سلام
من چند روز پیش یه گوشی n73 خریدم
بهم گفتن باید چند ساعت تو برق باشه بعد ازش استفاده کنی
الان تقریبا 48 ساعته تو برق اما هنوز علامت باطریش داره بالا و پایین میشه یعنی هنوز شارژ نشده ؟ می ترسم بهم گوشی خراب فروخته باشن
آیا این گوشی و باطریش مشکلی دارن که هنوز شارژ نشده ؟
چرا باطری گوشیم شارژ نمیشه ؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: چرا باطری گوشیم شارژ نمیشه ؟
احتمال زیاد گوشی یا باطری مشکل داره یه بار گوشی رو خاموش کن و از شارژ بکش بیرون ببین بازم اینطوریه ؟ ممکنه باطری تقلبی باشه . در ضمن این حرفی که میگن باطری باید حتما فلان قدر زیر شارژ باشه یه حرف مفت و قدیمی هست ! ( این کار برای باطریهای بسیار قدیمی بوده نه باطریهای لیتیومی نوکیا و سایر تولید کننده ها و البته باطری های لیتیوم پلیمری سونی اریکسون که یک سر گردن بالاتر از باتریهای لیتیومی معمولای هست . )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
Mohammad 1985 نوشته شده:احتمال زیاد گوشی یا باطری مشکل داره یه بار گوشی رو خاموش کن و از شارژ بکش بیرون ببین بازم اینطوریه ؟ ممکنه باطری تقلبی باشه . در ضمن این حرفی که میگن باطری باید حتما فلان قدر زیر شارژ باشه یه حرف مفت و قدیمی هست ! ( این کار برای باطریهای بسیار قدیمی بوده نه باطریهای لیتیومی نوکیا و سایر تولید کننده ها و البته باطری های لیتیوم پلیمری سونی اریکسون که یک سر گردن بالاتر از باتریهای لیتیومی معمولای هست . )
ممنون از نظرتون .
من 240 تومان اون گوشی رو خریدم یعنی کلاه سرم گذاشته ؟

حالا باید چی کار کنم ؟ گوشی کاملا خاموش وقتی شارژ میشه یکی دوبار که روشنش کردم بعد از چند دقیقه کار کردن ارور battery low می داد اما من توجه نبودم بعد گفتم شاید به همون دلیل که چند روز نزدمش تو شارژ مشکل داره برای همین الان نزدیک 50 ساعته داره شارژ میشه هنوزم اون علامت باطریش بالا و پایین میشه
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
احتمال زیاد اشکال باید از باطری باشه چون اگه گوشی شارژ رو قطع نمی کرد توی این مدت بعد از 50 ساعت الان باید باطری در یک انفجار اتمی خودش و گوشی رو نابود میکرد !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 273 بار
دوست عزیز گوشی رو ببر نمایندگی من گوشی قبلیم اینطوری شده بود ایراد از نرم افزار پایشه احتمالا علامت در حال شارژرو نشون میده اما ورودی دیجیتال شارژبسته مونده اون یکم روشن موندنش هم به خاطر میدان مغناطیسیشه که خیلی کم باتری رو شارژمی کنه اما شارژ اصلی نیست.

موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......