبسته مونده اون یکم روشن موندنش هم به خاطر میدان مغناطیسیشه که خیلی کم باتری رو شارژمی کنه اما شارژ اصلی نیست. :shock: :shock:
موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد تلفن همراه”